Gec döllenmeyle hamile kalan arkadaslarin gebelik belirtileri

SevgiMelek9393

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
21
14
18
31
İyi gunler arkadaslar. Daha yeni evliyiz ama cocuk hastasiyim diye bilirim. 2ayimizi yeni doldurduk gecen ay yerlesme kanamasi yasadim ama galiba gebelik olusmadi adet oldum bu ay da adetim 13 eylulde olmasi lazimdi olmadi. Yaptigim testlerde gah hayalet bi cizgi cikiyor gah da hicbisey yok. 14 eylule kan testi yaptirdim 2den asagi yazdi tam bi deyer yazmadi. Belirti olarak kasik agrisi yasiyorum bide goguslerde dolgunluk.
Gec dollenme duydum acaba gec dollenme yasayan arkadaslarimiz varmi? Varsa nasil oyrendiler? Hangi belirtiler yasadilar ,yardim ederseniz sevinirim.. simdiden tesekkurler.

Allah bagislasin, bendeki belirti sadece gogus dolqunlugu. Siz hangi belirtileri yasadiniz? Bide adet gecikmesinden kac gun sonra oyrendiniz?
Ben adetten 5 günluk gecikmeyle öğrenmiştim bakanın kör olduğu bı cizgiyle kan vermiştim 92 cikmisti

Allah bagislasin, bendeki belirti sadece gogus dolqunlugu. Siz hangi belirtileri yasadiniz? Bide adet gecikmesinden kac gun sonra oyrendiniz?
Herkesin belirtisi kendine. Bununla bir yere varilmaz ki. Kan testi nettir. 2 ve altiysa gebe degilsiniz ki 5 uzeri supheli ancak.

lütfen öğrenmek fiilini doğru yazar mısınız
garip geldi okurken. bir daha kan testi yaptırın bence yarın. umarım geç döllenmedir Allah isteyen herkese versin ☺
Ben Turk deyilim o yuzden belki yazimda yanlislik olabilir. Kan testi bu hafta yaptiramiycam biraz islerimiz var. Adet gunumdr yaptirmisdim <2.0 cikti. Bakalim nolcak.

13_14 eylulde olmaliydim aslinda. 5_6 gun gecikti. İdrar testinde.gah gosteriyo gah gostermiyo. Kafam cok karisti.
büyük ihtimalle geç döllenme o zaman
haftaya kan yaptığınızda netleşir ama siz yine de ağır eşya kaldırmayın yükseğe falan uzanmayın bir şey almak için

büyük ihtimalle geç döllenme o zaman
haftaya kan yaptığınızda netleşir ama siz yine de ağır eşya kaldırmayın yükseğe falan uzanmayın bir şey almak için
Yukseye de uzandim agir esya da kaldirdim , belim cok agriyo o yuzden. Ev tasima islemlerimiz var, o yuzden fazlaca is var. İnseAllah dediyiniz gibi olur. Haftaya yapinca paylasirim da sizlerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…