- 11 Mart 2021
- 33
- 16
- 38
- 27
- Konu Sahibi cicekgibi1
-
Geç yumurtlama regli öteler kullandigin test ya artimed ya days doktorsa yalancı pozitif çok çıkarıyor son regl zamanın ve yumurtlama tarihin nedirKızlaaar bu ay adetimin 23. gününde ovulasyon testinde yumurtlamayı yakaladım ve değerlendirdik. Normalde 16. Gün yumurtluyordum. Adetim 6 gün gecikti bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Sizce hamile miyim? Bu arada iki aydır bir hafta geç adet oluyorum. Eki Görüntüle 3525619
Tamam canim 24 bat oluyor eğer yarın regl olmazsan sabah test yap ama kesinlikle artimed days doktor freely alma lütfen uzul istemem benimde bat 27 bekliyorum bakalımKullandığım test artimed dediğin gibi. 18 Kasım adet olmuştum. 10 Aralık'ta yumurtladim. İnşallah yalancı pozitif değildir ya
10 aralıkta yumurtlama olduysa zaten 14 gün geçmiş canım. Testte çıkar, ve çıkmış zatenKızlaaar bu ay adetimin 23. gününde ovulasyon testinde yumurtlamayı yakaladım ve değerlendirdik. Normalde 16. Gün yumurtluyordum. Adetim 6 gün gecikti bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Sizce hamile miyim? Bu arada iki aydır bir hafta geç adet oluyorum. Eki Görüntüle 3525619
Ayni seyi bende yasiyorum suan cnm bende pazartesi yaptim adetimin gecikmesinin 5ci gunu artimed silik cizgi ama halen adet olmadim yarin yapinca banada at cnmHerkes bu teste yalancı pozitif çıkarıyor falan yazmış inanılmaz moralim bozuldu ya bakalım yarın tekrar başka markayla deneyeceğim. Eğer gerçekten hamileysem yazarım
İnşallah sen gerçekten hamilesindir bana nasip olmadı bu ay daAyni seyi bende yasiyorum suan cnm bende pazartesi yaptim adetimin gecikmesinin 5ci gunu artimed silik cizgi ama halen adet olmadim yarin yapinca banada at cnm
Artik nasipse birdaki aya insallah tutar cnm benim bugun 7ci gun adet gecikmesi ilk defa bu kadar gecikti gecen ay hatta 5gun erken geldiİnşallah sen gerçekten hamilesindir bana nasip olmadı bu ay da
İnsallahhArtik nasipse birdaki aya insallah tutar cnm benim bugun 7ci gun adet gecikmesi ilk defa bu kadar gecikti gecen ay hatta 5gun erken geldi
Tamam canim 24 bat oluyor eğer yarın regl olmazsan sabah test yap ama kesinlikle artimed days doktor freely alma lütfen uzul istemem benimde bat 27 bekliyorum bakalıminşallah Rabbım evlatlarımızı verir
Insallah cnm yarin testlerim gelcek yarin aksam yaparimİnsallahhsen de kesinleşince yaz mutlaka merak ettim
Benimkiyle ayni cnm cok cok silik benimki artimed di ondan emin olamiyorum suanEki Görüntüle 3526568
var mı sizce?
Benimkiyle ayni cnm cok cok silik benimki artimed di ondan emin olamiyorum s
Belli belirsiz görüyorum gecikmeniz mi var?Eki Görüntüle 3526568
var mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?