Vücut Kremleri Gece dışarı çıkarken yardımmm

Vücut kremleri, losyonlar

ezgiii_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
229
1
35
Arkadaşlar akşam dışarı dıçarken böyle vucuda parlaklık veren simli degil parlaklık veren güzel kokulu vucud kremi yada losyanu önerebilirmisiniz ...bide çok pahalı olmasın ne olurrr

canımcım marka vermek dogru bılmem bende var ole bı krem vucuduma suruyom bın metreden kokum anlasılıyıo:)..hemıde pırıl pırıl olım azda bronz oldummu deme keyfıme:)..

avonun var böle bi nemlendirici kremi
sanırım spa serisinde pompalı şişesi
süper parlatıyo hemide yumuşatıyo :nazar:

bende yazın bebe yağı kullanıyorum bacaklarıma
hem pırıl pırıl oluyo hemde mis gibi kokuyo yerimseniben

karrr, merak ettim hangi kremmiş o yoolur bana da sülee :ecrin_bebek:

max factorun parlaklık veren fondoteni var onu kullanabilirsin yüz için olsa da ben vücuduma omuzlarıma vs sürerim gayet güzel yanlız koku olayı pek yok onu parfümle halledicen :)

daha yeni girip okudum özür dilerim dedemi kaybettimde bu ürünlerin hepsine tek tek bakıcam çok sağolun

canımcım marka vermek dogru bılmem bende var ole bı krem vucuduma suruyom bın metreden kokum anlasılıyıo:)..hemıde pırıl pırıl olım azda bronz oldummu deme keyfıme:)..

canım şu keremin adını çok merak ettimde gerekirse özelen bi mesaj at insan hali merak ediyoo

avonun var böle bi nemlendirici kremi
sanırım spa serisinde pompalı şişesi
süper parlatıyo hemide yumuşatıyo :nazar:

Şu pirinçli olan sanırım değil mi, geröekten inaılmaz güzek bir ürün ve çok güzel kokuyor...Bunun dışında aralık sonu gibi the body shopta yılbaşı serisi çıkıyor orada aradığınız gibi 3 çeşit krem oluyor ben her sene alıp gelecek yıla kadar kullanıyorum üstelik yılbaşından sonraki hafta alınca 1+1 oluyor 35 liraya 2 tane almış oluyorum...

X