- 15 Mart 2009
- 63
- 58
- 288
Ben de tüp bebek yaptırmak için adet olmayı bekliyordum. Bir sonraki adetime 3 gün kala doktora gittİM. Zaten erken gebelik testi yapıp negatifi görmüştüm.Muayene etti her şey normal dedi adetin başlayınca işlemlere başlayalım dedi.sonra o adet gelmedi bir türlü.test yaptım ve çift çizgi gördüm .Kanda da 280 di değerim. Allah yüzümüze güldü. Sonra hemen doktoru aradım ve gittim doktor not almış ve diğer adetime çok yaklaştığım o günde sol taraftan çatlamış yumurta görmüş.İlk defa geç yumurtladım sanırım ve döllendi çok şükür.Her zaman yumurta takibi yapardım normal zamanda yumurtlardım. Bu ay kontrol etmedim nasılsa tup bebek yapıcaz diye.Merhaba inş bana yardımcı olacak birileri vardır en son 8 aralıkta adet oldum bu ayda 6 ocakda bekliyordum ama hala olmadı bugün 7.günüm 4 gün önce idrar testi yaptım bisey çıkmadı dün kan testi yaptirdim yine bisey çıkmadı acaba geç döllenme olabilir mi belirti olarak göğüs şişmesi var bide ara ara hem kaşık agrim var hemde bacak ağrısı iyice kafam karıştı
Sizin de geç döllenme olabilir. İnşallah olmuştur.