- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
Merhabalarrr :)
Nasılsın? İşten haber var mı gittin mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalarrr :)
Nasılsın? İşten haber var mı gittin mi?
Brain'i tutana aşk olsun, bir görünüp kayboluyor
Sen ne yaptın, var mı bir gelişme?
İnşallah olacak, gideceğim yerin müdürü istiyo çünkü, bakalım haftaya belli olur.Kusura bakma gec yazdım, flaş vardı bir tane, bulamadım bir türlü onu arıyordum.
Var, hallettik sükür. : ) Sen nasılsın? Haber var mı?
Hoşgeldinnherkesi uyuttum, evi topladım :) geldim ben de..
herkesi uyuttum, evi topladım :) geldim ben de..
İnşallah olacak, gideceğim yerin müdürü istiyo çünkü, bakalım haftaya belli olur.
Hoşgeldinn
Hos geldin canımı..
hoş buldumm iki gundur kendi kendimle savaş veriyorum resmen goruşmeye de gidemedim, önce açık pozisyon var mı onlara bakacaklarmış kasımda atama oluyormuş ancak o zamana olur zaten dediler en erken ben de oturdum alese çalışıyorum bu 3. Girişim olcak 85 almam lazımNasılsın? İşten haber var mı gittin mi?
O istemiyor da çok ihtiyacı da yok, yani istememesi tamamen zıtlık, gıcıklık için. Bakalım be yav, yeni teyzemizden pek memnunuz, olmazsa da durum düzeldi baya :))Sizin tarafın müdürünü ayarlayabildin mi peki? İstemiyor diyordun can ?
Bilgisayardan giremiyorum iki gundur o yüzden telefondan da çok zor oluyor takip etmekBrain'i tutana aşk olsun, bir görünüp kayboluyor
Sen ne yaptın, var mı bir gelişme?
Hosgelmişsin, yoruldun mu cok? : )
Bilgisayardan giremiyorum iki gundur o yüzden telefondan da çok zor oluyor takip etmek
tablete uygulamayı yükledim ama orda da açılmıyorBen de gıcık oluyom cepten zorlanıyorum
tablete uygulamayı yükledim ama orda da açılmıyor
Kızlar bişey sorucam, erkek üye tespit edildiğinde onun actigi konular, profil sayfasi filan hepsi yok mu oluyor? Az önce bdv de vardi da bitane şimdi goremedim merak ettim
Mobil uygulamasi var ya hani indirdim ama acilmiyorNe uygulaması? Ben direk netten giriyom, uygulama filan yüklemedim
Mobil uygulamasi var ya hani indirdim ama acilmiyor
Kim ki o? Link atsana kızz