- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
Evet ben de suan oyle yaptim, uygulams daha kolay olur belki diye yukledimBen onu yüklemedim işte, direk google üzerinden giriyorum, açılıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben de suan oyle yaptim, uygulams daha kolay olur belki diye yukledimBen onu yüklemedim işte, direk google üzerinden giriyorum, açılıyor.
Kim ki o? Link atsana kızz
Yok işte şimdi görünmuyor. Soyismimi degistirecem diye bir konu var oraya yazmis bende soyismimi degistirecem bana da yardimci olun adim furkan diye. Bende profiline baktim baska bor yere de daha sonra konu acmis ben de soyismimi degistirecem diye. Ama simdi yok. Bide tuhaf olan, yeni üye ve taa mayis ayindaki konuyu bulmus yazmis, bence kesin konu sahibini taniyo dalga gecmek icin yapti
Şu soyisim degistirmr mevzusu haberlerde cikti diye arayip bulmustur belki o konuyu ama keske silinmese actiklari konularYok işte şimdi görünmuyor. Soyismimi degistirecem diye bir konu var oraya yazmis bende soyismimi degistirecem bana da yardimci olun adim furkan diye. Bende profiline baktim baska bor yere de daha sonra konu acmis ben de soyismimi degistirecem diye. Ama simdi yok. Bide tuhaf olan, yeni üye ve taa mayis ayindaki konuyu bulmus yazmis, bence kesin konu sahibini taniyo dalga gecmek icin yapti
Şu soyisim degistirmr mevzusu haberlerde cikti diye arayip bulmustur belki o konuyu ama keske silinmese actiklari konular
Şu soyisim degistirmr mevzusu haberlerde cikti diye arayip bulmustur belki o konuyu ama keske silinmese actiklari konular
muhtemelen 100lerce vardır erkek üye.. hangisi yakalanmış yine :)
Ne zevk alıyorlarsa kadın forumlarında dolaşmaktan, konuyu üye olmadan da okuyabilirsin sonuçta
hmm simdi de aklina baska birsey takolmis gelmis bayan kimligiyle aramizaAma ilk olarak konu açmamiş. Yeni üyeymiş ve ilk mesaji taaa mayis ayinda açilan konuya yazmis benim adim furkan diye de acik acik yazmis yani resmen dalga gecmis bence konu sahibiyle
Evet dr merak ettiklrri birseyler olunca sormak icin oluyorlardir uyeNe zevk alıyorlarsa kadın forumlarında dolaşmaktan, konuyu üye olmadan da okuyabilirsin sonuçta
her gün aynı koşturmaca ama bigün ölüyorum bigün hala enerjik oluyorum ben de anlamadım.. iyiyim bugün.. ev park ev alışveriş ev vs vs geçti.. sen nasılsın neler yaptın
Yok işte şimdi görünmuyor. Soyismimi degistirecem diye bir konu var oraya yazmis bende soyismimi degistirecem bana da yardimci olun adim furkan diye. Bende profiline baktim baska bor yere de daha sonra konu acmis ben de soyismimi degistirecem diye. Ama simdi yok. Bide tuhaf olan, yeni üye ve taa mayis ayindaki konuyu bulmus yazmis, bence kesin konu sahibini taniyo dalga gecmek icin yapti
Ne zevk alıyorlarsa kadın forumlarında dolaşmaktan, konuyu üye olmadan da okuyabilirsin sonuçta
Ben de giremedim, hata verip durduİyiyim sükür can, girmedi biraz önce foruma.
Kızlar ben yatıyorum, bugün mis gibi bir uyku cekicem muhtemelen : )
Sükür duası edip uyuyacagım : ) Sabah da erken kalkıp kendimi düzene sokacagım.
Öptüm hepinizi...
: )
Ben de giremedim, hata verip durdu
iyi gecelerrKızlar ben yatıyorum, bugün mis gibi bir uyku cekicem muhtemelen : )
Sükür duası edip uyuyacagım : ) Sabah da erken kalkıp kendimi düzene sokacagım.
Öptüm hepinizi...
: )
ben de giremedimmBen de giremedim, hata verip durdu
fotoğraf makinesindeki fotoları bilisayara attım şimdi temizliyorum ayırıyorum başım döndüüüü :) yatmak istiyorum ama bitirsem iyi olur..
Ben de bir yandan dizi izliyorum, White Queen, ilk bölüm, şimdilik oldukça güzel görünüyor