- 21 Aralık 2014
- 2.005
- 1.767
- 36
-
- Konu Sahibi Samire tmv
Evet iste steker yapistirin her yaptiginda odul yontemi uygulayin dedi ilk bir kac gun iyiydi sonra yine ayniValla hıc bilgim yok doktora goturdunuz mu
aslında bilemiyorum canım biz götürdük doktor herhengi bir sıkıntı yok dedi . psikolojik olabilir dedi ama her hangi bir sorun değişiklik yok zaten kizim içine kapanık değil birseye üzülse kırılsa hemen söyleyen bir çocuk. dediğim gibi şuan sıkıntı yok insaallah dahada olmazAslında tutması gerekiyor onu yapamıyor mesane asagıda olunca da oyle olurmus alarm falan kullanan varmı kı ise yarıyor mu ondan alsam once bır doktora gotureyım
Psikolojik olabilir ınsallah duzelir sorununuzEvet iste steker yapistirin her yaptiginda odul yontemi uygulayin dedi ilk bir kac gun iyiydi sonra yine ayni
Insallahaslında bilemiyorum canım biz götürdük doktor herhengi bir sıkıntı yok dedi . psikolojik olabilir dedi ama her hangi bir sorun değişiklik yok zaten kizim içine kapanık değil birseye üzülse kırılsa hemen söyleyen bir çocuk. dediğim gibi şuan sıkıntı yok insaallah dahada olmaz
Aynen bende karşıyım cocuklarim hiç birkere bile yapmis değiller çok şükür kız kardeşim var 10 yaşında hala yapar hatta bazen iki kere bana kalmaya geldiğinde ben uyariyorum sakin yapma diye gece kalkıp tuvalete gidiyor altına yapmıyor cunku benden korkuyor ama evde yapio anladikkı biraz pis olusundan birazda eringezliginden kizinizda öylemi acaba eriniyormuki bide genetik oluyormuş o ilaç kullanan kuzenimin annesine öyle demiş doktor bence ağırlık koyun biraz tuvalete kalkma konusunda bide onu deneyinOnu duydum da zararlı diye pek ılac taraftarı degılım tabı olmazsa ılac olacak son care
Merhaba üroloji bu konu için önemli kesin gidin arkadaşların dediği gibi mesane kalinlasmasi veya mesanede açıklık olabiliyor benim oglumda altını islatirdi hemde dediginiz gibi gecede 4 5 sefer çamaşır yikamaktan illet olmuştum artık :) urolog gündüz cisini tutmaması gerektiğini gelince hemen gitmesini ve ayaklarını usutmemesini söyledi böylelikle büyük ölçüde azalttik ama hala ara ara kaçırıyor malum çocuklar gündüzleri çok aktif oluyorlar yorgun olup uyanamadigi için birakiveriyorlar fark etmeden üroloji servisine görünüp tavsiyelerine göre yol cizin derim :)Urolojıye gıtmedık oraya gideyim olmazsa bır ıkı kere olsa yıne uyandırırım ama gunduz tuvalete cıkar gibi gece cok ıslatıyor
Marketlerde gece kilotları var onlardan giydirin yatarken benim oğlum da kışın üşüdüğü için üstünü hiç örtmez kaçırıyor arada çarşaf yorgan yıkamak bir yana bir de ıslak kalıyor daha çok üşütüyor çocuk hele kız çocuğu için daha önemli. Ben bunu buldum çok rahatım sabah yaptıysa çöpe atıyorum her yer kupkuru. Migroslarda var özellikle kız ve erkek için bir bakın derim. Arada oluyor böyle çok normalBenim hatam ilk alıstırmada gece bez baglamam oldu bende ne yapacam bilmiyorum kıs gunu camasır kuruması da zor oluyor
Çorapla yatmak çok sakıncalı bir durum hem yetişkin hem çocuklar için vücudun bütün dengesini alt üst ediyor kısaca böyle anlatayım. Çok aşırı soğuk olmadıkça çorapla yatırmayın.Oda sıcak oluyor corap ta olur mutlaka gunduz lerı usuyorsa bılmıyorum
Aynen gunduz tutuyor tuvalete gidince sıkısık halde heyecan yapıyor ıslatacam dıye bıde mesela tuvalete gıdecem deyınce ıkı dk tut desem tutamıyorMerhaba üroloji bu konu için önemli kesin gidin arkadaşların dediği gibi mesane kalinlasmasi veya mesanede açıklık olabiliyor benim oglumda altını islatirdi hemde dediginiz gibi gecede 4 5 sefer çamaşır yikamaktan illet olmuştum artık :) urolog gündüz cisini tutmaması gerektiğini gelince hemen gitmesini ve ayaklarını usutmemesini söyledi böylelikle büyük ölçüde azalttik ama hala ara ara kaçırıyor malum çocuklar gündüzleri çok aktif oluyorlar yorgun olup uyanamadigi için birakiveriyorlar fark etmeden üroloji servisine görünüp tavsiyelerine göre yol cizin derim :)
Bakıyım onlara sagolun tesekkur ederimMarketlerde gece kilotları var onlardan giydirin yatarken benim oğlum da kışın üşüdüğü için üstünü hiç örtmez kaçırıyor arada çarşaf yorgan yıkamak bir yana bir de ıslak kalıyor daha çok üşütüyor çocuk hele kız çocuğu için daha önemli. Ben bunu buldum çok rahatım sabah yaptıysa çöpe atıyorum her yer kupkuru. Migroslarda var özellikle kız ve erkek için bir bakın derim. Arada oluyor böyle çok normal
Onu duymuştum bende ama cıkarmak ıstemıyor corabınıÇorapla yatmak çok sakıncalı bir durum hem yetişkin hem çocuklar için vücudun bütün dengesini alt üst ediyor kısaca böyle anlatayım. Çok aşırı soğuk olmadıkça çorapla yatırmayın.
Faydalı olurmu kı deneyim ınsallahBenim sınıfında da böyle bir öğrendim vardi.Internetten gökkuşağı şablonu çıkardım 7 renk
Tabi siz renksiz çıkarın . Bir hafta boyunca altını islatmadiig günler boyadık .Altını işlettiği günler boyamadık .Odasına aştı . Şu anda durumu iyi .Çocuk gökkuşağı tamamlasın diye gece kalkmaya calisiyor .
Ilac suanlık kullanmak istemiyorum zararı olur dıye kbb gıdecem oda aklımda sagolunarkadaşların söylediği gibi ürolojiye götürün bir de kardeşimin böyle bir sorunu olmuştu onda geniz eti vardı ve altını ıslatma durumuna neden oluyormuş en son kulaklarında duyu kaybına yol açınca ameliyat edilmişti. kbb'ye de giderseniz aklınızda en azından hiç şüphe kalmaz. ürolojide farkına varamıyorsa bir ilaç veriyorlar diye hatırlıyorum onu kullanıyordunuz bi süre.