- 23 Aralık 2024
- 219
- 38
-
- Konu Sahibi cicekgibi1
Sekiz gün öncesi için çıkmış bayağı bir de üç gün kalınca yapın benceŞuanda bende aynı durumdayım canım ama benim adetime on beş gün kala mide bulantıları gaz kasık ağrısı bel ağrısı başladı şuan 8 gün var test yaptım aynı çıktı doktorum adetin geçince gel dedi şuan mide bulantıları azaldı gaz yok sadece hafif kasık ağrısı var ara ara bide ara ara mide bulantısı o kadar inşallah rabbim hayırlısını versin
Belirtiniz var mı?Artik nasipse birdaki aya insallah tutar cnm benim bugun 7ci gun adet gecikmesi ilk defa bu kadar gecikti gecen ay hatta 5gun erken geldi
Bekliyorum ama beklemek çok zor üç kala da yapıcam sizce var mıdır adetimden 3 gün sonra cinsel ilişki yaşamıştık ve çocuk olma olasılığı yüksekSekiz gün öncesi için çıkmış bayağı bir de üç gün kalınca yapın bence
Benimkide artimed cokkkk silik cizgi adet gecikmesinin 5ci gunu yaptim suan adet gecikmesinin 7ci gunuŞuanda bende aynı durumdayım canım ama benim adetime on beş gün kala mide bulantıları gaz kasık ağrısı bel ağrısı başladı şuan 8 gün var test yaptım aynı çıktı doktorum adetin geçince gel dedi şuan mide bulantıları azaldı gaz yok sadece hafif kasık ağrısı var ara ara bide ara ara mide bulantısı o kadar inşallah rabbim hayırlısını versin
Hayır adetime 3 gün varBelli belirsiz görüyorum gecikmeniz mi var?
Kan verdiniz miBenimkide artimed cokkkk silik cizgi adet gecikmesinin 5ci gunu yaptim suan adet gecikmesinin 7ci gunu
İlişkinin üzerinden ne kadar geçti? Ben bir çizgi görüyorum çünküüBekliyorum ama beklemek çok zor üç kala da yapıcam sizce var mıdır adetimden 3 gün sonra cinsel ilişki yaşamıştık ve çocuk olma olasılığı yüksek
Varsa tam adet günü belirginleşir bence ben belli belirsiz gördümmHayır adetime 3 gün var
11 gün geçtiİlişkinin üzerinden ne kadar geçti? Ben bir çizgi görüyorum çünküü
Bana sizde de var gibi geldi, bu topikte hepinizde çizgi var gibi… Çok heyecan11 gün geçti
Yok cnm vermedim yarim gebelik testim gelecek internetten siparis verdim prodoctor marka eger onda bisey cikarsa vercem artimed bu cnm pazartesi yaptigimKan verdiniz mi
Ay insallaaahhhVarsa tam adet günü belirginleşir bence ben belli belirsiz gördümm
İnşallah vardır ben markasını hatırlamıyorum dikkat etmedim hiçYok cnm vermedim yarim gebelik testim gelecek internetten siparis verdim prodoctor marka eger onda bisey cikarsa vercem artimed bu cnm pazartesi yaptigim
Ay evet çok heyecanlı hemen yapmak istiyorum ama umutlanmak istemiyorum çünkü çok yaptım hiç silik çıkmadı ilkkez anında çıktıBana sizde de var gibi geldi, bu topikte hepinizde çizgi var gibi… Çok heyecan
Yok cnm vermedim yarim gebelik testim gelecek internetten siparis verdim prodoctor marka eger onda bisey cikarsa vercem artimed bu cnm pazartesi yaptigim
Yarın test yapsam olmaz mıAy evet çok heyecanlı hemen yapmak istiyorum ama umutlanmak istemiyorum çünkü çok yaptım hiç silik çıkmadı ilkkez anında çıktı
Yok cnm ben icini actim tekrar kapattimİlk defa test çubuğunu ortada gördüm bozuk olabilir mi?
Kız burda daha net gördümmmm çizgiyiYok cnm ben icini actim tekrar kapattim
Evet burda net ustundeki naylkn engelliyor gozuk.esini ışık vurduğu icinKız burda daha net gördümmmm çizgiyi
Canım kimyasal gebelikte olabilir adet kanı ile atılıyor. Bende 3 gün önce düşük yaptım kanamayla 5 haftalık bebeğimiMaalesef adetim geldi bugün, çok yoruldum artık ya ne kadar mutlu olmuştum heveslenmistim