• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Geç yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Deryagnay

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
497
458
33
32
Arkadaşlar merhaba. Benim adet döngüm 30-31 gün. Ancak yumurtlamamı iki üç aydır takip ediyorum ve adetime on gün kala yumurtlama dönemi yaşadığımı farkettim. Ovü testi kullanmıyorum akıntıya bakarak takip ediyorum. Tamda adetime on gün kala yoğun sıvı akıntılar ve kasıkta ağrılar başlıyor. Önceki ay değerlendirdik eşimle bütün bir ayı ancak gebelik olmadı, adetim 4-5 gün geç geldi. Yani sorum şu; bu geç yumurtlama adet tarihimi etkiliyor mu? Var mı aranızda bunu yaşayan? Sat; 24 eylül.

Evet yumurtlama ne zaman olursa adet ondan 14 gun sonra gercekleşir yumurtlaman geç olursa adette geç olursun bu arada akıntı yaşadıgın gun tam yumurtlama gunu değildir o akıntı yaklastıgını haber verir yani 3.4 gun falan önce baslar bende olmuyor du ama burdaki arkadaslar dan böyle biliyorum

Evet yumurtlama ne zaman olursa adet ondan 14 gun sonra gercekleşir yumurtlaman geç olursa adette geç olursun bu arada akıntı yaşadıgın gun tam yumurtlama gunu değildir o akıntı yaklastıgını haber verir yani 3.4 gun falan önce baslar bende olmuyor du ama burdaki arkadaslar dan böyle biliyorum
Akıntılarım ve ağrılarım dün başladı yani üç dört gün içinde yumurtam çatlıcak mı?

14 gün olduğundan emin misin bu adet döngüsüne göre değişir mi

Arkadaşlar merhaba. Benim adet döngüm 30-31 gün. Ancak yumurtlamamı iki üç aydır takip ediyorum ve adetime on gün kala yumurtlama dönemi yaşadığımı farkettim. Ovü testi kullanmıyorum akıntıya bakarak takip ediyorum. Tamda adetime on gün kala yoğun sıvı akıntılar ve kasıkta ağrılar başlıyor. Önceki ay değerlendirdik eşimle bütün bir ayı ancak gebelik olmadı, adetim 4-5 gün geç geldi. Yani sorum şu; bu geç yumurtlama adet tarihimi etkiliyor mu? Var mı aranızda bunu yaşayan? Sat; 24 eylül.
benimde yumurtlamam 3 gün gecikti bende merak ediyorum bu sorunun cvbını

Arkadaşlar bunu öğrenmenin en iyi yolu ovulasyon testi yapmaktır. Ovulasyon testi ile takip edebiliriniz.
Zaten ovulasyon testi ile yumurtlamamın geciktiğini anladım 14. gün yumurtlamam gerekiyodu 17. gün oldu merak ettiğim adetimde 3 gün gecikecek mi

Genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur tüm açıklamalar bu yönde oluyor. Muhtemelen adetinde gecikecek.
Bu yumurtlama olayını anlamak zor adet döngüsünü de. Keşke her kadında aynı olsaymış. Adet gecikti hamileyim diye sevinirken hüsrana uğruyorsun. Gerçi uğraşmayı bıraktım bebek olsun diye orası ayrı.

Back
X