- 23 Nisan 2014
- 1.268
- 1.327
18 haftalik bebegimi kaybedeli 25 gun oldu hic biseyi yokken bi sabah uyandim kan geldi acil gittik ve yolda kese patladi bi umut yasasin diye dua ettim ama dayanamadi oglum karnimda bi kac saat icinde öldü bir gun boyunca dogumu bekledim normal dogumla ertesi gun agizdan ilac verildi ve dogum basladi bi saatte bitti oglum bacaklarimin arasindaydi sadece basini gordum minicikti bakamadim bile dayanamadim gunlerce agladim yemedim icmedim konusmadim esim gomdu ayni gun oda bnden farkli degildi oglumuz gitmisti ikinci kaybimizdi bu bizim sebebi intihapmis hic bise sebep yokken aniden oldu ve bitti demekki rabbim ona okadar kisa bi omur nasip etmis daha cok sevmiski aldi
Bnim gibi gecikmis dusuk yapip normal dogumla dusuren anneler varsa ne kadar surede adet olup hamile kaldiniz bnim 25 gun oldu texavim bitene kadar bir bucuk ayi gecer doktor uc ay yeter hazirsan dedi benim hic beklemeye niyetim yok
Rabbim bir daha bu aciyi yasatmasin kimseye gercekten kucagina al alma evlat acisi cok buyuk bi aciymis
Bnim gibi gecikmis dusuk yapip normal dogumla dusuren anneler varsa ne kadar surede adet olup hamile kaldiniz bnim 25 gun oldu texavim bitene kadar bir bucuk ayi gecer doktor uc ay yeter hazirsan dedi benim hic beklemeye niyetim yok
Rabbim bir daha bu aciyi yasatmasin kimseye gercekten kucagina al alma evlat acisi cok buyuk bi aciymis