• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç yumurtlama

Pelin91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2022
550
219
33
Kızlar merhaba. Düzenli adet görüyorum 30-33 gün arası bazen 1-2 gün oynuyor. 6 aydır gebelik deniyorum ancak olmadı. Öncesinde 1 düşüğüm var.
Bu ay tatilde oldugum için ovulasyon testi kullanmadım. Rastgele ilişki yaşadım. Ancak yumurtladıgımı hissetmemiştim. Ben de yumurtlama zamanında 4-5 gün şeffaf akıntı oluyor ordan anlıyorum. Hatta yumurtlamadım heralde bu ay dedim.
5 eylülde regl olmam gerekiyordu olmadım. 1 eylülden beri de çok yoğun yumurtlama akıntısı yaşıyorum. 3 gündür ovulasyon testi kullanıyorum ekte attıgım dün yaptıgım ovulasyon testi. Adetim gecikince bugun kan testi verdim negatif çıktı😓 en son adetten
Toplamda 36 gün geçmiş oldu. Bu kadar süre yumurtlamayıp şuan yumurtlamam mümkün mü? Pcos yok bende böyle birşey yaşayan oldu mu? Ben geç yumurtlamadıgımı düşünüp dünü değerlendirdim. Hiç yaşamadıgım için böyle bir olayı endişelendim. Adet geçtikten 36 gün sonra yumurtlama mümkün mü? Ekte dün yaptıgım ovulasyonu paylaşıyorum.

Eklentiler

• IMG_0749.webp
    IMG_0749.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 156
Bu da bugun yaptıgım ovulasyon testi kızlar. Şaka gibi, adet olmayı beklerken bat tarihinden 5 gün sonra yumurtluyorum sanırım. İlk defa bu kadar geç yumurtlamam oluyor. Artık stresten mi neyden bilmiyorum. 10 gün kadar önce adet olacak gibiydim yanımda ped tasıdım hatta. Sonra günlerdir devam eden yumurtlama akıntısı görmeye başladım. Netten baktıgımda senede 1 kere bu şekilde düzenli adet gören kadın da da olurmuş. Dünü değerlendirdim sanırım bugun pik oldu. Gerçekten hamile kalmak istegimden beri vücudum bana oyun oynuyor.

Eklentiler

• IMG_0753.webp
    IMG_0753.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 155
Bu da bugun yaptıgım ovulasyon testi kızlar. Şaka gibi, adet olmayı beklerken bat tarihinden 5 gün sonra yumurtluyorum sanırım. İlk defa bu kadar geç yumurtlamam oluyor. Artık stresten mi neyden bilmiyorum. 10 gün kadar önce adet olacak gibiydim yanımda ped tasıdım hatta. Sonra günlerdir devam eden yumurtlama akıntısı görmeye başladım. Netten baktıgımda senede 1 kere bu şekilde düzenli adet gören kadın da da olurmuş. Dünü değerlendirdim sanırım bugun pik oldu. Gerçekten hamile kalmak istegimden beri vücudum bana oyun oynuyor.
Döngusu uzun olanlarda boyle ola biliyor bazen değerlendirin😊

İkinci bi ihtimal de gebesiniz canım. Bende de böyle çıkıyordu çünkü

paylasirmisiniz, hamilesindir insallah
Hayır malesef degilim 49 gündür adet olmuyorum çok geç yumurtladığımı düşünüp panik yapmıyorum suanlık adetimin 37 gün üzerinden geçince ovulasyonda pik gördüm öncesinde görememiştim, normalde adetten 14 gün sonra pik olur benim. hayatımda ilk defa böyle bir gecikmem oldu. Adetlerim düzenlidir. Sanırım hamile kalmak istedigimden cok stres yapıp geciktirdim. Kötü bişey düşünmek istemiyorum şimdilik. Bu haftada adet olmazsam doktora gitcem cünkü yumurtlama üzerinden 14 gün geçmiş olacak.

bende normalda hep duzenli adet oluyorum 28gun, gece ay bir gun gecikti , ondan 5gunnoncede pembe beyaz birsey geldi.Bu ay yumurtalamani takip etsim normalda 14.gunu yumurtalama olmaliydi amma hep silik silik ve 19gun yumurtalamaisim test oyle diyo.amma hep goguslerim siserdi 2aydi oda yok.kafamda o kadar sorular varki..bakalim ilk bebek icin caliyoruz 4aydir yasimda 36.

Back