Kızlaaar bu ay adetimin 23. gününde ovulasyon testinde yumurtlamayı yakaladım ve değerlendirdik. Normalde 16. Gün yumurtluyordum. Adetim 6 gün gecikti bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Sizce hamile miyim? Bu arada iki aydır bir hafta geç adet oluyorum.
Kızlaaar bu ay adetimin 23. gününde ovulasyon testinde yumurtlamayı yakaladım ve değerlendirdik. Normalde 16. Gün yumurtluyordum. Adetim 6 gün gecikti bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Sizce hamile miyim? Bu arada iki aydır bir hafta geç adet oluyorum. Eki Görüntüle 3525619
Tamam canim 24 bat oluyor eğer yarın regl olmazsan sabah test yap ama kesinlikle artimed days doktor freely alma lütfen uzul istemem benimde bat 27 bekliyorum bakalım inşallah Rabbım evlatlarımızı verir
Kızlaaar bu ay adetimin 23. gününde ovulasyon testinde yumurtlamayı yakaladım ve değerlendirdik. Normalde 16. Gün yumurtluyordum. Adetim 6 gün gecikti bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Sizce hamile miyim? Bu arada iki aydır bir hafta geç adet oluyorum. Eki Görüntüle 3525619
Herkes bu teste yalancı pozitif çıkarıyor falan yazmış inanılmaz moralim bozuldu ya bakalım yarın tekrar başka markayla deneyeceğim. Eğer gerçekten hamileysem yazarım
Herkes bu teste yalancı pozitif çıkarıyor falan yazmış inanılmaz moralim bozuldu ya bakalım yarın tekrar başka markayla deneyeceğim. Eğer gerçekten hamileysem yazarım
Ayni seyi bende yasiyorum suan cnm bende pazartesi yaptim adetimin gecikmesinin 5ci gunu artimed silik cizgi ama halen adet olmadim yarin yapinca banada at cnm