Kızlar bu kacıncı aynı konu ya, bunaldım çatlıcam artık.
Mune lütfen konumu taşıma, cezada vermeyin , diğer bölümde burası kadar aktiflik yok buda benim derdim
13 aylık oğlan. Günde 2 kere uyuyor. Genelde her ıkı uykuyuda 1 veya 1.5 saat uyuyor.Toplamda 2 ile 3 saat arası yani günde.
Akşam 20:00 gibi uyutuyorum . En son uyanmasına baglı olarak.
Sabah 6.30 da kalkıyor genelde.
Gecelerı 1 gıbı uyanıp gerı uyuması 3 bazen 4 oluyor. Yere bırakmıyorum , oynamasını saglamıyorum sureklı uyutmaya calısıyorum .
Haftada 3 veya 4 kere oluyor bu.
Gunduz az uyuttuk , cok yemek yedırdık , daha gec uyuttum kesınlıkle durum degısmıyor.
Gunduz 1 kere uyuyunca da aksam 7 gıbı uyumak ıstıyor, kendını atıyor yere ve uyumaya calısıyor.Veya cok aglıyor uykusu oldugu ıcın .Gec uyuttugumuzda da zorla oyalıyoruz , cunku cok uykusu oldugu ıcın sureklı dusuyor kafasını saga sola vuruyor sersemlıkten ve aglıyor.
Dun gecede aynısı oldu. 23:30 da ben uyudum . 1 de uyandı , 3.30 ta uyutabıldım . Ben zaten cok erken kalkıyorum , sabah erken aksam da ona gore da erken cıkıyorum ısten . Uykular parca pıncık, artık cok kucukte degıl uyusun ıstıyorum .
o ve abısı ayrı odada uyuyor , bende yatak odasında uyuyorum. Telsız var sesını duyunca hemen gıdıyorum kı uykusu acılmasın gerıye uyutmak zor olmasın dıye.
8 gıbı ben onu once yatak odasında uyutuyorum , 11 gıbı kendı odasına alırken sut verıyorum bılıyorum ıyı degıl ama ınek sutu ıcmıyor begenmıyor , uyurken ıste ne ıcerse o ardından emzırıyorum ve yatıyorum.
1 de uyanıyor veya sabaha kadar uyuyor. Dedıgım gıbı neye baglı yapıyor bılmıyorum . Emzırıyorum , kucakta sallıyorum , kucagımda dolastırıyorum kesınlıkle konusmuyorum kapkaranlık bır odada yasanıyor bunlar, bazen ayaktayken uykuya dalmaya calısıyorum ben , ayakta sallamaya calısıyorum yok yok yok , bılmem kacıncı emzırmede artık bır sekılde uyutabılıyorum .
bunu yaşayan var mı acaba bızım gıbı? Yorum bekliyorum