- 24 Kasım 2024
- 382
- 65
- 13
- Konu Sahibi galatasarsy56
-
Teşekkür ederim. Bu düşünce hep değil de ara oluyor çevreme baktığımda herkesin hayatında biri var. Düzenli bir ilişkisi var. Ama ben bu konuda şansız olduğum için aslında öyle düşündüm.25 yaşında anca işe filan geç kalmışsındır bacım, kendine gel. karşılıklı ilişkilerinizi bilemem ama bir şeye geç kalmadın korkma
Nasip karşına çıkınca her şey bir anda oluyor zaten, akışına bırakTeşekkür ederim. Bu düşünce hep değil de ara oluyor çevreme baktığımda herkesin hayatında biri var. Düzenli bir ilişkisi var. Ama ben bu konuda şansız olduğum için aslında öyle düşündüm.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Ama biriyle de mi olmaz diyorum bazenNasip karşına çıkınca her şey bir anda oluyor zaten, akışına bırak
27 olucam aynısını düşünüyorum bir tane bekar yok çevremde … işin gücün olup yalnız olmak daha bir acı oluyorTeşekkür ederim. Bu düşünce hep değil de ara oluyor çevreme baktığımda herkesin hayatında biri var. Düzenli bir ilişkisi var. Ama ben bu konuda şansız olduğum için aslında öyle düşündüm.
Günümüz erkekleri prenses olmuş. Öyle eskisi gibi sevdiğim kadın için elimi taşın altına koyayım, onu mutlu etmek için elimden geleni yapayım şeklinde düşünen erkek çok çok az kalmıştır. Genelde yedekte tutuyorlar, bir kadının kıymetini bilip ona göre davranan erkek çok az kaldı. Başka seçeneklerim de var diyip en ufak olayda iletişimi kesebiliyorlar. O yüzden kendinde suç arama. Karşına eril, seninle gerçekten olmak isteyen erkek çıkarsa senin için çabalayacaktır. Sana seviyor mu acaba diye düşündürten hiçbiriyle vakit kaybetme. Bir erkek severse öyle davranmazBazen iletişim de mi sıkıntı oluyor acaba diyorum ama bakıyorum normal konuşmuşum konuşmanın sonunda görüldü olmuş.
Evet ben de sosyal biriyim yazan eden oluyor ama konuşma yarıda kalıyor hep yani bakıyorum sonra yazmiyor vs. Ve gerçekten çevremde bir tane bekar yok. Hepsinin bir ilişkisi var.27 olucam aynısını düşünüyorum bir tane bekar yok çevremde … işin gücün olup yalnız olmak daha bir acı oluyor
Teşekkür ederim inşallah çıkar.Günümüz erkekleri prenses olmuş. Öyle eskisi gibi sevdiğim kadın için elimi taşın altına koyayım, onu mutlu etmek için elimden geleni yapayım şeklinde düşünen erkek çok çok az kalmıştır. Genelde yedekte tutuyorlar, bir kadının kıymetini bilip ona göre davranan erkek çok az kaldı. Başka seçeneklerim de var diyip en ufak olayda iletişimi kesebiliyorlar. O yüzden kendinde suç arama. Karşına eril, seninle gerçekten olmak isteyen erkek çıkarsa senin için çabalayacaktır. Sana seviyor mu acaba diye düşündürten hiçbiriyle vakit kaybetme. Bir erkek severse öyle davranmaz
Teşekkür ederim. Tabi nasip.Daha 25 yasinda hic birseye gec kalmamissin merak etme. Her nasibin bir zamani vardir
Tabi ki öyle ama illaki biri de mi olmaz ya da hep yarı da mı kalır diye de düşünüyorum. Çevremde bekar kalmadı.Yaşıtız. Asla geç kalmadın. Bence "karşıma tam anlamıyla anlaşabileceğim biri henüz çıkmadı onu bekliyorum" şeklinde düşünmelisin. Biliyorsun toksik ilişkiler insana çok zarar veriyor. Aylarca toksik biriyle zaman kaybedeceğine doğru insanı bekliyorsun. Bence olaya bu şekilde bakman gerekiyor
Evet genel de yazanlar böyle övüyorlar vs. Ama sonra bakıyorsun yazmamış vs iletişim devam etmemiş. Neden boylr olduğunu ben de anlamış değilim.Üstelik güzelsin denmesine rağmen …
Evet öyle herkes evli nişanlı benim iş yerimde kuzenlerim kardeşlerim vs bir ben yalnız kaldımEvet ben de sosyal biriyim yazan eden oluyor ama konuşma yarıda kalıyor hep yani bakıyorum sonra yazmiyor vs. Ve gerçekten çevremde bir tane bekar yok. Hepsinin bir ilişkisi var.
Gerçekten benim de çevremdeki herkesin ilişkisi var. Yani düzenli mutlu vs. Ama beni de övüyorlar sonra bakıyorum ortada bir şey yokEvet öyle herkes evli nişanlı benim iş yerimde kuzenlerim kardeşlerim vs bir ben yalnız kaldım
İlla evlenmek değil de hayatımda biri olsun birbirimize iyi gelelim istiyorum. Yani huzurlu bir ilişki olsun. Ama oda olmuyor .Geç kalmış hissetme . Çoğu erken evlenenlerde boşanacam die sürünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?