- 28 Eylül 2024
- 1.513
- 4.527
- 48
- 30
- Konu Sahibi hanyolcuhanciyolcu
Yaklaşık 3-4 gündür kızımın gece beslenmesini kestim. Her gece 1 defa mama içtiği saatte kalkıyor. Alışkanlık olduğu için normal olduğunu düşündüm ancak mama vermiyorum. Pışpışlama ve emzik ile kısa sürede uykuya geri dönüyor. Sonrasında tekrar kalkmıyor. Şimdiki sorum bu aşamadan geçmiş annelere;
1- Bu uyanmalar ortalama ne kadar daha devam ediyor?
2- Emzik, destekli uyuma olarak sayıldığı için acaba gece kalktigi zaman emzik vermekle doğru mu yapıyorum? (Emziği de 2 yaşına gelmeden bu 2-3 ay içinde bıraktırmayi düşünüyorum.)
Bir de emzik biraktiran anneler süreci nasıl yaptınız? Çok aktif emzik kullanmiyor kızım. Genelde uykuya geçiş aşamasında kullanıyor.
3- Çocuklarının odalarını ayıran kişilerden çocuklarının daha verimli uyuduğunu duyuyorum hep. Ortalama ne zaman odasını ayırdınız ve uyku konusunda verimlilik oldu mu?
Şimdiden teşekkürler
1- Bu uyanmalar ortalama ne kadar daha devam ediyor?
2- Emzik, destekli uyuma olarak sayıldığı için acaba gece kalktigi zaman emzik vermekle doğru mu yapıyorum? (Emziği de 2 yaşına gelmeden bu 2-3 ay içinde bıraktırmayi düşünüyorum.)
Bir de emzik biraktiran anneler süreci nasıl yaptınız? Çok aktif emzik kullanmiyor kızım. Genelde uykuya geçiş aşamasında kullanıyor.
3- Çocuklarının odalarını ayıran kişilerden çocuklarının daha verimli uyuduğunu duyuyorum hep. Ortalama ne zaman odasını ayırdınız ve uyku konusunda verimlilik oldu mu?
Şimdiden teşekkürler