- 9 Ağustos 2019
- 21
- 14
- 18
- 31
- Konu Sahibi SevgiMelek9393
-
Bazen cikiyor bazen cikmiyor ama bide hayalet bi cizgi var , bilemedim kigec veya erken hepsi ayni belirtileri veriyor
silik cizgi varsa hamilesin
Allah bagislasin, bendeki belirti sadece gogus dolqunlugu. Siz hangi belirtileri yasadiniz? Bide adet gecikmesinden kac gun sonra oyrendiniz?gec dollenme ve silik cizgim vardi hamileyim şimdi
Ben adetten 5 günluk gecikmeyle öğrenmiştim bakanın kör olduğu bı cizgiyle kan vermiştim 92 cikmistiAllah bagislasin, bendeki belirti sadece gogus dolqunlugu. Siz hangi belirtileri yasadiniz? Bide adet gecikmesinden kac gun sonra oyrendiniz?
Herkesin belirtisi kendine. Bununla bir yere varilmaz ki. Kan testi nettir. 2 ve altiysa gebe degilsiniz ki 5 uzeri supheli ancak.Allah bagislasin, bendeki belirti sadece gogus dolqunlugu. Siz hangi belirtileri yasadiniz? Bide adet gecikmesinden kac gun sonra oyrendiniz?
Allah bagislasin , adet gunumde yaptirmistim <2.0 cikmisti. Sonra da yaptirmadim. Bekliyorum birazBen adetten 5 günluk gecikmeyle öğrenmiştim bakanın kör olduğu bı cizgiyle kan vermiştim 92 cikmisti
Yok ben kucağıma alamadım gelişim durdu kalp atışı falan ama umarım hamilesindirAllah bagislasin , adet gunumde yaptirmistim <2.0 cikmisti. Sonra da yaptirmadim. Bekliyorum biraz ☺
Ben Turk deyilim o yuzden belki yazimda yanlislik olabilir. Kan testi bu hafta yaptiramiycam biraz islerimiz var. Adet gunumdr yaptirmisdim <2.0 cikti. Bakalim nolcak.lütfen öğrenmek fiilini doğru yazar mısınız
garip geldi okurken. bir daha kan testi yaptırın bence yarın. umarım geç döllenmedir Allah isteyen herkese versin ☺
Belki benzer bi belirti gorurum diye arastiruyorum biraz da. Bel agrilarim oluyor bende, adet donemimde yasamazdim ben bel agrisi. Ama.nebileyim bekliyorum.Herkesin belirtisi kendine. Bununla bir yere varilmaz ki. Kan testi nettir. 2 ve altiysa gebe degilsiniz ki 5 uzeri supheli ancak.
adet gününüz ne kadar geçti?Ben Turk deyilim o yuzden belki yazimda yanlislik olabilir. Kan testi bu hafta yaptiramiycam biraz islerimiz var. Adet gunumdr yaptirmisdim <2.0 cikti. Bakalim nolcak.
Tesekkur ederim. Uzulme İnseAllah gelucek sefer daha saglikli olur bebeğinYok ben kucağıma alamadım gelişim durdu kalp atışı falan ama umarım hamilesindir
13_14 eylulde olmaliydim aslinda. 5_6 gun gecikti. İdrar testinde.gah gosteriyo gah gostermiyo. Kafam cok karisti.adet gününüz ne kadar geçti?
Kasma bukadar mevsimsel olabiliyor gecikmeler 3 gün gecikmenin ardından bugün gördüm kırmızıları gelecek aya insallah13_14 eylulde olmaliydim aslinda. 5_6 gun gecikti. İdrar testinde.gah gosteriyo gah gostermiyo. Kafam cok karisti.
büyük ihtimalle geç döllenme o zaman13_14 eylulde olmaliydim aslinda. 5_6 gun gecikti. İdrar testinde.gah gosteriyo gah gostermiyo. Kafam cok karisti.
Evet haklisiniz, hayirlisi olsun . Tesekkur ederim yorumlariniz icinKasma bukadar mevsimsel olabiliyor gecikmeler 3 gün gecikmenin ardından bugün gördüm kırmızıları gelecek aya insallah
Yukseye de uzandim agir esya da kaldirdim , belim cok agriyo o yuzden. Ev tasima islemlerimiz var, o yuzden fazlaca is var. İnseAllah dediyiniz gibi olur. Haftaya yapinca paylasirim da sizlerle.büyük ihtimalle geç döllenme o zaman
haftaya kan yaptığınızda netleşir ama siz yine de ağır eşya kaldırmayın yükseğe falan uzanmayın bir şey almak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?