Gec döllenmemi lutfen yardımcı olun(resimli)

Doktorlarin hepsi boyle bende 49 cikmasina sevinmistim doktor oyle diyince korktum kimyasal.gebelik gecirdim bende 2 ay once o zaman degerim 5.60 cikmisti ama cok sukur atti onemli olan artmasi
Benim bir öncekinde de değerim 200 civarıydı 2 gün sonra 150 ye düşmüştü Sanki tarih tekerrür ediyor gibi geliyor

Merhaba bugünkü testim 600 çıktı bana moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Kızlar benimde adetim 16 gün gecikiyordu hastaneye gittim kan testinde 1990 çıktı ama ultrasonda birşey görünmedi. Biraz da kanamam var yarın tekrar kan vericem artıyormu azalıyor mu diye bu değerde görünmeme olasılığı varmış ama bilemedim

Yani 2500 civari goruluyomus ben kacta gordum bilmiyorum cunku iki kere kan verdim 1 hafta sonra gittim gordum kanaman cokmu fazla insallah bisi olmaz korkma Allah yardımcın olsun. Kanama icin doktora git yinede acile

Siz bu dönemde yumurtlama zamanınızı takip etmiş miydiniz? Değeriniz yumurtlama zamanınızla uyumlu muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…