• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi gece deliksiz uyuması için ne yedirmeliyim:(((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

melekolik

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
20
1
16
Adana
merhaba kızlar oğlum 6.5 aylık anne sütü alıyor gece sürekli kalkıyor yatmadan önce ne yedirmeliyim deliksiz uyuması için..şimdiye kadar mama vermedim ama artık en azından yatarken vermeyi düşünüyorum..gece yatmadan verdiğiniz ve etkisini gördüğünüz mama yada ek gıda varmı:((((

benim oğlum bir yaşında ve sık sık uyanıyor.ne yedirsem fayda etmedi.doktora sordum neden böle diye keyif yapmak emmek için uyanıyordur dedi.ben bu sorunu çözemedim inşallah siz çözebilirsiniz.

doğal dengesini bozmayın annesi... 2 saatte bir uyanıp emmesi çok normal... yanyana uyumanızı tavsiye ederim....

Kendi kendisine uyumayı bilmeyen , emerek, sallanarak vs uyuyan bir bebekse uyumadan önce çimento da yese yine uyanacaktır dedi dr.umuz ve de haklı olduğunu düşünüyorum..benim kızım 8 aylık, bu ara sanki bir yenidoğan gibi 2 saatte bir uyanıyor emmek istiyor ya da kucakta devam ediyor uykuya...yani çoğunlukla açlıktan ziyade alışkanlıktan, psikolojik olarak uyanıyorlar..ben de denedim muhallebi, bana mısın demedi..ve gün içinde de güzel yiyen ve emen bir bebek ama işte her gözünü açtığında geri uyumayı bilmediğinden beni de kaldırıyor illa

Slm benim bebegim 6 aylık,akşam 9 da mamasini içiyor ve sabaha kadar hiç uyanmadan uyuyor ,gece saat kurup uyanıyorum beslemek için mamasini tek gözü kapalı içip tekrar uyuyor,sansliyimki 3 bebegimde böyleydi,bence yemekle alakalı değil çocuğun kendisinden kaynaklanıyor.:nazar:

merhaba kızlar oğlum 6.5 aylık anne sütü alıyor gece sürekli kalkıyor yatmadan önce ne yedirmeliyim deliksiz uyuması için..şimdiye kadar mama vermedim ama artık en azından yatarken vermeyi düşünüyorum..gece yatmadan verdiğiniz ve etkisini gördüğünüz mama yada ek gıda varmı:((((

merhaba benim oğlum da 15. ayının içinde ve maalesef 10. ayındandn sora uyumaya başladı gece uyumaz gündüz uyumaz iyice çileden çıkarmıştı beni uykusuzluktan sersem gibi dolaşırdım:( denemediğim hiçbişy kalmamıştı hep bekledim uykusunun düzene girmesini ve sonunda kendi kendine uyumaya başladı besinle çok alakalı deil çünkü şimdi yedirdiklerimi eskiden de yediriyordum ama banamısın demiyordu:( çocuğun kendiyle alakalı die düşünüyorum.. şimdi akşam 11 gibi bi yatıyor sabaha kadar maşallah arada uyandırıp süt içiriyorum o kadar canım inşallah seninki de bi an önce düzene girer çok zor çeken bilir :Z

canim eskilerin adetidir pirinc unu, besleyici bir tarafida yoktur ama geceleri uykusuz kalmak anneleri gunluk formundan cok dusurur bilirim.. o yuzden pirinc unu kasik mamasi seklinde degilde daha sulu biberondan gecicek sekilde pisirip verirsen yinede tum gece bebegine yeter zannediyorum.. ben de kucuk ogluma geceleri bu yontemi bulmustum :)

kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için..oğlum kilo almamaya başladığı için artık devam sütü vermeye başladım..bu seferde gaz yapmaya başladı devam sütü.. sabah 4 ten sonra sürekli ağlıor gazını çıkarmaya çalışıyor..birde bi sorum olcak devam sütünü vermeye başladığımdan beri beni emdikten sonra emdiğini kusmaya başladı..bu neden olabilir???

devam sütü bebeği uzun süre tok tutabilir.anne sütü gibi değil.Bebeğin seni emdiğinde karnının aç olması lazım ki emdiğini kusmasın.Bence bebeğinin karnı tok oluyor sende emzirince fazlasını kusuyor olabilir...

Yatmadam önce bebek arabasinida yaniniza alin bol bol parkta temiz havada gezdirin. Eve geldiginde kendiliginden yaticaktir. Ben dun denedim etkili! Özel Bi sey yedirmenize gerek yok yani.

Selam kızlar benim bebeşim beşinci ayına girecek. Emziriyom ama sütüm yetmediği için formül mamaya başladım. Öyle olduğunu halde saat başı uyanıyor pirinç unu maması mı versem biraz daha uzun süre uyur mu. Uyuyamadığı içinde hep huzursuz ağlıyo:KK43:ne kadar ölçüde vermeliyim

Back
X