• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gec döllenmemi lutfen yardımcı olun(resimli)

Bekle ben domtora gittim bi ara devlete kan vermeye ne kadar gecikmen var dedi bir gun falan dedim 7 gun olmadan gelme dedi . Oda benim ilk gebeligimdi ki doktorada yalan soylemistim bir haftam vardi. Ozele gittim kan vermeye negatifti. Bi kac fun cekti idrar testi yaptim pozitif sok olmustum ama adetimin 4 gunu dusuk yaptim kimyasal.gebelikmis

Aslinda evlendigimden beri degisti ama soyle oldu. Ilk ay erken gorfum umursamadim 2. Ayda erken gordum hata 2 aysa 3 defa gordum. Ondan sonra hastaneye gittim hormonlarim yuksek cikti anormal bir sekilde. Ilac ictim o ay duzene girdi zaten 4. Ay hamile oldum ve dusuk yaptim. Ondan sonra yine 10 gun gecikmem oldu hasta eye gitttim yine ozele. Yumurtalarima bakti dediki yumurtaliklarinda hic bir sorun yok gayet saglikli adetinde dusuk sebebi olmus ilac vermicem dedi bu ay duzenli olucak dedi duzensiz olursa gel yine dedi ondan sonra hamile kalirsin zaten bu ay buyuk ihtimalle dedi yine gecikmem oldu ama hamile ciktim iste dusugum olmasaydi adetim baya duzenlmisti

Erken gebelik testi yaptım ve sonuç.. yok kesin kalmadı umudum

Eklentiler

• 53B9E4D4-12DA-4B75-B526-483BDA2136E5.jpeg
    53B9E4D4-12DA-4B75-B526-483BDA2136E5.jpeg
    153,7 KB · Görüntüleme: 162
Geç döllenme olabilir kanda da gebelik görünüyor ama sağlıksız gebelikte olabilir biraz değerin gecikmene göre düşük çıkmış 2 gün sonra mutlaka tekrar kan var 2 katına çıktıysa sağlıklı ve geç döllenme gebeligidir
160 cikti cok sukur doktor cok iyi oldugunu soyledi haftaya ultrasyona gidicem cok sukur Allah hepinize nasip etsin her isteyene insallah

Benim adetim gecikti ve 4. Gunu test yaptim negatif. 6.gunu test yaptigimda ise silik cikti sonra ertesi gun hastaneye gitmeden once test yaptim daha belirgin cikmisti. Doktor ultrasyonda rahim duvarimin kalinlastigini soyledi. Beta hcg ise 49.65 geldi. Carsamba gunu yeniden kan vermeye gidicem yukselis varmi diye. Aslinda cok korkuyorum acaba gec dollenme biylemi oluyo. Hic kanamam olmadi ustune gorme bile olmadi
Canım sonuç nasıl merak ettim seni 😊

Hayırlı uğurlu olsun değeriniz artmış çok şükür bende adet olacağımı ertesi günü baktırdım.86 diğer test 267 sonra ki de 630 çıkınca Dr artık gelme haftaya gel keseye bakarız dedi rahim kalinlasmis zaten artık kan tahlillerine gerek yok dedi ağrım sizin lekelenmem de yok olursa hemen gel dedi bakalım.simdilik bekliyorum dua ile her gun.. Rabbim bebislerimizi sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah 🤲 Rabbim.isteyenlere de nasip etsin çok güzel bir duyguymus 🤗

Hayırlı uğurlu olsun değeriniz artmış çok şükür bende adet olacağımı ertesi günü baktırdım.86 diğer test 267 sonra ki de 630 çıkınca Dr artık gelme haftaya gel keseye bakarız dedi rahim kalinlasmis zaten artık kan tahlillerine gerek yok dedi ağrım sizin lekelenmem de yok olursa hemen gel dedi bakalım.simdilik bekliyorum dua ile her gun.. Rabbim bebislerimizi sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah 🤲 Rabbim.isteyenlere de nasip etsin çok güzel bir duyguymus 🤗
Evet canim.degerim.cok guzel artmis amin Allah herkese nasip etsin sag salim kucagina al

Evet canim.degerim.cok guzel artmis amin Allah herkese nasip etsin sag salim kucagina al
MErhaba benim de son adet tarihim 18 nisandı. Bugün kan testimde 227 çıktı. Bir kimyasal gebelik geçmişim var. Doktorum düşük olduğunu söyledi çok üzüldüm 😞 sağolsun forumdaki arkadaşlar geç gebelik olabileceğini söylüyorlar. Sizde nasıl ilerledi süreç? Bilgi verebilir misiniz kaçıncı gecikme gününde 160 ı gördünüz acaba

MErhaba benim de son adet tarihim 18 nisandı. Bugün kan testimde 227 çıktı. Bir kimyasal gebelik geçmişim var. Doktorum düşük olduğunu söyledi çok üzüldüm 😞 sağolsun forumdaki arkadaşlar geç gebelik olabileceğini söylüyorlar. Sizde nasıl ilerledi süreç? Bilgi verebilir misiniz kaçıncı gecikme gününde 160 ı gördünüz acaba
Benim 7. Gun gecikmemde 49.65 9. Gunu ise 164 tam bir hafta sonra yani bugun gittim keseyi gordum doktor cok saglikli ama 10 gun geriden geliyosun adet tarihine gore dedi oda tehlikeli degil gec dollenme olmus dedi bence seninki gayet iyi. 49 ciktiginda doktor banada cok dusuk dedi ama onemli olan 2 kart artmasi iki gunde ve degeri 10 olup saglikli gebelik gecirenleride gordum insallah saglikli olur ama kimyasaldan sonra saglikli gebelik geciriliyo normalde.

Bide onemli olan kanaman varmi sıkıntısız geciyosa sagliklidir korkma bence degerin gayet iyi belirtilerinde varsa gecmemisse korkma bol.bol dua et

Benim 7. Gun gecikmemde 49.65 9. Gunu ise 164 tam bir hafta sonra yani bugun gittim keseyi gordum doktor cok saglikli ama 10 gun geriden geliyosun adet tarihine gore dedi oda tehlikeli degil gec dollenme olmus dedi bence seninki gayet iyi. 49 ciktiginda doktor banada cok dusuk dedi ama onemli olan 2 kart artmasi iki gunde ve degeri 10 olup saglikli gebelik gecirenleride gordum insallah saglikli olur ama kimyasaldan sonra saglikli gebelik geciriliyo normalde.
Ay çok sevindim adınıza 🥰 Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻 Darısı başıma inşallah 227 yi görünce doktorun yanına sevinçle koşa koşa gittim ama böyle bişey diyince de yıkılmadım değil

Ay çok sevindim adınıza 🥰 Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻 Darısı başıma inşallah 227 yi görünce doktorun yanına sevinçle koşa koşa gittim ama böyle bişey diyince de yıkılmadım değil
Doktorlarin hepsi boyle bende 49 cikmasina sevinmistim doktor oyle diyince korktum kimyasal.gebelik gecirdim bende 2 ay once o zaman degerim 5.60 cikmisti ama cok sukur atti onemli olan artmasi

Back