Geç yumurtlama ve Klomen kullanımı🤓

karakulli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
1.029
491
123
41
Arkadaşlar merhaba, ben her ay geç yumurtluyorum (42 yaşındayım) aşılama tedavisinde yumurta uyarıcı iğne kullanmıştım ama Klomen hiç kullanmadım. Aranızda geç yumurtlayan ve klomen kullanan var mı? Klomen yumurtlama tarihinizi etkiledi mi?
Rica etsem Klomen deneyimlerinizi paylaşır mısınız? 🙏

Merhaba canim son bi kaç yıldır 10.gun falan yumurtluyorum. Bu normal degil benim icin eskiden boyle degildi cunku. Femera kullandım son iki ay birinde 12.gun diğerinde 15.gun yumurtladim. 40 yaşından sonra tam gelişmeden çatlıyor artık sanırım sebebi bu. Geçen ay güzel bi yumurta oldu ama dollenmedi bu ay nasıl olacak bakalım beklemedeyim.

Merhaba canim son bi kaç yıldır 10.gun falan yumurtluyorum. Bu normal degil benim icin eskiden boyle degildi cunku. Femera kullandım son iki ay birinde 12.gun diğerinde 15.gun yumurtladim. 40 yaşından sonra tam gelişmeden çatlıyor artık sanırım sebebi bu. Geçen ay güzel bi yumurta oldu ama dollenmedi bu ay nasıl olacak bakalım beklemedeyim.
Cevabın için teşekkür ederim can🙏 ben de bu ay çörek otu kürü yaptım, onu kullandığımda eskiden güzel yumurtluyordum. Ben de geç yumurtluyorum. Yarın yumurtlama gösteriyor uygulama ama hala ovulasyon testinde pik göremedim. Pek umutluydum ama bakalım🙏 çörek otunu tavsiye ederim, yumurtayı destekliyor

Cevabın için teşekkür ederim can🙏 ben de bu ay çörek otu kürü yaptım, onu kullandığımda eskiden güzel yumurtluyordum. Ben de geç yumurtluyorum. Yarın yumurtlama gösteriyor uygulama ama hala ovulasyon testinde pik göremedim. Pek umutluydum ama bakalım🙏 çörek otunu tavsiye ederim, yumurtayı destekliyor
Evet çörek otunu duydum 2 aydır arada kullandım balın içerisine tarçınla karıştırıp bir de kürü incir yiyorum hergün, birkaç kez de kaynatıp suyunu içtim. Son 3 4 aydır çok şey yaptım açıkçası son 2 aydır da femara deniyim dedim işte

Evet çörek otunu duydum 2 aydır arada kullandım balın içerisine tarçınla karıştırıp bir de kürü incir yiyorum hergün, birkaç kez de kaynatıp suyunu içtim. Son 3 4 aydır çok şey yaptım açıkçası son 2 aydır da femara deniyim dedim işte
Hayırlısı olsun valla çok zor😒

Benim 2018-2019 da 4 kimyasal 1 dış gebeliğim, geçen ay da 1 kimyasalım var. Doktorların dediğine göre ileri derecede pıhtılaşma bozukluğum varmış. Gebelikte iğne kullanıyorum

Merhaba bisey sorabilirmiyim 25 gündür adet olmadim 5 gün duphaston kullandım ilk defa bu kadar gecikti düşük yaptım geçen ay hasta oldum ama bu ay hasta olmadım bunu yaşayanlar varmı

Benim 2018-2019 da 4 kimyasal 1 dış gebeliğim, geçen ay da 1 kimyasalım var. Doktorların dediğine göre ileri derecede pıhtılaşma bozukluğum varmış. Gebelikte iğne kullanıyorum
Ben de test yaptırdım pıhtılaşma cikmadi ama yaşa bağlı da pıhtılaşma sorunu olabiliyormuş o test sadece genetik yatkınlığı bakıyor. Sülük yaptırdım ben bi de geçen ay o da pıhtılaşma sorununa iyi geliyor diye

Kızlar selam. Yumurtlama sürecimi hiç takip etmediğim için maalesef bilmiyorum, bu konuda desteğinize ihtiyacım var. SAT 25 Şubat, 10 Mart'ta lekelenme ve ağrı başladı. Tam 16 gün sürdü, 25 Mart'ta bitti. Dayanılmayacak gibi değil fakat zaman zaman artan (ağrı kesiciye ihtiyaç duyulan), zaman zaman ise hafifleyen/kaybolan bir ağrı bu süre içinde hep devam etti. Reglden 14 gün sonra başladığı için yumurtlama olduğunu düşünüyorum. Ancak süre çok uzun geldi. Doktora gittim fakat net bir yorum yapamadı. Sizce yumurtlayamama ya da yumurtamın çatlayamaması gibi bir durum olabilir mi? Benzer bir durum yaşayanınız oldu mu?

Kızlar selam. Yumurtlama sürecimi hiç takip etmediğim için maalesef bilmiyorum, bu konuda desteğinize ihtiyacım var. SAT 25 Şubat, 10 Mart'ta lekelenme ve ağrı başladı. Tam 16 gün sürdü, 25 Mart'ta bitti. Dayanılmayacak gibi değil fakat zaman zaman artan (ağrı kesiciye ihtiyaç duyulan), zaman zaman ise hafifleyen/kaybolan bir ağrı bu süre içinde hep devam etti. Reglden 14 gün sonra başladığı için yumurtlama olduğunu düşünüyorum. Ancak süre çok uzun geldi. Doktora gittim fakat net bir yorum yapamadı. Sizce yumurtlayamama ya da yumurtamın çatlayamaması gibi bir durum olabilir mi? Benzer bir durum yaşayanınız oldu mu?
Yumurtanın çatlamama olasılığı her zaman var canım. Mesela ben bazı aylar yumurtlamadığımı düşünüyorum. Ama yumurtanın çatlamamasının bu denli bir ağrıya neden olabileceğini düşünmüyorum ki çok ciddi ağrıdan bahsetmişsin. Bence tam tersi yumurtlamışsın gibi geldi bana.

Yumurtanın çatlamama olasılığı her zaman var canım. Mesela ben bazı aylar yumurtlamadığımdan adım gibi eminim. Ama yumurtanın çatlamamasının bu denli bir ağrıya neden olabileceğini düşünmüyorum ki çok ciddi ağrıdan bahsetmişsin. Bence tam tersi yumurtlamışsın gibi geldi bana.
Peki yumurtlamanın bu kadar uzun sürmesi neden olabilir sizce?

Yumurtlama uzun süren bir şey değil, bir anlık olan bir şey. Enfeksiyon ya da kist olabilir mi acaba? Ya da aklıma progesteron geliyor. Progesteron çok yüksekse ağrı yapabilir belki. Sonuçta rahimi destekliyor. Bunu neye dayanarak söylüyorum, ben ovülasyon testini pozitif gördüğüm an progestana başladım, kasıklarımda ağrı var. Zaten progestan bazen kasık ağrısı yapabilirmiş.

Back
X