Dert olmadığını biliyorumBu dert mi simdi?? @Mune
Merak etme bacım Tarkan birşey çikarırsa herkese ulaşır sen yorulmaDert olmadığını biliyorum
Mesajı çok anlamlı
Bugünlerde buna ihtiyacımız var
Cesaret bulaşıdır
Ne kadar çok kişiye ulaşırsa o kadar iyi
Banlanmayı göze alıyorum
Hayranlarımda gelmişler öpüyorum tosun helva mirta
Niye olacak ortam müzisyeni Gülşen'in kocasından başka kimse onunla çalışmıyor. Eskiden dünya çapında insanlara değerdi....e biz tarkan'ın 90lardaki ve 2000lerin başındaki albümlerini iple çeken ve beklediğine değen nesil olarak buna afedersiniz sümüğümüzü bile atmayız. ha bu adam kaliteyi nasıl bu kadar düşürdü, eskiden kötü dediğimiz şarkılarında bile bi tarkan ezgisi, orijinalliği, dokunuşu varken bu ne şimdi böyle ben de anlamadım. fakat yine de tarkan gerçek bir megastardır, star yönetimi başarılı bir sanatçıdır. zamanında taktığı küpeden tutun da kıçına giydiği don bile olay olan adam. yine o doğru star yönetimi kendini gösterdi. önden insanları meraklandırmayı, bekletmeyi başardı. günlerdir ne zaman çıkacak bu şarkı diye gündemde ilk sıralarda. evet sözleri ben de direkt siyasi algıladım. kendisi pandemi mandemi insanlık diyor ama biz tanıyoruz onu, yemezler yani
Nerde Unutmamalı nerdee cuppalar geççeklerEski şarkıları şahaneydi ya. Şimdi dönüp bir Kış Güneşi dinlemem lazımne yazık ki bulunduğumuz zaman her şeyin içini boşalttı. Müzik ritimleri hiç güzel değil bir kere. Eski şarkılarına bir bakın ilk notasından ben Tarkan şarkısıyım diye bağırıyor. Karakteristikti hepsi Tarkan'dan başkası söyleyemezdi. Yeni şarkıları da ne bileyim ya herkesin söyleyebileceği vasat şarkılar olmuş.
Sonuçta tarkan şarkıları süper olmuş buda.Dert olmadığını biliyorum
Mesajı çok anlamlı
Cesaret bulaşıdır
Banlanmayı göze alıyorum
Ayyy Renginn...,
Klibi de çok şekerdi ya.
Unutuldu gitti o kadın.
Hepsini biliyoruım strobe resmen.
Demek ki hakikaten ezberlerimizde yer edecek kadar dinlemiş ve benimsemişiz.
Ya tabii zaman geçiyor bir şeyler değişiyor. Ben işin siyasi kısmına girmiyorum, kendince bir şeyler yapan çok az sanatçı kaldı. Sanatçı diyecek kim kaldı onu da bilmiyorum. Sanat cesurdur, aykırıdır, çoğunluğun sesine göre hareket etmez çoğunluğu peşinden koşturur, öncüdür bu yüzden herkesin harcı değildir. Ama yeni nesil müziğimizde karakter ve ruh eksikliği var. Alt yapısı bilgisayar programlarıyla tasarlanıyor sanırım hep aynı. Kim söylüyor belli değil. Yine herkes 80'ler 90'lar müziğine sığınıyor. Hata kimde onu bilmiyorum. Sözleri de eh yani. İnsanlar hayat gerçeklerini anlatan sarkilara o kadar hasret ki tabii ki buna sarılırlar, çok normal, çok doğalTam bir Eurovision şarkısı.
Nerde Unutmamalı nerdee cuppalar geççekler
Bence harika bir şarkı olmuş sözler ve anlatmak istedikleri yeter. Dertlerimize tercüman olmuş diyorum eline, ağzına sağlık deyip aradan çekiliyorum...Ne kadar kötü bir şarkı olmuş
Sabahtan beri bayağı bir dertlendim
Yaw tarkan sana hiç yakıştı mı?
Mirta yok ki tatlışım. Ben de seni öpüyorumMesajı çok anlamlı
Cesaret bulaşıdır
Banlanmayı göze alıyorum
Geççekle şu bir mi yaMarş gibi maşallah begenmeyen çekilsin şurdanveya başka birsey yüzünden beğenmezler
Top bize girecek kudraBen bu topa girmem arkadaş
Aman giren girmiş, şemsiye girmiş açılmış top girsin bişe olmaz.Top bize girecek kudra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?