- 27 Ocak 2024
- 52
- 15
- 25
-
- Konu Sahibi circirirem
Leke şeklindeydi yerlesme olabilir canım benim leke şeklindeydi peceteye silincede az bişey pempelik gelmistiKızlar regle 1 hafta var ilişkinin üzerine 12. Gün tam dün gece ayağım takıldı dizlerimin ğstğne düştüm sabah böyle kan geldi pembemsi kırmızımsı yerleşme olabilirmi yoksa tutunmaya çalışan birşey varmıda onumu bozdum ya
Leke şeklindeydi yerlesme olabilir canım benim leke şeklindeydi peceteye silincede az bişey pempelik gelmisti
Balım devam etmedi lekeden az fazlaydı pembemsinkırmızımsıLeke şeklindeydi yerlesme olabilir canım benim leke şeklindeydi peceteye silincede az bişey pempelik gelmisti
Kan versenize bir emin olursunuz hamile olduğunuzdan çıkar 12.gun olarak geçmiş üstündenBalım devam etmedi lekeden az fazlaydı pembemsinkırmızımsı
Hamile olsamda düşmüşmüdür tutanan birşey varsa fotoğraf attım acaba yerleşmemidirKan versenize bir emin olursunuz hamile olduğunuzdan çıkar 12.gun olarak geçmiş üstünden
Erken gebelik testi yapin veya kan verinHamile olsamda düşmüşmüdür tutanan birşey varsa fotoğraf attım acaba yerleşmemidir
Fotoğraf göremedimHamile olsamda düşmüşmüdür tutanan birşey varsa fotoğraf attım acaba yerleşmemidir
Kan versenize bir emin olursunuz hamile olduğunuzdan çıkar 12.gun olarak geçmiş üstünden
Fotoğraf göremedim
Gecesi olmadı sabah lavaboya kaltktım sildiğimde geldi dahada gelmemiş kan versem hamileliğimi anlarım sonra bişey olup olmadığını nerden alinlayacağım daha ultrasonda falan görünmezkibir kan verirsen netleşir aşırı fazla değil bu kanama,ama düştükten sonra da kanama olması da düşündürüyor değil
Evet öyle kardeşim hamileyken bile düşük önleyici başlarlar bir gidersen kesinleşir rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsinGecesi olmadı sabah lavaboya kaltktım sildiğimde geldi dahada gelmemiş kan versem hamileliğimi anlarım sonra bişey olup olmadığını nerden alinlayacağım daha ultrasonda falan görünmezki
Amin balım Allah razı olsun zaten 3 ay önce kürtaj oldum kalbi durdu bebeğimin denemeye başlamıştık tekrardan böşye birşey oldu yineEvet öyle kardeşim hamileyken bile düşük önleyici başlarlar bir gidersen kesinleşir rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin
Hiç stres yapmayalım bende düşük yaptım 5 ay önce şuan gebeligim var çok çok yeni rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Yalnız değilsiniz unutmayın lütfenAmin balım Allah razı olsun zaten 3 ay önce kürtaj oldum kalbi durdu bebeğimin denemeye başlamıştık tekrardan böşye birşey oldu yine
Amin balım inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alınHiç stres yapmayalım bende düşük yaptım 5 ay önce şuan gebeligim var çok çok yeni rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Yalnız değilsiniz unutmayın lütfen