Çok geçmiş olsun en kısa sürede atlatmanı nasip etsin çok zor bi durum Allah kimsenin başına vermesin öncelikle içinden nasıl geliyorsa öyle davran ağlamak geliyorsa ağla boşalt içindekileri...Ben 5 ay önce malesef yaşadım kim ne derse desin zaman biraz hafifletiyor acınızı ve şu an hamileyim şükürler olsun.. hala korkularım var ya bi şey olursa diye ..Herkes ilkinde düşükler olur normal dese de Ben kendimi toparladıktan sonra iyi bir doktor bulmak oldu özeline gittim profun ilk düşüğümdü ama bi daha böyle bişey yaşamak istemiyordum bi sorun mu vardı öğrenmeliydim özeline gittiğim için ilgilenildi yoksa ilk düşükte kimse genetik testler yapılmıyo malesef neyse uzattım bir sürü test yapıldı kan pıhtılaşma bozukluğu ve rahimi besleyen sol damarda direnç çıktı ilaçlar verdi ve hamile kalır kalmaz iğneye başlıycaz dedi ve adetin yaklaştıkça kan testi yaptır gebelik testinde öğrenmemiz geç olur dedi şükürler olsun şu an 5 haftalık hamileyim her gün iğne progestan aspirin b12 folbiol kullanıyorum genetik testlerini yaptırmaya gittiğimde 3. 4. düşük yapanları gördüm ihmal etmeyin ve inşallah bir şey çıkmaz zaman tekrar geçmiş olsun ve bu süreçte sabırlı olun