geç düşük ve biten hayaller

Sebep yok gibi ama tetkitlerim dewam edıyor denemedim denmyı dsnyrm ama blmyrm cnm sen yapckmsn

kızlar acınız büyük rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin ama bir şey sormak istiyorum
bebeğiniz düştüğünde baya bebek gibi miydi?

Malesef 4 aylik oldugu icin herseyi oluşmuştu ve ben düşügun her anini görmek zorunda kaldim..Allahin gücüne gitmesin ama bu aci tarif bile edilemez..

Sebep yok gibi ama tetkitlerim dewam edıyor denemedim denmyı dsnyrm ama blmyrm cnm sen yapckmsn

Sogan kürünü düşünüyorum yapmayi bendebazen akintida oluyo hem onun icin hem rahim daha hizli toparlansin diye istiyorum yapmak..ama hemen cocuk istedigim icin zarari olur mu bilmiyorum kii ne dusunuyim ne yapayim bilemiyorum..

3 ay yeterli zaten ilk ay iliskide yasak kalıyor iki ay,Yinede en iyisini doktorun bilir bir dahaki kontrolde vajinal muayene eder rahim toparlanmaya baslamismi,ne yapman gerekiyor söyler,düşüğün arkasına kolay hamile kalınır,cok ornegini gördüm inşallah seninde teşhisin konulur sonrada çabuk hamile kalırsın

Insallah dedigin gibi olur ve en kisa zamanda rabbim nasip eder kardesim.cuma gününe kadar sabredip bekliycem artik neden kaybettim yavrumu..

Durumunu merak ettim doktorun ne dedi?

Cok tsk ederim canmcim...cok sacma bi tepkiyle karsilastim..cok şükür cocukta genetik bi sorun cikmadi..ama ilk düşük diyee arastirma yapmiyolarmis..kafam karma karisik..baska bi dr gidip 3 dusuk yaptim diye yalan soyliycem ki adam akilli aaraştırma yapsinlar..bilmiyorum ki eylul devlete gitsem cok bekleniyormus ..ozele muayeaneye gitsem testler falan cok mu tutar acaba..ama araştırma yapilmadan da hamile kalmaya korkuyorum..

Malesef doktorların cogu böyle düşünüyor ben ikinci gebeliğimde devlete gittim esim devlet hastanesinde çalıyordu ilk 3 ay gittim 3 farklı doktora göründüm hepside bana 2-3 tane kaybın olmadan sana bu teşhisi koyamayiz dediler,saçma tabiki niye aynı acıları tekrar yasamayı göze alalım ki özel cok pahalı bı akrabam yaptırmış 4-5 bini bulmuş devlete git ama arastirma hastensine her devlet yapmıyor çünkü yalan söyle iki kez aynı sekilde düşüğüm oldu felan de bı de kimyasal gebelik yasadım de otomatikman yaparlar testlerini,hemen git zaten koruncaksin o surecde çıkar sonuclar,doktorunun bı neden gostermemesinede cok şaşırdım bı terslik oldu ki bebeğin gitti,benim doktorum is işden geçtikten sonra koymuştu teşhisi daha sonrada gittiğim iki farklı doktorda aynı seyleri söyledi bence teşhis önemli yoksa aynı seyleri yasama ihtimalin hep var

O kadar hissizlesmislerki sanki olen bi bebek bi evlat degilde kedi yavrusu ki oba bili yuregi dayanmaz insanin..simdilk arastiriyirum eylulcüm...manisanin bi ilcesinde yasiyorum arastirma hastanesini aradim kim nobetceyse o bakiyomus. dr hepsinin ozel muayeneanesi var..dedigin gibi o da bi ton para imkansiz odeyemem..peki canm arastirma hastanesine gitsem butun tetkikler bir gunde yapiliyo mu...

Hiç bir fikrim yok canım ama bir an evvel araştırmaya git para verme bosuna küçük bı yerse belki bı günde halledebilirsin yada regline göre tarih verebilirler
Burda rahim ağzı yetersizliğinin topig var orda tahlillerini araştırmada yaptıran arkadaslar vardı,isterse bı bak sor yardımcı olurlar

Saol canm dün yazmistim orayada saolsunlar cevap yazdilar...param olsa feda olsun hic tereddüt etmeden giderdim en azindan daha detayli bakarlardi ins pazartesi gitcem celal bayere umarim hersey yolunda gider...hersey icin cok saol eylül Allah razi olsun..

Öncelikle geçmiş olsun değil başın sağolsun diyorum. İlk bebegimi 18 haftalik ikincisini 20 haftalik erken dogumla kaybettim. Acini bir allah bir sen senin kadar olmasada eşin anlar. Öncelikle benim yolumda ilerleyip tekrar anne olursam gecer bu aci diyorsun.Yapma! Arastirilsin iyice. Kan pihtilasmasina baktir. Rahim filmi cektir. Rahim agzinada dikis atarlar muhtemel. Bunlardan sonra inşallah allahım sana gönlünce bir evlat versin.. suan cevrendekileride takma canım. Muhtemelen söyledikleri daha gencsin . Sağlıksız bebek mis. Ben kac tane düşürdüm . Gibi seyler soyluyorlar. Sanki bardak düşüyor. Can ya.. evlat.. ama anlamazlar bosver. 5 haftalık bebekle bir tutuyorlar. Kimse bana hepsi ayni demesin. Bebeginle paylasimin ne kadar fazlaysa onu kaybettuginde acinin o kadar acir.. benim teselim ya doğup emekleyip anne baba diyp olseydi.. bana gulecekti aglicakti.. o zaman dahacok uzulurdum. Hep böyle teselli ettm kendimi.. sakın umutsuzluğa kapilma. Hepsi bir sinav. Bebeklerimiz suan cennette ve digerr cennet cocuklariyla birlikte kosup oynuyor ......

Allah bin kere razi olsun kardeşim. ..Allah sana da sabir versin canm ..soylediklerini aynen yaşadım canm herkes neler neler soyledi kimi umut oluyo kimi ise laf olsun diye konusuyor...basina gelmeden kimse anlayamaz ben bile hala düşük yaptığımı kabullenmis deilim...evliligimin 4. Senesine basladik..beklemekten oyle korkuyorum ki bunu 1.5 sene bekledik ya yine aynisey olursa...dun arstmada pihtilasma ve genetik icin kan verdim..ins hayrli bi sonuc cikar..ama inanki dusunmedigim bi an olmuyo ..boyle devam edemiyorum ki sanki her esya hatrlatiyo kaybimi.biliyorum ki Rabbim cennetine aldi ama o benim yavrum ne cok dua ettm gelmesi icin ama nasip etmedi anne deyisini duymak..yanlis konusiyorsam Rabbim affetsin bazen ne dedigimi bilmiyorum..kaptiriyorum kendimi hayallere elde deil olsa ki ömrümü versem geri gelse annesine...Tüm bunlari yazmama bile gerek yok eminim en iyi sen anliyosundur neler ysadigimi..Allah bi daha yasaymasin kardesim basa gelebilecek en büyük acilardan biri..Rabbim saglikli bir evlatta sana versin ins..sen testleri falan yaptirdinmi neden olmus..

Selam kızlar ben de sizinle aynı kaderi yaşayanlardanım merak ettim son durumunuzu hamile kaldınız mı kaçıncı ayda kaldınız nasıl bi yol izldediniz çok soru sordum ama ben de yeniden denemek istiyorum öyle bi umut araştırma yapıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…