geç düşük yapanlar...

biyolojik

rabbim bebeğimi koru bize nasip et...
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
1.268
1.327
18 haftalik bebegimi kaybedeli 25 gun oldu hic biseyi yokken bi sabah uyandim kan geldi acil gittik ve yolda kese patladi bi umut yasasin diye dua ettim ama dayanamadi oglum karnimda bi kac saat icinde öldü bir gun boyunca dogumu bekledim normal dogumla ertesi gun agizdan ilac verildi ve dogum basladi bi saatte bitti oglum bacaklarimin arasindaydi sadece basini gordum minicikti bakamadim bile dayanamadim gunlerce agladim yemedim icmedim konusmadim esim gomdu ayni gun oda bnden farkli degildi oglumuz gitmisti ikinci kaybimizdi bu bizim sebebi intihapmis hic bise sebep yokken aniden oldu ve bitti demekki rabbim ona okadar kisa bi omur nasip etmis daha cok sevmiski aldi
Bnim gibi gecikmis dusuk yapip normal dogumla dusuren anneler varsa ne kadar surede adet olup hamile kaldiniz bnim 25 gun oldu texavim bitene kadar bir bucuk ayi gecer doktor uc ay yeter hazirsan dedi benim hic beklemeye niyetim yok
Rabbim bir daha bu aciyi yasatmasin kimseye gercekten kucagina al alma evlat acisi cok buyuk bi aciymis

Başın sağolsun cnm Rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın bende 17 haftalık kızımı kaybettim ilk bebeğinidemi kaybettin

Gexmıs olsun canım ben 8 haftalık kaybettim 3 ay sonra hamıle kaldım şuan 12 haftadayım ama cok korkuyorum bişey olur die bazen kasık agrılarım oluyor doktor normal diyor ama endıselenıyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ilk bebegimi adet olur gibi kaybettim nasip degilmis ihmal etme en ufak bi sorun gorsen git doktora nasipte varsa dogar hayirlisiyla

bende nisan 18 de kaybettim 17 haftalık oğlumu
bekliyorum şimdi ekim gibi tekrar düşünüyoruz. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
Bana da iltihaptandır dediler suyum bitmiş ama tabi kesin sonuç yok tahmini. Pıhtılaşma testide yaptırdım 677 de heterezigot çıktı ama o etkilemezmiş çok fazla, bir sürü insan ayni şekilde doğum yapıyormuş.
Napalım bekliycez görücez kaderimizde ne var. ne gelirse Rabbimden gelir kabulümdür.

Selam hanımlar üzerinden epey zaman geçmiş ama kaderlerimiz benzer olduğu için yazmak istedim öncelikle başınız sağolsun çok zor ben de 18 haftalık oğlumu rahim ağzı yetmezliği yüzünden kaybettim ben de hemen tekrar denemek istiyorum kanamanız ne kadar sürdü ilk adetiniz ne zaman geldi

Selamlar herkese,tarihler eski de olsa arkadaşın dediği gibi kaderlerimiz aynı... bende 3 hafta önce 18 haftalık gebeliğimi normal doğumla sonlandırma yapıldı.sorunlar yazılmış lakin kimse gidişatı yazmamış. biyolojik sen söyle bari sonrasından gebe kaldınmı. Ne kadar sürede kaldın. Falan.... arkadaşlar bizle paylaşın lütfen. Çok ihtiyacım var.... sevgiler.

Merhaba arkadaşlar.bende 9 haftalik ve 2 si 16 haftalik olmak üzere 3 evladım i kaybettim.suyum geldi kaybettim.rahim ağzı yetmezliği dedi Dr lar.bu ay tekrar başladım dusunmeye..hamile kaldığım zaman 11 ci haftada dikiş atilacak

senzalize33 kardeşim öncelikle basın sağolsun. Dayanması zor lakin sözün bittiği yer. Rabbim sabır versin demekten başka bişey gelmiyo elimizden. senin durumunda olupta evlat sahibi olan çok yazı okudum burda.dedigin gibi dikiş atılıyomuş.her müdahalede olduğu gibi bunda da risk varmış lakin çok az.die okdum... Umarım sabrın karşılığını biran önce alırsın güzel haberlerini okuruz bizde.. sevgiler kardeşim.

slm kızlar bende 2 ay önce 14 haftalık bebeğimi suyu bittiğinden kaybettim tekrar hamile kalamamaktan çok korkuyorum kasımda korunma sürem doluyor umarım bebeğim çok bekletmez bu sefer sağlıkla devam eder

tskederim canım.evet sözün bittiği yer gerçekten elden birsey gelmiyor.inşallah allahım sana bana isteyen herkeze nasip etsin.bu ay umutluydum.klomen catlatma ignesi oldum hemen hamile kalmak için.ama bir aksilik oldu işte.5 gün var adet olmama.çok kasık ağrım var.bu ay geçti artık.önümüzdeki ay inşallah hayırlısı ile

slm kızlar bende 2 ay önce 14 haftalık bebeğimi suyu bittiğinden kaybettim tekrar hamile kalamamaktan çok korkuyorum kasımda korunma sürem doluyor umarım bebeğim çok bekletmez bu sefer sağlıkla devam eder
basın saolsun arkadaşım.kendine sıkıntı yapma.inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…