• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece beslenmesi

Dilhem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
73
22
38
30
Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum arkadaşlar. 11 aylık bı kızım var aşırı memeye düşkün bı bebek. Geceleri 4-5 defa blki daha fazla emmek istiyor. Gece beslenmesini kesmek istiyorum ama nasıl yapacağım hakkında hiç bi fikre sahip değilim. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu olay benim bebeğim içinde geçerli bende mama veriyorum gece , kesmeye çalışıyorum amaaa bunu bilen yalan varsa yardımcı olursa sevinirim

Benim oğlum emerek uyurdu. Gecede uykusundan uyanırdı ona anlatarak, kademeli bir şekilde bir kaç günde 1 emzirme azaltarak ve istediğinde su vererek kestim. Bende işe yaradı ama🙏❤️

Emzirmeyi azaltarak deneyebilirim. Peki sütten kesme için çok mu erken olur?

Bide 11 aylık ama hala emekleme yok bı yere tutunup yürüme yok normal mi

Emzirmeyi azaltarak deneyebilirim. Peki sütten kesme için çok mu erken olur?
Biraz küçük evet ama neden kesmek istediğin ve senin hislerin çok daha önemli bu konuda. Ben 2,5 a yakındı kestiğimde benim için yeterliydi. Kendim isteyerek bu kararı aldım. Bu çok önemli çünkü bu süreçte kararlı ve sabırlı olmanız gerek bunun içinde sizin de hazır olmanız çok önemli. 11 aylık ve hiç emeklemiyorsa bir çocuk doktoruna götürün ordan yönlendirme ile belki nörologla görüşülebilir. Bildiğim kadarıyla yürüme için 14 aya kadar gözlemleniyor. 14 aydan sonra yürümüyorsa uzmanlar değerlendiriyor. Siz emekleme yok diyorsunuz buna teşvik edici bir şeyler yapıyor musunuz? Mesela karın üstü koyup az ilerisine çok sevdiği oyuncağı koymak gibi. Bazı çocuklarda emeklemeden yürür belli olmaz. Ben sizin yerinizde olsam mutlaka doktora danışır içimi rahatlatırdım🙏❤️

Karın üstü yatmayı hiç sevmiyor hemen ağlıyor blkide o yüzden emeklemedi bilemiyorum ama yürümek için hiç isteği yok. Çalışan bı anneyim yeterli ilgi gösteremiyormuyum diye endişe ediyorum

Bir de kan değerlerini kontrol ettirmekte fayda var. Bazı vitamin eksikliklerindede bu tarz gelişimsel gerilikler olabiliyor.
Karın üstü yatmayı hiç sevmiyor hemen ağlıyor blkide o yüzden emeklemedi bilemiyorum ama yürümek için hiç isteği yok. Çalışan bı anneyim yeterli ilgi gösteremiyormuyum diye endişe ediyorum
Canım benim olur mu öyle şey öyle düşünme. Sen onun için herşeysin❤️🙏 bebekler ilk doğdukları andan itibaren de sonrasındada ne zaman bu karın üstü yapılsa ağlarlar direnirler çünkü hem farklı gelir hem kaslar zorlanır. Zor işlerine gelmez rahatsız olurlar ama yaptıkça yani bir gün 30 saniye dursun ikinci gün 1 dk derken derken süre uzayacak.

Eşimle dönüşümlü bakıyoruz denk geldigimizde bakıcı bakiyor
9 ay olunca rutin tahlil kontrol isteniyor
Gittiniz mi acaba bazı vitamin mineral eksikliği de yapabilir
Yürümek için daha erken benim kızım 14 ay olmasına bı hafta var ve dün yürüdü dişi ise sadece 2 tane var
Ayrıca uzun emekleme süresi oldu yürümek istemiyordu ama oldu bir şekil sık sık alıştırma yapmak lazım karın üstü koyun biraz ilerisine sevecegi bir oyuncak çaba gösterecektir

Gittik kan için damla verdiler. Başkada bişey söylemediler. Dediğinizi yapıyorum ama yok Max beş dkka sonra ağlıyor hemen. Diş konusunda bizimkiler çok erken geldi şu an 11 tane dişi var kızımın

Gittik kan için damla verdiler. Başkada bişey söylemediler. Dediğinizi yapıyorum ama yok Max beş dkka sonra ağlıyor hemen. Diş konusunda bizimkiler çok erken geldi şu an 11 tane dişi var kızımın
Maşallah bebişinize:) benimki tembel çıktı:)
Konu bile bile açtım niye 2 diş var diye;)
Peki doktora bunu dediniz mi

Siz yürüteç kullaniyo musunuz acaba? Babasıyla karşılık yürütmeye çalışıyoruz ama adım atmıyor direk kollarıni açıyor

Siz yürüteç kullaniyo musunuz acaba? Babasıyla karşılık yürütmeye çalışıyoruz ama adım atmıyor direk kollarıni açıyor
Evet biz bir süre kullandık
Biz de ilk zamanlar öyle kollarını açardı adım atmak yerine kendini iterdi 10 aylıktan beri boyleydik

Back