geç düşük ve biten hayaller

mutsuz28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
469
76
53
34
Manisa
3 gun önce 4 aylik bebegimi kanamayla düşündüm. Rabbim kimseye yasatmasin ilk hamileligimdi 3 senenin ardindan.nasip degilmis desemde içim parcalaniyo aglama krizlerine giriyorum.biliyorum aranizda bi cok kişi ayni sorunlari yasadi lütfen yardim edin nasil atlatcam bu olayi.bi taraftanda en kisa zamanda tekrar hamile kalmak istiyorum. Ne yapmam lazim molur yardim edin bu aci ne gececek gibi nede hafifleyecek..

3 gun önce 4 aylik bebegimi kanamayla düşündüm. Rabbim kimseye yasatmasin ilk hamileligimdi 3 senenin ardindan.nasip degilmis desemde içim parcalaniyo aglama krizlerine giriyorum.biliyorum aranizda bi cok kişi ayni sorunlari yasadi lütfen yardim edin nasil atlatcam bu olayi.bi taraftanda en kisa zamanda tekrar hamile kalmak istiyorum. Ne yapmam lazim molur yardim edin bu aci ne gececek gibi nede hafifleyecek..
Cok gecmis olsun ne yaşadığım cok iyi anlıyorum bende iki sene önce 16. Haftalık bebeğimi kaybettim dünya basına yıkıldı malesef hemen geçmiyor bı oğlum var Allah nasip ederse bı tane daha olcak acısı hafiflesede geçmiyor benim rahim ağzı yetersizliğinden gitti bebeğim ikincide ve bunda rahim ağzına dikiş atıldı bebek düşmesin diye hamile kalmak sana iyi gelecek ama önce nedeni ni öğrenmek zorundasin yoksa aynı seyler basına gelebilir doktorlar bisey demedimi?Rabbim tekrar yaşatmasın bu acıyı

Malesef eylül neden düşük yaptığımı bu cuma ogrencez.kansizlik vardi bi de ustune siddetli bir oksuruk atlattim hangisi sebep bilmiyorum.ama zaman gecmiyo sanki ben sürekli hatayi kendime buluyorum.evlat acisini yasamayan anlamiyormus gercekten.rabbim ins senin gibi saglikli bi evlat nasip eder banada.

Allah yardimciniz olsun :(
Yasadiklarinizin ne kadar zor oldugunu tahmin bile edemem.
Rabbim cennet bahcelerinde bebeginizle kavusmayi nasip etsin.
InsaAllah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsiniz.
Aciniz bir nebze olsada diner o zaman insaAllah.

Tek tesellim o zaten canm rabbim cennetine aldi ömrümü aradığım yavrumu.ama bu ilk acim gecmez..insan her anini düşündüğü bir hayali on dakikada kaybedince yüreği onla birlikte gidiyor sanki.ama yeni bir hamilelik en azindan umut olur ki korkum bu yavruma cok zor kavusmustum bi digeri ne zaman okur Allah bilir ve ben bunu bekleyecek kadar güçlü değilim ki..

Benimde tesellim o anne karnında ölen bebeklerimiz melek oldular öbür tarafda bize inşallah şefaat edecekler,bende orda kavuscam kızıma insalllah tek tesellim buydu,
Senin kanamyla oldu dedin benimkide öyleydi kanama ve agriyla gitti bebeğim bildigin dogum yaptım farkında olmadan acaba sende de rahim ağzı yetersizlig olabilirmi?genelde bu teşhisi 1 den fazla kayıp olursa koyuyorlar bence bunumda üstüne git doktoruna sor böyle bisey olabilirmi diye

Bilmiyorum ki eylül hic sıkıntı yokken 5 dk lik az bi sanci oldu sonra lavaboya gittiginde kanla birlikte bebeğim düştü. Neden oldugunu düşünmekten beynim zonkluyo.keskelerle doldu aklim ama degistiremiyosun olani.ahh eylül hala kabul edemiyorum kaybini.doktora sorayim ins. Sen nasil ogrendin oyle bi sorun oldugunu dusukten sonra mi once mi

Bilmiyorum ki eylül hic sıkıntı yokken 5 dk lik az bi sanci oldu sonra lavaboya gittiginde kanla birlikte bebeğim düştü. Neden oldugunu düşünmekten beynim zonkluyo.keskelerle doldu aklim ama degistiremiyosun olani.ahh eylül hala kabul edemiyorum kaybini.doktora sorayim ins. Sen nasil ogrendin oyle bi sorun oldugunu dusukten sonra mi once mi
Senin sancisiz düşmüş bence kesinlikle rahim ağzı yetersizlig,benim düşükten sonra teşhis kondu,o gün kanama ve agriyla doktora gittim bişeyin yok diye beni eve gönderdi evde sancım siklasti kanamam çoğaldı wc ye gittiğimde bebeğim düştü kabus gibiydi benim için hala atlatamadim kürtajdan sonra doktorum hikayeme göre teşhisi koydu,rahim ağzı kasları gevşiyor rahim ağzını açıp bebeği dışarı atıyor,tam teşhis için sancisiz düşmesi gerek derler,bence seninkide bu yüzden gitti, doktorun düşüşden sonra bundan bahsetmedimi?
Ne yaparsak yapalım giden geri gelmiyor ancak belki gelecek olanları kurtarabiliriz,su an kabus dolu günler geçiriyorsun biliyorum ama doğacak cocukların için güçlü olmak zorundasin doktorunla görüş bakalım ama sonucu buraya yaz merak ederim,birde gerekirse genetik testlerinide yaptir,teşhis konsunki ona göre tedavini yaptir

Hic bi kelime anlatamaz icimdeki boşluğu eylül guclu ol diyorum hep kendime ama o kadar yeni ki daha kaybettigimi bile kabulleneniyorum.doktor test yspmak icin kalan parcalari vakumla aldi hic konusma firsati olmadi o gun ben aglamaktan ne konusabildim ne de soru sorabildim.cuma günü ilk soracagim soru bu olacak bi daha kaybetmek istemiyorum yavrumu..bide eylul dusuk sonradi hemen mi hamile kaldin bi sakincasi oluyo mu ki kendi kendiligine düştüğü icin rahim erken toparlanir demislerdi ne dusuncemi bilemiyorum bi yol goster nolur..

Hic bi kelime anlatamaz icimdeki boşluğu eylül guclu ol diyorum hep kendime ama o kadar yeni ki daha kaybettigimi bile kabulleneniyorum.doktor test yspmak icin kalan parcalari vakumla aldi hic konusma firsati olmadi o gun ben aglamaktan ne konusabildim ne de soru sorabildim.cuma günü ilk soracagim soru bu olacak bi daha kaybetmek istemiyorum yavrumu..bide eylul dusuk sonradi hemen mi hamile kaldin bi sakincasi oluyo mu ki kendi kendiligine düştüğü icin rahim erken toparlanir demislerdi ne dusuncemi bilemiyorum bi yol goster nolur..
Bu hafta cok zor gecer elin sürekli karnına gider bir dahaki hafta biraz daha kabullenmiş olursun zamanla bu acıyla yasamaya alisirsin,bana doktor 3 ay yeterli demişti ama ben özel saglık sigortası yaptırdığım için 6 ay korundum 7. Ayda hamile kaldım iyi bir doktora ihtiyacın var eğer nedeni rahim ağzı yetersizlig ise çözümü kolay 12-16 hafatlar arası dikiş atıyorlar sonrası ilac ve istirahat,Rabbim dermansiz dert vermesin emin ol bebgimi kucağına alınca bu acılar hafifleyecek

Allah razi olsun canm ins. Dedidin gibi olur ama 3 ay beklemek suan gözümde 3 seneden farksiz..nedenini ogrenmeden içim huzur bulmayacak sanırım..

Allah razi olsun canm ins. Dedidin gibi olur ama 3 ay beklemek suan gözümde 3 seneden farksiz..nedenini ogrenmeden içim huzur bulmayacak sanırım..
Nedenini öğrenmeden hamile kalmayı düşünme,bile bile tekrar lades demek olur bu,ahh bilirim cok zor ben 6 ay bekledim tekvim elimden düşmüyordu haftaları günleri sayıyordum o surecde ne hamile görmeye nede yeni doğan bebek görmeye tahammülüm yoktu cok zor bilirim,eğer imkanınız varsa esinle tatile çık kafanı dağıtmana yardımcı olur

Melesef eşim özel sektörde çalıştığı icin izin alma sansimiz yok..neden senin dedigin gibirahim aağzı yetmezliği ise yinede beklemeli miyim..yada eger biliyosan düşük sonrasi rahmi toparlayan yada daha kolay hamile kalmayi saglayan ne yapabilirim..inanki zehir olsa iç deseler saniye dusunmeyecek haldeyimm..

Çok geçmiş olsun en kısa sürede atlatmanı nasip etsin çok zor bi durum Allah kimsenin başına vermesin öncelikle içinden nasıl geliyorsa öyle davran ağlamak geliyorsa ağla boşalt içindekileri...Ben 5 ay önce malesef yaşadım kim ne derse desin zaman biraz hafifletiyor acınızı ve şu an hamileyim şükürler olsun.. hala korkularım var ya bi şey olursa diye ..Herkes ilkinde düşükler olur normal dese de Ben kendimi toparladıktan sonra iyi bir doktor bulmak oldu özeline gittim profun ilk düşüğümdü ama bi daha böyle bişey yaşamak istemiyordum bi sorun mu vardı öğrenmeliydim özeline gittiğim için ilgilenildi yoksa ilk düşükte kimse genetik testler yapılmıyo malesef neyse uzattım bir sürü test yapıldı kan pıhtılaşma bozukluğu ve rahimi besleyen sol damarda direnç çıktı ilaçlar verdi ve hamile kalır kalmaz iğneye başlıycaz dedi ve adetin yaklaştıkça kan testi yaptır gebelik testinde öğrenmemiz geç olur dedi şükürler olsun şu an 5 haftalık hamileyim her gün iğne progestan aspirin b12 folbiol kullanıyorum genetik testlerini yaptırmaya gittiğimde 3. 4. düşük yapanları gördüm ihmal etmeyin ve inşallah bir şey çıkmaz zaman tekrar geçmiş olsun ve bu süreçte sabırlı olun

Ben 5 düşük yaptım canm ben napyım ama napyım şükür etmkten başka çarem yok aglmktn yorldm

Çok geçmiş olsun en kısa sürede atlatmanı nasip etsin çok zor bi durum Allah kimsenin başına vermesin öncelikle içinden nasıl geliyorsa öyle davran ağlamak geliyorsa ağla boşalt içindekileri...Ben 5 ay önce malesef yaşadım kim ne derse desin zaman biraz hafifletiyor acınızı ve şu an hamileyim şükürler olsun.. hala korkularım var ya bi şey olursa diye ..Herkes ilkinde düşükler olur normal dese de Ben kendimi toparladıktan sonra iyi bir doktor bulmak oldu özeline gittim profun ilk düşüğümdü ama bi daha böyle bişey yaşamak istemiyordum bi sorun mu vardı öğrenmeliydim özeline gittiğim için ilgilenildi yoksa ilk düşükte kimse genetik testler yapılmıyo malesef neyse uzattım bir sürü test yapıldı kan pıhtılaşma bozukluğu ve rahimi besleyen sol damarda direnç çıktı ilaçlar verdi ve hamile kalır kalmaz iğneye başlıycaz dedi ve adetin yaklaştıkça kan testi yaptır gebelik testinde öğrenmemiz geç olur dedi şükürler olsun şu an 5 haftalık hamileyim her gün iğne progestan aspirin b12 folbiol kullanıyorum genetik testlerini yaptırmaya gittiğimde 3. 4. düşük yapanları gördüm ihmal etmeyin ve inşallah bir şey çıkmaz zaman tekrar geçmiş olsun ve bu süreçte sabırlı olun
1 bucuk yil denedik son ozelde asilama yaptirmaya karar verdik testlerden sonra ki ay kendiliginden hamile kaldim bu beklenmedik mucize beklenmedik bi anda gitti.pesini asla birakmam.en buyuk sikinti kucuk bi ilcede oturuyorum merkezde ozel hastaneye gittik ama ben bayan olsun istedigim icin secenekler kısıtlı. Senin gibi sonra bebeklerini kucaklarina alanlari okudukca yalvariyorum rabbime banada kimet etsin diye. bebek ozlemi oyle büyüdü ki icimde anlatamam nolur dua et bu mubarek gun herkesin gonlune gore bi yavrusu olsun.

Abcdf ...kardesim Allah bin sabir versin belkitek ddüşük yaptim ama acini az cok anliyorum.herkesin dedigiyle ayni olacak bekli ama Allah cok buyuk canm yer gok dua ile bu mubarek gunde ne seni ne beni nede tum bebek isteyenleri yavrusuz birakmasin en kisa zamanda hayrli haber vermeyi nasip etsin..

Bu arada düşük sonrasi özel bisey yaptiniz mi cabuk hamile kalmak icin cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan ama icimdeki bosluk elim surekli karnima gidiyo bi an once tekrar bebegime gunaydin annesini kuzusu diyerek kalkmak istiyorm .

Amin canım hiçbrşey yapmdm sdce rabbime yalvardm çok zorr ama çok daha geçn ay düşk yaptm bnde

Amin canım hiçbrşey yapmdm sdce rabbime yalvardm çok zorr ama çok daha geçn ay düşk yaptm bnde

şu soğan kürü incir kürü meselesini hic düşündün mü canm.bilmiyorm ama kac kisi ise yariyor falan yazmis tabi once rabbimden istiyoruz ama her türlü hazirligi da yapmak gerek.sebebini bulamadilar mi neden sürekli düşük yasadiginin..

Back