Geç görülen gerçeklere doğru

Bu akşam konuyu eşeleyip o duymamam gereken şeyleri söyletmeli miyim?

• Evet sonuna kadar gidip herşeyi duymalıyım.

OY: 19 23,2%
  • Hayır,alttan almaya devam edip bir gün çözülür mantığıyla dişimi sıkmalıyım.

OY: 3 3,7%
  • Bu adamla gerçekten bir ömür geçer mi

OY: 60 73,2%

• Ankete Katılan
    82

7 yıl oldu birbirimizin hayatındayız.Ama ne yazık ki hiç olamamışız hayatlarımızda..
Ben belli ölçüdeki pişmanlıklarımı zaten yaşıyorum.Ama bir tık fazlasına tahammülüm de sabrımda yok.Hepiniz çok başka açılardan çok güzel yorumlar yaptınız çok teşekkür ederim..
Bu akşam konuşulması gereken herşeyi konuşmak bu işi nihayete erdirmek istiyorum inşallah

Allah razı olsun..

babaların takıya karıştığını ilk defa duydum...

pardon da kim ödücekmiş kuaförü??????????????

Bu adam sizin düşmanınız mı? Yoksa evleneceğiniz birlikte hayat kurup sırt sırta vereceginiz kişi mi anlayamadım kusuruma bakmayın olur mu?

Sanki bir evlilik arefesi konuşması değil de, tv de düşman ailenin kızıyla evlenerek bir çeşit intikam planı kurgusu izliyor gibi hissettim. Öyle tiyatral saçma bir konuşma yani..

Siz bu cinsle evlenip ömür boyu narsistlikle boğuşup manipülasyon yaşamaya mı hevesleniyorsunuz?
Ne olmuş takı toka konuşuluyorsa gayet normal bunlar..

Adam ishal diye başında bekleyip lazımlık mı tutacakmışsınız? "Git hastahaneye serumu al bir şeyin kalmaz" diyemezdiniz mi?

Anne babanız bu manyaklar hırpalasın diye mi emek veriyor size?

Tam olarak anlayamadım olayı ama erkek arkadaşınız evliliğe hazır olgun bir erkek değil 5 yaşında çocuk gibi davranıyor

pardon da kim ödücekmiş kuaförü??????????????

Kuaföre ödenecek ücretle daha başka bişey yapılabilirmiş.Ben saçımı makyajımı gidip yaptırabilir mişim ama gelinlikle kuaförden çıkmak çok maliyetli ve gereksiz külfetmiş.O yüzden saçını başını istersen yaptır ama gelinliğini ya salonda ya da evde giy şeklinde konuştu.

Duğunde nisanda kuaföre kim öducekmis parayı?Kız babası mı?
Hepımız duğun yaptk,kuaföre kızkardesim,onun görümcesi ve kuzenımizle gittik.Esim hepsini ödedi,gık demedi.Adet böyle.Onlar da kendi dğunlerınde bizimkileri ödemişti.
En azından senınkilerı karşılamak zorunda.
Gelinlik de 1 kere giyiliyor.6000 tl cok belki ama daha makul fiyata istediğini alabilmelisin.
Cunku yarın evlenenince ,muhtemelen adam elındeki parayı borcumuz var diyip alacak,eğer calisiyorsan..

OOO baya uyanık gelin saçı makyajı ile normal saç makyaj bir mi oluyor sanıyor ya çok ayıp
bu kadar ince düşünmek kurnazlık
bizim düğün salonu kuaför hediye etti
ama ben iyi olacağını düşünmüyorum
başka kuaföre gidicem
nişanlıma dedim 1000 liraya kadar yolu var haberin olsun
biliyorum zaten fiyatlar o civarda dedi
yani ben nişanlıma kızıyorum düğün zamanı masraflar için stres yapıyor diye ama kızmamak lazım demekki

Ben duğun bile istemedim,aa olmaz 1 oğlumuz var dedıler.Düğün olacak dediler,sonc salon parası duğun sonunda üzerimizdeki nakitlerle ödendi:)
Ne safmışız valla:)

Ben duğun bile istemedim,aa olmaz 1 oğlumuz var dedıler.Düğün olacak dediler,sonc salon parası duğun sonunda üzerimizdeki nakitlerle ödendi:)
ay ayni valla ben nikahtan istedim bir tane oglumuz var dediler kabul etmediler olan benim altinlara oldu
bitane ogullari var canim tabiki yolmalilardi son kez nikah kiyafetimi kendim aldim esim gidip bacisina benim kinamda giyecegi kiyafeti aldi bende kiyamadigimla kaldim iyimi
enayi chamallows :)))

balayi parasinida kendim ödedim onuda soyleyimde konuya mum dikmis olayim
buradan yeni evlenecek arkadaslara sesleniyorum ya herseyi kendiniz yapin takilara dokundurmayin
yada yolun gitsin en iyisi yolun bence

Ahh ahh valla evlendik ama nasil evlendik:)
Gelsinler bide bize sorsunlar:))

balayi parasinida kendim ödedim onuda soyleyimde konuya mum dikmis olayim
buradan yeni evlenecek arkadaslara sesleniyorum ya herseyi kendiniz yapin takilara dokundurmayin
yada yolun gitsin en iyisi yolun bence
Yok artk o neymiss gıızzzz
Takılar duruyor bizde bankada ama evlenir evlenmez her Turk erkeği gibi takılarla araba almak istedi:)
İzin vermedm.
Kredi cek öderiz dedim,sonc her 2 senede bir arabayı yükseltiyor.6 senedır kredi öduyorz:)
Takıları verip kurtulaymışım daha ıyımıs

aman sakin verme takilarini onun acisi çok fena

Dışarıdan bakan objektif biri olarak ben şunu sezdim.

O sizin korktuğunuzu hissetmiş, bunu kullanıyor.

Siz sürekli alttan alma, "tadımız kaçmasın" tarzında yumuşak(ımsı) konuşuyorsunuz.

Ama o bunlara bile sert çıkıyor.

Bu adamdan ayrılmayacaksanız bile sizin de diş gösterme ve korkmadığınızı belli etme zamanınız gelmiş.

Adige, sen çerkes misin? Böyle yetiştirmiş olmamalı seni ailen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…