Öyle yapayım olmadıVar bence ya tam net olmasada çizgi var birde bence normal test yapın geçmiş zaten adetiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yapayım olmadıVar bence ya tam net olmasada çizgi var birde bence normal test yapın geçmiş zaten adetiniz
Ay ne güzel rabbim bagışlasın sana canım
Amin canım sen de kan ver bence hamilesin böyle stres olursun iyiceAy ne güzel rabbim bagışlasın sana canım![]()
Yok mutlaka vericem zaten yoksa dediğin gibi stres olurumAmin canım sen de kan ver bence hamilesin böyle stres olursun iyice
Güzel haberlerini bekliyorum :)Yok mutlaka vericem zaten yoksa dediğin gibi stres olurum![]()
İnşallah canımGüzel haberlerini bekliyorum :)
Güzel haberlerini bekliyorum :)
7. HaftadaMerhaba kaçıncı haftanızda doktor değiştirdi tarihinizi
Çok sevindiim tebrik ederim kan sonucunda pozitiftir inşallah :)Eki Görüntüle 3569094
Rabbime bin şükür hemen çıktı artık kan verebilirim Allahım çok bekledim bu günleri![]()
İnşallah testlere devam ederim koyulaşmayı takip ederim şehir dışındayım dört gün sonra kan vericem mecburÇok sevindiim tebrik ederim kan sonucunda pozitiftir inşallah :)
Hayırlısı olsun inşallah :)İnşallah testlere devam ederim koyulaşmayı takip ederim şehir dışındayım dört gün sonra kan vericem mecbur