Geççek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu dert mi simdi?? @Mune
Dert olmadığını biliyorum
Mesajı çok anlamlı
Bugünlerde buna ihtiyacımız var
Cesaret bulaşıdır
Ne kadar çok kişiye ulaşırsa o kadar iyi
Banlanmayı göze alıyorum
Hayranlarımda gelmişler öpüyorum tosun helva mirta

Merak etme bacım Tarkan birşey çikarırsa herkese ulaşır sen yorulma

e biz tarkan'ın 90lardaki ve 2000lerin başındaki albümlerini iple çeken ve beklediğine değen nesil olarak buna afedersiniz sümüğümüzü bile atmayız. ha bu adam kaliteyi nasıl bu kadar düşürdü, eskiden kötü dediğimiz şarkılarında bile bi tarkan ezgisi, orijinalliği, dokunuşu varken bu ne şimdi böyle ben de anlamadım. fakat yine de tarkan gerçek bir megastardır, star yönetimi başarılı bir sanatçıdır. zamanında taktığı küpeden tutun da kıçına giydiği don bile olay olan adam. yine o doğru star yönetimi kendini gösterdi. önden insanları meraklandırmayı, bekletmeyi başardı. günlerdir ne zaman çıkacak bu şarkı diye gündemde ilk sıralarda. evet sözleri ben de direkt siyasi algıladım. kendisi pandemi mandemi insanlık diyor ama biz tanıyoruz onu, yemezler yani

sözler harika olmuş, cuk oturmuş. ve evet, Bibibella 'nın dediği gibi, bu mesajı tarkan veriyorsa bu ülkede duymayan tek bir vatandaş bile kalmaz. tarkan bu yaa.

Niye olacak ortam müzisyeni Gülşen'in kocasından başka kimse onunla çalışmıyor. Eskiden dünya çapında insanlara değerdi....

Tam bir Eurovision şarkısı.
Nerde Unutmamalı nerdee cuppalar geççekler

Sonuçta tarkan şarkıları süper olmuş buda.

Ayyy Renginn...,
Klibi de çok şekerdi ya.
Unutuldu gitti o kadın.
Hepsini biliyoruım strobe resmen.
Demek ki hakikaten ezberlerimizde yer edecek kadar dinlemiş ve benimsemişiz.

Ya ben yeni şarkılardan da seviyorum şimdi böyle şey gibi de olmasın yenileri asla beğenmeyen nostalji bağımlısı tipler olur ya, onlardan da değilim :)) Sadece bazı şarkıların ürün olduğu çok belli olur ya hani, fabrikasyon gibi. Hah öylesi şarkılardan hazzetmiyorum.

Yoksa bak şu yenilerden "Kafamda kentsel dönüşümler" vardı, ben onu tekrarda o kadar çok dinledim ki anlatamam

Hatta ekleyeyim, dinlemeyen son bir iki kişi kaldıysa onlar da dinlesin ahshs

Türkçede en ifrit olduğum olay c yerine ç kullanılması
Oturup klibi şarkıyı incelemedim,bir yerde nakaratı çalındı kulağıma o kadar

Tam bir Eurovision şarkısı.

Nerde Unutmamalı nerdee cuppalar geççekler
Ya tabii zaman geçiyor bir şeyler değişiyor. Ben işin siyasi kısmına girmiyorum, kendince bir şeyler yapan çok az sanatçı kaldı. Sanatçı diyecek kim kaldı onu da bilmiyorum. Sanat cesurdur, aykırıdır, çoğunluğun sesine göre hareket etmez çoğunluğu peşinden koşturur, öncüdür bu yüzden herkesin harcı değildir. Ama yeni nesil müziğimizde karakter ve ruh eksikliği var. Alt yapısı bilgisayar programlarıyla tasarlanıyor sanırım hep aynı. Kim söylüyor belli değil. Yine herkes 80'ler 90'lar müziğine sığınıyor. Hata kimde onu bilmiyorum. Sözleri de eh yani. İnsanlar hayat gerçeklerini anlatan sarkilara o kadar hasret ki tabii ki buna sarılırlar, çok normal, çok doğal

Mesajı çok anlamlı
Bugünlerde buna ihtiyacımız var
Cesaret bulaşıdır
Ne kadar çok kişiye ulaşırsa o kadar iyi
Banlanmayı göze alıyorum
Hayranlarımda gelmişler öpüyorum tosun helva mirta
Mirta yok ki tatlışım. Ben de seni öpüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…