- 6 Ekim 2014
- 850
- 744
Insallah canim amin cok sagol sen calisiyormusun
Öğretmenim ama atanamadim, daha önce özel okullarda çalıştım ama şimdi işsizim. Sen bankacı mıydın? Sanki öyle hatirliyorum ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim amin cok sagol sen calisiyormusun
Canim bnm dr suan umraniye arastrmada ama bn ameliyat oldgumda kartal arastrmadaydi bnm ayagimda milyonda bir sadece kizcocuklarinda olan bi hastalik var ismi freigbarg netten bakablirsin bunun icin 2. Ameliyatimi o dr a olmustum kartalda kontrol icinde umraniyeye gdiyorum
Haftaya inş. bu saatlerde burada olucam ben, diğer kızlar da genellikle aktif oluyorlar. Ne zaman yatıyorlar bilmiyorum. Vampir olduklarına dair şüphelerim var
2 paketi buluyor çoğu zaman. Ama artık kış geldi, balkon buz gibi, azaltırım :)
içmeye
Bilmiyorum
Yok camel indirime girdiğinden beri onu içiyorum. Başkası kesmiyor. Hem hafif olanlar daha zararlıymış. Ciğer daha derinlere çekiyormuş diye duymuştum
Selam kızlar erken gelmissiniz bugün :)
Selamlarr :) ben buralarda oldugum surece yazıyorum minnakzuzu :)
Aa görmemişim canım şimdi gördüm ben yapacaktım ama arkadaş sürpriz olarak planliyorsa çoktan planlanmıştır ben onu görmek istemiyorum diyince bir şaşırdı ama hazır unutmusken ne diye onu çağırır anlamıyorumSelam : ) Hos geldin....Nasılsın?
Selam beybili.
Üst mesajda sana bir sey yazdım.
Aa görmemişim canım şimdi gördüm ben yapacaktım ama arkadaş sürpriz olarak planliyorsa çoktan planlanmıştır ben onu görmek istemiyorum diyince bir şaşırdı ama hazır unutmusken ne diye onu çağırır anlamıyorum
Ağzına sağlık canım, teşekkürlerAllice,
Canım cok belirgin sekilde bir kedi var, evinize girip cıkan biri bu ama yüzüne gülüp arkandan kuyunu kazan cinsten. Evine girip cıkanlara dikkat et, yana yöreye bir seyler sokusturmasın. Mutlu duruyorsun dısarıdan ama içinde bir bezmişlik hali var, bu halden cıkmak kendini bakıs acınla ilgili. Aslında madden bir sıkıntın yok hemen hemen. Biraz daha olumlu bakmalısın sanırım. (Diyene bak deme, ben falın yalancısıyım) Kanatlanmıs bir tavus kusu var, bu kızınla ilgili olabilir, kızınla ilgili ufak bir basarı sizi mutlu edecek, mesale var kenarında. Aileyi cekip ceviren sensin, kollarının acmıs her seyi kucaklamıssın. Sanırım az önce yazdıgım olumsuzluk hali bundan, biraz yılmıslık var, biraz kendine vakit ayırmaya ihtiyacın var. Seni mutlu eden seyler yapmalısın az. Tabakta gördügüm de, esinle aran agac gibi kök salmış, baglarınız kuvvetli, sizde hicbir zaman büyük kopmalar olmayacak, sadece ufak tefek problemler yasayacaksınız. Ayrıca tabagın ortasında kocaman bir göz var, bunu kıskanan biri var, ama bu aileden kan bagı olan birinden degil. Eskilerden gelen bir sevgili olabilir örnegin senin ya da esinin. Gözü üstünüzde ara ara haberiniz gidiyor.
Böyle : )
Ağzına sağlık canım, teşekkürler
Benim mi kızın mı?Rica ederim, fala inanmayak ama falsız da kalmayak...Eglenek... : )
Nasılsın? Bir gelisme var mı okulla ilgili?
Yani onları biliyor, ama bana direk sen ne zamandır konuşuyorsun bu çocukla dedi. Yani 3 aydır falan diyince çark etti cok kızdım ona ben bile aramiyorum onu sen neden aradin dedim. Bunlar birbirlerini senede bir anca gorurler cunku o da benim sayemde. Ortak bir arkadaşlıkları yok yani çok garibime gittiSasıracak ne var ki olumsuz seyler olmus bilmiyor mu arkadasın?
Geldik, sen ne yaptın?Bnmde sarjim %2 yataga geceyim en iyisi sarja takayim teli gelince yazin
Bu kız senin yakın arkadaşınsa nasıl bilmez kiYani onları biliyor, ama bana direk sen ne zamandır konuşuyorsun bu çocukla dedi. Yani 3 aydır falan diyince çark etti cok kızdım ona ben bile aramiyorum onu sen neden aradin dedim. Bunlar birbirlerini senede bir anca gorurler cunku o da benim sayemde. Ortak bir arkadaşlıkları yok yani çok garibime gitti
Benim mi kızın mı?
Kızda yok, bende bir aksilik olmazsa haftaya başlıyorum
Yani onları biliyor, ama bana direk sen ne zamandır konuşuyorsun bu çocukla dedi. Yani 3 aydır falan diyince çark etti cok kızdım ona ben bile aramiyorum onu sen neden aradin dedim. Bunlar birbirlerini senede bir anca gorurler cunku o da benim sayemde. Ortak bir arkadaşlıkları yok yani çok garibime gitti
Bu kız senin yakın arkadaşınsa nasıl bilmez ki
Büyük sınıflar hırpalıyorlarmış. Gittik bir şeyler yapcaz dediler bakalımAllice kızına noldu, cük üstünkörü okudum demin sayfalarca idi. Okula sikayete gitmissiniz sanırım?
Yok, seninkini sormustum.
Büyük sınıflar hırpalıyorlarmış. Gittik bir şeyler yapcaz dediler bakalım
Büyük sınıflar hırpalıyorlarmış. Gittik bir şeyler yapcaz dediler bakalım