• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gec döllenmeyle hamile kalan arkadaslarin gebelik belirtileri

kızlar merhaba bende 10 gün gecti adet evde test yaptım 2 tane saatler sonra hayalet çizgi oluştu gögüslerimde de hassasiyet var kasık ağrısıda çok oluyor son 2 gündür geç döllenme ola blirmi

kızlar merhaba bende 10 gün gecti adet evde test yaptım 2 tane saatler sonra hayalet çizgi oluştu gögüslerimde de hassasiyet var kasık ağrısıda çok oluyor son 2 gündür geç döllenme ola blirmi
İnşallah hamilesindir. Bende bugün 14.gün gecikeli hala adet olmadım. ☹️ 10. Gün doktora gittim hiç bir sorun yok dedi hatta hiç birler yok dedi test yaptı gebelik yok hala adet olmadım. Aşırı stresliyim artık bebek çok istiyoruz eşim özellikle ama bi türlü olmadı iki defa düşüğüm oldu üzerinden nerden baksan 10 ay geçti ama hala yok 😞 Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin 🙏

İnşallah hamilesindir. Bende bugün 14.gün gecikeli hala adet olmadım. ☹ 10. Gün doktora gittim hiç bir sorun yok dedi hatta hiç birler yok dedi test yaptı gebelik yok hala adet olmadım. Aşırı stresliyim artık bebek çok istiyoruz eşim özellikle ama bi türlü olmadı iki defa düşüğüm oldu üzerinden nerden baksan 10 ay geçti ama hala yok 😞 Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin 🙏
bende 2 düşük yaptım ama dün regl oldum melesef baklım nasip gelecek aya kaldı

İyi gunler arkadaslar. Daha yeni evliyiz ama cocuk hastasiyim diye bilirim. 2ayimizi yeni doldurduk gecen ay yerlesme kanamasi yasadim ama galiba gebelik olusmadi adet oldum bu ay da adetim 13 eylulde olmasi lazimdi olmadi. Yaptigim testlerde gah hayalet bi cizgi cikiyor gah da hicbisey yok. 14 eylule kan testi yaptirdim 2den asagi yazdi tam bi deyer yazmadi. Belirti olarak kasik agrisi yasiyorum bide goguslerde dolgunluk.
Gec dollenme duydum acaba gec dollenme yasayan arkadaslarimiz varmi? Varsa nasil oyrendiler? Hangi belirtiler yasadilar ,yardim ederseniz sevinirim.. simdiden tesekkurler.
Merhabalar isimsiz ... şu zamana kadar 0.5 çıkıyordu beta hcg Hamilelik yok . Adetime 4/5 gün varken beta hcg 0.100 çıktı geç döllenme olabilirmi henüz adet olmadım 3 gün geçti

Merhabalar konu aktif mi acaba. Sat 24 Eylül adetimi 10 gün geçince kan verdim beta hcg 4.49 çıktı ümidi kestim gebelik yok dedim. ama bugün 13.gün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı ya sanırım ben de geç döllenme yaşıyorum yarın doktora gidicem umarım gebelik vardır çok heyecanlıyım :)

Merhabalar konu aktif mi acaba. Sat 24 Eylül adetimi 10 gün geçince kan verdim beta hcg 4.49 çıktı ümidi kestim gebelik yok dedim. ama bugün 13.gün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı ya sanırım ben de geç döllenme yaşıyorum yarın doktora gidicem umarım gebelik vardır çok heyecanlıyım :)
Senin adıma çok sevindim ümit vermek istemem fakat bence hamilesiniz. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik nasip eylesin size. Darısı Allah’ın izni ile isteyen herkese ve bana da nasip olsun amin 🙏 sonuçdan beni de haberdar ederseniz çok memnun kalırım 😇

Senin adıma çok sevindim ümit vermek istemem fakat bence hamilesiniz. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik nasip eylesin size. Darısı Allah’ın izni ile isteyen herkese ve bana da nasip olsun amin 🙏 sonuçdan beni de haberdar ederseniz çok memnun kalırım 😇

Elzemcan merhaba kan sonucum 47.37 yani pozitif cuma günü artışın normal olup olmayacağına bakılacak tekrar beta vereceğim. Allah sana da en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Sabrın sonu selamet oluyor ben geçen sene dün 35haftalık kızımı kaybetmiştim ve senesinde yeni gebelik haberi aldım. Allahım çok büyük geç döllenme ile bana bir mucize geldi umarım bu kez sağlıkla kucağıma alırım..

Elzemcan merhaba kan sonucum 47.37 yani pozitif cuma günü artışın normal olup olmayacağına bakılacak tekrar beta vereceğim. Allah sana da en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Sabrın sonu selamet oluyor ben geçen sene dün 35haftalık kızımı kaybetmiştim ve senesinde yeni gebelik haberi aldım. Allahım çok büyük geç döllenme ile bana bir mucize geldi umarım bu kez sağlıkla kucağıma alırım..
Amin inş canım. Bende geçen yıl 9 Kasım da ilk gebeliğimi öğrenmiştim fakat bende 6+3 düşük yaptım. Ardından kimyasal gebelik geçirdim. O da Ocak ayında idi. O zamandan bu zamana bekliyorum bende her gecikmeyi bebek zannediyorum. Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin dualarında olmak dileğiyle.

Amin inş canım. Bende geçen yıl 9 Kasım da ilk gebeliğimi öğrenmiştim fakat bende 6+3 düşük yaptım. Ardından kimyasal gebelik geçirdim. O da Ocak ayında idi. O zamandan bu zamana bekliyorum bende her gecikmeyi bebek zannediyorum. Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin dualarında olmak dileğiyle.
Elzemcan merhaba, ikinci gidişimde beta düşmüş ve aynı gün adet başladı. Yani gebeliğim kimyasal gebelikmiş hayaller başka bahara kaldı. Allahtan hayırlısını diliyorum hepimiz için ...

Elzemcan merhaba, ikinci gidişimde beta düşmüş ve aynı gün adet başladı. Yani gebeliğim kimyasal gebelikmiş hayaller başka bahara kaldı. Allahtan hayırlısını diliyorum hepimiz için ...
Gysmo Gysmo çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlısını bilendir canım.Üzülmemek elde değil ama umutlu ol en azından gebe kalabildik. Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli gebe kalmayı nasip etsin. Bende şuan ilaç kullanıyorum Cuma kontrolüm var bakalım hayırlısı.

Back
X