Cok guzel cikmis canim benim sonuclarin evet gec dollenme olmus kafan rahat hamileligini yasa doktorlarin olumsuz konusmalarina da bakma sakin kimselerede biseyler deme cok iyiyim de gec .Canım benim de mi acaba geç döllenme ,adetimi 2hafta geçtikten sonra 44çıktı bu iki gün sonra 151. İki gün sonrada 419çıktı dün
Cok guzel cikmis canim benim sonuclarin evet gec dollenme olmus kafan rahat hamileligini yasa doktorlarin olumsuz konusmalarina da bakma sakin kimselerede biseyler deme cok iyiyim de gec .
Pihtilasma testi yaptirmismiydnz.allah saglikli bebekler ile doldursun yerini insBen dusuk yaptim yine bayramdan sonra tup bebek yapilcak artik
İnsallah canim yok yapilmadi ama bi dahaki adete hersey yapilcakPihtilasma testi yaptirmismiydnz.allah saglikli bebekler ile doldursun yerini ins
60di pazar gunu pazartesi 25e dustu benim sorunum hep bu ikiye katlanmamasiHcg değerin kaçtı
Sanırım bu gec dollenme veya dusuk degıl kımyasal gebelık60di pazar gunu pazartesi 25e dustu benim sorunum hep bu ikiye katlanmamasi
Benimde adetim 5gun geçmişti kanda negatif dedi doktor adetim geceli bugun 8gun oldu adet sokturucu yazdi almadım kac guCok guzel cikmis canim benim sonuclarin evet gec dollenme olmus kafan rahat hamileligini yasa doktorlarin olumsuz konusmalarina da bakma sakin kimselerede biseyler deme cok iyiyim de gec .
İnsallah öyledir canım 10.günü doldur testte cıkmazsa söktürücünü içebilirsinBenimde adetim 5gun geçmişti kanda negatif dedi doktor adetim geceli bugun 8gun oldu adet sokturucu yazdi almadım kac gu
n sonra bakayım gec dollenme olabilir mi kasiklrimda ara ara sanci
Benim gec dollenme mi bilmiyorum ama bebek sat tarihinden 3 gun kucukmus. 3 gun sonra dollenmis. Doktor o sekilde dollenme tarihimi soyledi. Bu mu gec dollenmeCok guzel cikmis canim benim sonuclarin evet gec dollenme olmus kafan rahat hamileligini yasa doktorlarin olumsuz konusmalarina da bakma sakin kimselerede biseyler deme cok iyiyim de gec .
3 gün için bişey diyemem canmda mesela 8 haftalık normalde hamilelik hesaplanır ama gec döllenmeyle 6 haftalık gözükebilir korkulcak bişey yok tabi Rabbim tamamına erdirsin canm sanırm senn tam yumurtlama zamnının sonunda tutmusBenim gec dollenme mi bilmiyorum ama bebek sat tarihinden 3 gun kucukmus. 3 gun sonra dollenmis. Doktor o sekilde dollenme tarihimi soyledi. Bu mu gec dollenme
Evet canm ged döllenme Rabbim kucagına almayıda nssip etsinbnm geç döllenme bebk sanırım.
çünkü adet tarihime göre 7. hafta, ama dr. göre 5. hafta-3 gün filandayım
Aminn cnm bnm cok tesekkur ederim. Gec regl oldgm icn zmn sarkti galiba3 gün için bişey diyemem canmda mesela 8 haftalık normalde hamilelik hesaplanır ama gec döllenmeyle 6 haftalık gözükebilir korkulcak bişey yok tabi Rabbim tamamına erdirsin canm sanırm senn tam yumurtlama zamnının sonunda tutmus
Aynen canm sonunda dogsunda he 3 gun önce gelmiş he sonra fark etmezAminn cnm bnm cok tesekkur ederim. Gec regl oldgm icn zmn sarkti galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?