• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece beslenmesi ve gece uykusu

Dilhem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
73
22
38
30
Arkadaşlar hepinize öncelikle merhaba benim 14 aylık bı kızım var. Ben çalışan bı anneyim kızım emmeye çok düşkün gece ben yokken uyumuyor uyandığında emzirmezsem uyanıyor eşimle dönüşümlü bakıyoruz kızıma oda uykusuz kaldığı için işte sıkıntı yaşıyor bana yardımcı olabilecek var mi?

Tek yapabileceğiniz şey uyku ve emme ilişkisini kesmek. Çalışıyorum demişsiniz gün içerisinde kim bakıyor ve sütünüzü nasıl veriyor? Yoksa sadece gece mi emiyor? Uyku emme ilişkisini kesmek için ise uyumadan yarım saat önce emzirmek ve uykuya geçerken sarılarak öperek ya da başka desteklerle devam etmek 1,5 -2 hafta kabullenmez zorlar ama sonra kolaylaşır. Gece emmek istediğinde su teklif edebilirsiniz.

Ben yokken Eşim bakıyor çoğu zaman ben evdeyken emiyor diğer türlü sütümü hiç bı şekilde iciremedik biberon kabul etmedi bardakda denedik onuda istemedi maalesef kendimi tükenmiş hissediyorum dediğinizi denemeye çalışacağım gece yanımda yatiyo beşikte uyumuyo bide

Back