Geççek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Orasi öyle. Tarkani 90larda ne dinlerdik adami simdi ama bir kac gün licleyecekler galiba
istedikleri kadar linçlensin herkes şarkıdan istediğini anlayabilir her şarkısından her anlam çıkabilir insanın anlattığı karşısındakinin anladığı kadardır
güneş balçıkla sıvanmaz demişler o bizim tarkanımız isterse 70 yaşında demans hastalığı olsun ağzından tükürükler saçsın ben onu yine 30 larında ölürüm sanayla hatırlayacağım

Favorim, favorim olmasında tarkan dansının hiçbir etkisi yoktur
Burada hep şunu düşündüm o kadar toz kir pis nasıl yapışmıştır vücütüüna diye ne kokmuştur varya o hdhshhsjs

Tarkanı çitilemek istedim

Konu olmazsa illaki bir yoruma muhalefet olunuyor
Sevmiyorsanız yada tarzınız değilse sevenlerin eleştirisine niye karışılıyor
Ortalık bulandirmak başka bir şey degil

Bu sarkida zaten asıl kavga sebebi herkes farkli birsey anladigi. Biz zaten Tarkanin "eski sarkilari" ile "büyüdügümüz icin" farkli beklentiye girdik. Böyle ne biliyim bomba bir sarki geliyor zannettim. Gercekten bombaymis ama farkli patladi

Telefon zil sesi yapmak isteyenler olursa yakışsın diyedir

Ben begendim.
Mesele muzikal kalite degil bence siz olayi anlamanissiniz.
Ben sabahtan aksama pink floyd dinleyen insanim pop muzikle zaten isim olmaz ama bu sarkiyi yapmak da tum dilsizlere ragmen bence yurek ister. Oh oh zilleri takip oynayacaz insallah

Bu şarkının alt yapısını hazırlayan genç benim öğrencimdi. Nasıl gurur duydum, nasıl güzel mesajlar var. Rap tarzım değildir ama bu şarkıya şapka çıkardım.

Bir de şu var:

Ooooooo bütün kızlar toplanmış toplanmış, sormuşlar neden banlandık banlandık.
Kendinize birbirinizin saçını yolacak mesele mi arıyorsunuz anlamadım gitti

1- bu konunun BDV'de ne işi var?
2- şarkının siyasetle ne alakası var?

Evren bugün bana çalışıyor sanırım, geçecek eşimle aramızda sürekli kullandığımız hatta daha çok benim kullandığım bir sözdü Tarkan şarkı yaptı, üstüne evde geyik bile döndürdük Tarkan bizi mi duydu da şarkı yaptı telif istesek mi diyeSabahtan beri şarkıyı dinleyip coşuyorum zira Tarkan'ı ve şarkılarını çok severim, klibini duvarıma koymak için siteye bir geldim bu topik

Konu kapandı hanımlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…