F fatosbrn öcükle böcük:)) Kayıtlı Üye 16 Şubat 2008 1.737 80 30 Haziran 2010 Konu Sahibi fatosbrn #21 onuda yaptım canım akşama kadar temizlik yaptımsırnaşık şey nee evinde tek toz yokmu ay şimdi bayılacağıımakannehir
onuda yaptım canım akşama kadar temizlik yaptımsırnaşık şey nee evinde tek toz yokmu ay şimdi bayılacağıımakannehir
fascination Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Mart 2010 2.653 6 30 Haziran 2010 Konu Sahibi fatosbrn #22 vaR canım onu lafın gelişi dedim sadece biraz fazla hijyen meraklısıyım o kadar hele o toz akarlarını düşündükçe ben deliricem işteakannehir
vaR canım onu lafın gelişi dedim sadece biraz fazla hijyen meraklısıyım o kadar hele o toz akarlarını düşündükçe ben deliricem işteakannehir
F fatosbrn öcükle böcük:)) Kayıtlı Üye 16 Şubat 2008 1.737 80 30 Haziran 2010 Konu Sahibi fatosbrn #23 fascination .!.: vaR canım onu lafın gelişi dedim sadece biraz fazla hijyen meraklısıyım o kadar hele o toz akarlarını düşündükçe ben deliricem işteakannehir Genişletmek için tıkla... azla bilem bıraktım ne güzel bir zamanlar bende öyledim bıraktım artık hatta fazla bilem bıraktım acısı bugün fazlasıyla çıktı sanırsamklava:
fascination .!.: vaR canım onu lafın gelişi dedim sadece biraz fazla hijyen meraklısıyım o kadar hele o toz akarlarını düşündükçe ben deliricem işteakannehir Genişletmek için tıkla... azla bilem bıraktım ne güzel bir zamanlar bende öyledim bıraktım artık hatta fazla bilem bıraktım acısı bugün fazlasıyla çıktı sanırsamklava:
F fatosbrn öcükle böcük:)) Kayıtlı Üye 16 Şubat 2008 1.737 80 30 Haziran 2010 Konu Sahibi fatosbrn #24 bu arada börek yapamadım fena halde yorulmuşum pilav yapıyorum şimdi artık yemezlerse kahvaltı hazırlarım
bu arada börek yapamadım fena halde yorulmuşum pilav yapıyorum şimdi artık yemezlerse kahvaltı hazırlarım
Madamiks Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2009 7.271 60 1 Temmuz 2010 Konu Sahibi fatosbrn #25 Nasıl geçti merak ettimpişirdiklerini yedilermi?
fascination Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Mart 2010 2.653 6 2 Temmuz 2010 Konu Sahibi fatosbrn #26 valla bende merak ettim kız fatoş nasıl geçti misafir maratonun
F fatosbrn öcükle böcük:)) Kayıtlı Üye 16 Şubat 2008 1.737 80 3 Temmuz 2010 Konu Sahibi fatosbrn #27 kızlar teşekkür ediyorum sizea.s. dün gittiler onlar varken giremedim çok yorucu ama güzel geçti pilav yaptım ama börek yapamadım hepsini yediler çok acıkmışlardı ağır olmadı yani iyiki varsınızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar teşekkür ediyorum sizea.s. dün gittiler onlar varken giremedim çok yorucu ama güzel geçti pilav yaptım ama börek yapamadım hepsini yediler çok acıkmışlardı ağır olmadı yani iyiki varsınızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
fascination Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Mart 2010 2.653 6 3 Temmuz 2010 Konu Sahibi fatosbrn #28 ben sana dedim ağır olmaz diye sonuçta uzun yoldan geliyolarmış yani aç olurlar tabi hadi atlattığına sevindim kuzumyerimseniben
ben sana dedim ağır olmaz diye sonuçta uzun yoldan geliyolarmış yani aç olurlar tabi hadi atlattığına sevindim kuzumyerimseniben
F fatosbrn öcükle böcük:)) Kayıtlı Üye 16 Şubat 2008 1.737 80 3 Temmuz 2010 Konu Sahibi fatosbrn #29 fascination .!.: ben sana dedim ağır olmaz diye sonuçta uzun yoldan geliyolarmış yani aç olurlar tabi hadi atlattığına sevindim kuzumyerimseniben Genişletmek için tıkla... ışınca ararım artıkın sağol canım haklıymışsın bi daha sıkışınca ararım artıkınhihoyyythihoyyyt
fascination .!.: ben sana dedim ağır olmaz diye sonuçta uzun yoldan geliyolarmış yani aç olurlar tabi hadi atlattığına sevindim kuzumyerimseniben Genişletmek için tıkla... ışınca ararım artıkın sağol canım haklıymışsın bi daha sıkışınca ararım artıkınhihoyyythihoyyyt
fascination Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Mart 2010 2.653 6 3 Temmuz 2010 Konu Sahibi fatosbrn #30 fatosbrn .!.: ışınca ararım artıkın sağol canım haklıymışsın bi daha sıkışınca ararım artıkınhihoyyythihoyyyt Genişletmek için tıkla... öyle yap şekerim ben koşarım imdadına bi fascination help me de koşarım kaydirigubbakcemile3
fatosbrn .!.: ışınca ararım artıkın sağol canım haklıymışsın bi daha sıkışınca ararım artıkınhihoyyythihoyyyt Genişletmek için tıkla... öyle yap şekerim ben koşarım imdadına bi fascination help me de koşarım kaydirigubbakcemile3