- 3 Şubat 2018
- 25.527
- 109.938
- 598
Herkes diyette sanırımAma tarkan şarkı üretmese bile gerçekten bir numeroo. 1ay konser yapsa, merdivene kadar satar.
Senin için yaptım. Boşa sayfa yenileyip durma diyeUğraştın uğraştın ortalığı birbirine kattın sonunda
istedikleri kadar linçlensin herkes şarkıdan istediğini anlayabilir her şarkısından her anlam çıkabilir insanın anlattığı karşısındakinin anladığı kadardırOrasi öyle. Tarkani 90larda ne dinlerdikadami simdi ama bir kac gün licleyecekler galiba
Burada hep şunu düşündüm o kadar toz kir pis nasıl yapışmıştır vücütüüna diye
Favorim, favorim olmasında tarkan dansının hiçbir etkisi yoktur
Benim toz aklımın ucundan geçmedi, kedinin kasabı izlemesi gibi izledimBurada hep şunu düşündüm o kadar toz kir pis nasıl yapışmıştır vücütüüna diyene kokmuştur varya o hdhshhsjs
Bu sarkida zaten asıl kavga sebebi herkes farkli birsey anladigi. Biz zaten Tarkanin "eski sarkilari" ile "büyüdügümüz icin" farkli beklentiye girdik. Böyle ne biliyim bomba bir sarki geliyor zannettim. Gercekten bombaymis ama farkli patladiistedikleri kadar linçlensin herkes şarkıdan istediğini anlayabilir her şarkısından her anlam çıkabilir insanın anlattığı karşısındakinin anladığı kadardır
güneş balçıkla sıvanmaz demişler o bizim tarkanımızisterse 70 yaşında demans hastalığı olsun ağzından tükürükler saçsın ben onu yine 30 larında ölürüm sanayla hatırlayacağım
Aaa yeni şarkısı mı çıkmışNe kadar kötü bir şarkı olmuş
Sabahtan beri bayağı bir dertlendim
Yaw tarkan sana hiç yakıştı mı?
Senin hakkını nasıl öderimSenin için yaptım. Boşa sayfa yenileyip durma diyebir de bana kötü derler ??
Telefon zil sesi yapmak isteyenler olursa yakışsın diyedirşarkının sözleri güzel ritmide güzel son zamanlarda yaşanılan sorunlara değinmiş
bir şarkı daha var onuda severim oda şu: susamam;
tarkandan beklenti daha başkaydı o resmen şarkılarıyla sevişen bir adam
kır zincirlerini diyen ,ölürüm sana diyen insanın yüreğini hop ettiren biriydi bu şarkı ters köşe oldu sanırım ondan halk yarıya bölündü
benim tek eleştirim bu şarkıda tarkana müzik sözlerin önüne geçmiş sesi arka planda kalmış...
Tabi o kıvrımların tozunu tekl tekk almakta nasip olur mu beaaah hdhshshshhsBenim toz aklımın ucundan geçmedi, kedinin kasabı izlemesi gibi izledim
Tabii hep iyi niyettenBurada hep şunu düşündüm o kadar toz kir pis nasıl yapışmıştır vücütüüna diyene kokmuştur varya o hdhshhsjs
Tarkanı çitilemek istedim
Bu şarkının alt yapısını hazırlayan genç benim öğrencimdi. Nasıl gurur duydum, nasıl güzel mesajlar var.şarkının sözleri güzel ritmide güzel son zamanlarda yaşanılan sorunlara değinmiş
bir şarkı daha var onuda severim oda şu: susamam;
tarkandan beklenti daha başkaydı o resmen şarkılarıyla sevişen bir adam
kır zincirlerini diyen ,ölürüm sana diyen insanın yüreğini hop ettiren biriydi bu şarkı ters köşe oldu sanırım ondan halk yarıya bölündü
benim tek eleştirim bu şarkıda tarkana müzik sözlerin önüne geçmiş sesi arka planda kalmış...
Gelmez, şarkı gayet ortadan yazılmış.
Ezhel doğrudan diss attığında da yapamadılar bir şey. (Yanlış hatırlamıyorsam)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?