Gebeliğe Hazırlık Geç yumurtlama

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hbcn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende dün yumurtlama günümdü birliktelik oldu. Bugün kasıklarım ara ara yine sızlıyor. Bugünde ovulasyon testim pozitif. Bu neden olur peki.?

Ben de değilim canım. Test yaptım çıkmadı. Biz de aşılamaya geçelim diyorduk ama ortalık çok karıştı. Hastaneye gitmeye korktuk. Hormon testlerine baktı canım mutlaka.. Fsh falan.. Inşallah bisey çıkmaz tabi.. Eşine de baktirin mutlaka aşılama vs öncesi.. Bazen erkekte de olabiliyor sorun

Eşime baktırmıştık canım sadece hareketi biraz yavaş ama sorun değil demişti doktor kendime baktırmam lazım bakalım ne olacak yarın doktora gideceğim

Benim doktorumda 3 ay riskli hamilelik diyor bu dönemde
Bence de öyle canım. Ortalık düzeltmeden risk var ki bu da 3 ay rahat sürer.. Yine de evde denemeye devam edicem ben. Süreç bitince gelişme olmazsa aşılamaya direkt geçerim artık

Bence de öyle canım. Ortalık düzeltmeden risk var ki bu da 3 ay rahat sürer.. Yine de evde denemeye devam edicem ben. Süreç bitince gelişme olmazsa aşılamaya direkt geçerim artık
Evet bende 3 ay deneyeceğim doktor olmazsa 3 ay sonra gel hormon testi yapalım dedi

Merhaba. 11 Nisan yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim. Adetin 24üydü.adet öncesi ve 1 gün sonrası gebelik testi yaptım. Çok silik ikinci çizgi de çıktı. Ama silik olduğu için kafam karıştı.Yarın tekrar gebelik testi yapıcam. İnşallah gebelik vardır kasıklarımda sızlama var. Adetim 1 hafta gecikti. Bebiş varsa geç döllenme olabilir mi.?

Adetin 24ünde olmuşsunuz zaten geç yumurtlamışsınız. Geç döllenme olma olasılığı yüksek. Gebelik testini tekrarlayın inşallah vardır

Bugün kan verdim. Gebelik testi aldım eve gelirken. Test negatif yine ama adetim 1 haftayı geçti

Eklentiler

• 15885773219708656171035163132864.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 20
Hala adet olmadım. Bugün kan sonucum çıktı. 4.4. Geçen iki gün önceki 4.7 çıkmıştı. Niye adet olmadım hala anlamadım

Hala adet olmadım. Bugün kan sonucum çıktı. 4.4. Geçen iki gün önceki 4.7 çıkmıştı. Niye adet olmadım hala anlamadım
Canim belki geç yumurtlamissindir. Geçen ay benim de öyle oldu 10 gün gecikti hayatımda ilk kez. Belki de geç döllenme olmuştur. Daha değer yukselmemistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…