Geççek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Favorimi eklemezsem ölürüm:

Çok fazlaydı, çok ilerisindeydi bu şarkı ve klibi o zamanların.
adam çıtayı yükseltme hakkını 90lı yıllarda çoktan kullandı
bu, ölürüm sana, salına salına sinsice falan yapan adam sonra cuppa, geççek falan yapınca hayal kırıklığı normal.

Tarkanin o kadar hit şarkısına karşı bu olmamış. Ben eski sarkilari gibi bisey bekliyordum. Icindr rep var, müzikte alaturka var cok değişik geliyor sozlerde cek cak , sey geldi fatmagulun suçu ne dizisinde beren saat böyle konuşuyordu.
Politik değerlendirme değil simdi beğenmeyeni politik düşünüyorlar ama tarkanlik bir parça değil

İçinde mesaj barındırdığı veya siyasi hedefe yönelik sözler bulunduğu iddiasından bağımsız olarak; benim düşüncem çok kötü bir şarkı olmuş. Ritm basit, sözler bir oturmada 10 dakikada çalakalem yazılmış gibi.
Tarkan in yeri bambaşka, eski şarkılarını severek dinlerim hâlâ. Ama bu kalitesinin çok çok altında.

Öyle yada böyle sanatı dert ediyor oluşumuz bir benim gözlerimi dolduruyor olamaz
Uzun zaman sonra 1 şarkı klip dikkat çekti kafa dağıttı..
Çok acı..

tarkanın hemen hemen her albümünde beğenmedim, bu ne denir ama sonra kulak alışır. bakmışsınız tekrar tekrar dinliyorsun

Abla köfte dudaklı bi sevgilim vardı. Gerçekten eşşoğlunun dudişi harikaydı akıma o geldi ve geçti jdjdjdj fransız öpücüğü yapan adam bulmak çok zor
Dudiş deme aklıma burada açılan topik vardı onu hatırlattı ,ben saf tabi dudiş ne deme gafletinde bulundum sonra sjksjkjsksjk ee tabi yani fransızda haaa deiynce bulunmuyor ki

Dudiş deme aklıma burada açılan topik vardı onu hatırlattı ,ben saf tabi dudiş ne deme gafletinde bulundum sonra sjksjkjsksjk ee tabi yani fransızda haaa deiynce bulunmuyor ki
Abla hdhsh sizin zamanınızda yoktur dudişş bulduk abla ama onu da zebil ettik

Tüm derdiniz bu ülke şartlarında Tarkanın şarkısı mı gerçekten? Laf olsun diye açılmış bir gereksiz konu..ben bugün neyi dert ettim biliyor musunuz bir kadının fırına gelip daha ucuz diye 1 tl ye bayat ekmek almasına dertlendim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…