Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin sancisiz düşmüş bence kesinlikle rahim ağzı yetersizlig,benim düşükten sonra teşhis kondu,o gün kanama ve agriyla doktora gittim bişeyin yok diye beni eve gönderdi evde sancım siklasti kanamam çoğaldı wc ye gittiğimde bebeğim düştü kabus gibiydi benim için hala atlatamadim kürtajdan sonra doktorum hikayeme göre teşhisi koydu,rahim ağzı kasları gevşiyor rahim ağzını açıp bebeği dışarı atıyor,tam teşhis için sancisiz düşmesi gerek derler,bence seninkide bu yüzden gitti, doktorun düşüşden sonra bundan bahsetmedimi?
Ne yaparsak yapalım giden geri gelmiyor ancak belki gelecek olanları kurtarabiliriz,su an kabus dolu günler geçiriyorsun biliyorum ama doğacak cocukların için güçlü olmak zorundasin doktorunla görüş bakalım ama sonucu buraya yaz merak ederim,birde gerekirse genetik testlerinide yaptir,teşhis konsunki ona göre tedavini yaptir
Hic bi kelime anlatamaz icimdeki boşluğu eylül guclu ol diyorum hep kendime ama o kadar yeni ki daha kaybettigimi bile kabulleneniyorum.doktor test yspmak icin kalan parcalari vakumla aldi hic konusma firsati olmadi o gun ben aglamaktan ne konusabildim ne de soru sorabildim.cuma günü ilk soracagim soru bu olacak bi daha kaybetmek istemiyorum yavrumu..bide eylul dusuk sonradi hemen mi hamile kaldin bi sakincasi oluyo mu ki kendi kendiligine düştüğü icin rahim erken toparlanir demislerdi ne dusuncemi bilemiyorum bi yol goster nolur..
Sebep yok gibi ama tetkitlerim dewam edıyor denemedim denmyı dsnyrm ama blmyrm cnm sen yapckmsn
3 ay yeterli zaten ilk ay iliskide yasak kalıyor iki ay,Yinede en iyisini doktorun bilir bir dahaki kontrolde vajinal muayene eder rahim toparlanmaya baslamismi,ne yapman gerekiyor söyler,düşüğün arkasına kolay hamile kalınır,cok ornegini gördüm inşallah seninde teşhisin konulur sonrada çabuk hamile kalırsınMelesef eşim özel sektörde çalıştığı icin izin alma sansimiz yok..neden senin dedigin gibirahim aağzı yetmezliği ise yinede beklemeli miyim..yada eger biliyosan düşük sonrasi rahmi toparlayan yada daha kolay hamile kalmayi saglayan ne yapabilirim..inanki zehir olsa iç deseler saniye dusunmeyecek haldeyimm..
3 ay yeterli zaten ilk ay iliskide yasak kalıyor iki ay,Yinede en iyisini doktorun bilir bir dahaki kontrolde vajinal muayene eder rahim toparlanmaya baslamismi,ne yapman gerekiyor söyler,düşüğün arkasına kolay hamile kalınır,cok ornegini gördüm inşallah seninde teşhisin konulur sonrada çabuk hamile kalırsın
Canm hçbr fkrm yok kara senn bebgm
Durumunu merak ettim doktorun ne dedi?
Malesef doktorların cogu böyle düşünüyor ben ikinci gebeliğimde devlete gittim esim devlet hastanesinde çalıyordu ilk 3 ay gittim 3 farklı doktora göründüm hepside bana 2-3 tane kaybın olmadan sana bu teşhisi koyamayiz dediler,saçma tabiki niye aynı acıları tekrar yasamayı göze alalım ki özel cok pahalı bı akrabam yaptırmış 4-5 bini bulmuş devlete git ama arastirma hastensine her devlet yapmıyor çünkü yalan söyle iki kez aynı sekilde düşüğüm oldu felan de bı de kimyasal gebelik yasadım de otomatikman yaparlar testlerini,hemen git zaten koruncaksin o surecde çıkar sonuclar,doktorunun bı neden gostermemesinede cok şaşırdım bı terslik oldu ki bebeğin gitti,benim doktorum is işden geçtikten sonra koymuştu teşhisi daha sonrada gittiğim iki farklı doktorda aynı seyleri söyledi bence teşhis önemli yoksa aynı seyleri yasama ihtimalin hep varCok tsk ederim canmcim...cok sacma bi tepkiyle karsilastim..cok şükür cocukta genetik bi sorun cikmadi..ama ilk düşük diyee arastirma yapmiyolarmis..kafam karma karisik..baska bi dr gidip 3 dusuk yaptim diye yalan soyliycem ki adam akilli aaraştırma yapsinlar..bilmiyorum ki eylul devlete gitsem cok bekleniyormus ..ozele muayeaneye gitsem testler falan cok mu tutar acaba..ama araştırma yapilmadan da hamile kalmaya korkuyorum..
Malesef doktorların cogu böyle düşünüyor ben ikinci gebeliğimde devlete gittim esim devlet hastanesinde çalıyordu ilk 3 ay gittim 3 farklı doktora göründüm hepside bana 2-3 tane kaybın olmadan sana bu teşhisi koyamayiz dediler,saçma tabiki niye aynı acıları tekrar yasamayı göze alalım ki özel cok pahalı bı akrabam yaptırmış 4-5 bini bulmuş devlete git ama arastirma hastensine her devlet yapmıyor çünkü yalan söyle iki kez aynı sekilde düşüğüm oldu felan de bı de kimyasal gebelik yasadım de otomatikman yaparlar testlerini,hemen git zaten koruncaksin o surecde çıkar sonuclar,doktorunun bı neden gostermemesinede cok şaşırdım bı terslik oldu ki bebeğin gitti,benim doktorum is işden geçtikten sonra koymuştu teşhisi daha sonrada gittiğim iki farklı doktorda aynı seyleri söyledi bence teşhis önemli yoksa aynı seyleri yasama ihtimalin hep var
Hiç bir fikrim yok canım ama bir an evvel araştırmaya git para verme bosuna küçük bı yerse belki bı günde halledebilirsin yada regline göre tarih verebilirlerO kadar hissizlesmislerki sanki olen bi bebek bi evlat degilde kedi yavrusu ki oba bili yuregi dayanmaz insanin..simdilk arastiriyirum eylulcüm...manisanin bi ilcesinde yasiyorum arastirma hastanesini aradim kim nobetceyse o bakiyomus. dr hepsinin ozel muayeneanesi var..dedigin gibi o da bi ton para imkansiz odeyemem..peki canm arastirma hastanesine gitsem butun tetkikler bir gunde yapiliyo mu...
Hiç bir fikrim yok canım ama bir an evvel araştırmaya git para verme bosuna küçük bı yerse belki bı günde halledebilirsin yada regline göre tarih verebilirler
Burda rahim ağzı yetersizliğinin topig var orda tahlillerini araştırmada yaptıran arkadaslar vardı,isterse bı bak sor yardımcı olurlar
Öncelikle geçmiş olsun değil başın sağolsun diyorum. İlk bebegimi 18 haftalik ikincisini 20 haftalik erken dogumla kaybettim. Acini bir allah bir sen senin kadar olmasada eşin anlar. Öncelikle benim yolumda ilerleyip tekrar anne olursam gecer bu aci diyorsun.Yapma! Arastirilsin iyice. Kan pihtilasmasina baktir. Rahim filmi cektir. Rahim agzinada dikis atarlar muhtemel. Bunlardan sonra inşallah allahım sana gönlünce bir evlat versin.. suan cevrendekileride takma canım. Muhtemelen söyledikleri daha gencsin . Sağlıksız bebek mis. Ben kac tane düşürdüm . Gibi seyler soyluyorlar. Sanki bardak düşüyor. Can ya.. evlat.. ama anlamazlar bosver. 5 haftalık bebekle bir tutuyorlar. Kimse bana hepsi ayni demesin. Bebeginle paylasimin ne kadar fazlaysa onu kaybettuginde acinin o kadar acir.. benim teselim ya doğup emekleyip anne baba diyp olseydi.. bana gulecekti aglicakti.. o zaman dahacok uzulurdum. Hep böyle teselli ettm kendimi.. sakın umutsuzluğa kapilma. Hepsi bir sinav. Bebeklerimiz suan cennette ve digerr cennet cocuklariyla birlikte kosup oynuyor ......