7. Gunu yeniden dene olmadi 10.gunu gecikmen devam ederde negatifse bi doktora gitBenim hayatım boyunca hiç gecikme olmazdı o yüzde 2 gün oldu baya takıyorum. Bugün ikinci testi yaptım negatif cıktı
Sende normalde adetlern sürekli düzenli mi gelir7. Gunu yeniden dene olmadi 10.gunu gecikmen devam ederde negatifse bi doktora git
Senin ilk gebeliginmi kac aydir evlisinSende normalde adetlern sürekli düzenli mi gelir
Evet ilk olucak 4 senedir evliyim 2 aydır deniyoruzSenin ilk gebeliginmi kac aydir evlisin
160 cikti cok sukur doktor cok iyi oldugunu soyledi haftaya ultrasyona gidicem cok sukur Allah hepinize nasip etsin her isteyene insallahGeç döllenme olabilir kanda da gebelik görünüyor ama sağlıksız gebelikte olabilir biraz değerin gecikmene göre düşük çıkmış 2 gün sonra mutlaka tekrar kan var 2 katına çıktıysa sağlıklı ve geç döllenme gebeligidir
Canım sonuç nasıl merak ettim seniBenim adetim gecikti ve 4. Gunu test yaptim negatif. 6.gunu test yaptigimda ise silik cikti sonra ertesi gun hastaneye gitmeden once test yaptim daha belirgin cikmisti. Doktor ultrasyonda rahim duvarimin kalinlastigini soyledi. Beta hcg ise 49.65 geldi. Carsamba gunu yeniden kan vermeye gidicem yukselis varmi diye. Aslinda cok korkuyorum acaba gec dollenme biylemi oluyo. Hic kanamam olmadi ustune gorme bile olmadi
Canim 163 cikti sonucum doktor cok iyi yukselmis dedi haftaya persembe ultrasyon icin gidicemCanım sonuç nasıl merak ettim seni
Hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla al kucağınaCanim 163 cikti sonucum doktor cok iyi yukselmis dedi haftaya persembe ultrasyon icin gidicem
Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip wtsin insallahHayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla al kucağına
Evet canim.degerim.cok guzel artmis amin Allah herkese nasip etsin sag salim kucagina alHayırlı uğurlu olsun değeriniz artmış çok şükür bende adet olacağımı ertesi günü baktırdım.86 diğer test 267 sonra ki de 630 çıkınca Dr artık gelme haftaya gel keseye bakarız dedi rahim kalinlasmis zaten artık kan tahlillerine gerek yok dedi ağrım sizin lekelenmem de yok olursa hemen gel dedi bakalım.simdilik bekliyorum dua ile her gun.. Rabbim bebislerimizi sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallahRabbim.isteyenlere de nasip etsin çok güzel bir duyguymus
Amin inşallah isteyen herkesinEvet canim.degerim.cok guzel artmis amin Allah herkese nasip etsin sag salim kucagina al
MErhaba benim de son adet tarihim 18 nisandı. Bugün kan testimde 227 çıktı. Bir kimyasal gebelik geçmişim var. Doktorum düşük olduğunu söyledi çok üzüldümEvet canim.degerim.cok guzel artmis amin Allah herkese nasip etsin sag salim kucagina al
Benim 7. Gun gecikmemde 49.65 9. Gunu ise 164 tam bir hafta sonra yani bugun gittim keseyi gordum doktor cok saglikli ama 10 gun geriden geliyosun adet tarihine gore dedi oda tehlikeli degil gec dollenme olmus dedi bence seninki gayet iyi. 49 ciktiginda doktor banada cok dusuk dedi ama onemli olan 2 kart artmasi iki gunde ve degeri 10 olup saglikli gebelik gecirenleride gordum insallah saglikli olur ama kimyasaldan sonra saglikli gebelik geciriliyo normalde.MErhaba benim de son adet tarihim 18 nisandı. Bugün kan testimde 227 çıktı. Bir kimyasal gebelik geçmişim var. Doktorum düşük olduğunu söyledi çok üzüldümsağolsun forumdaki arkadaşlar geç gebelik olabileceğini söylüyorlar. Sizde nasıl ilerledi süreç? Bilgi verebilir misiniz kaçıncı gecikme gününde 160 ı gördünüz acaba
Bide onemli olan kanaman varmi sıkıntısız geciyosa sagliklidir korkma bence degerin gayet iyi belirtilerinde varsa gecmemisse korkma bol.bol dua etMErhaba benim de son adet tarihim 18 nisandı. Bugün kan testimde 227 çıktı. Bir kimyasal gebelik geçmişim var. Doktorum düşük olduğunu söyledi çok üzüldümsağolsun forumdaki arkadaşlar geç gebelik olabileceğini söylüyorlar. Sizde nasıl ilerledi süreç? Bilgi verebilir misiniz kaçıncı gecikme gününde 160 ı gördünüz acaba
Ay çok sevindim adınızaBenim 7. Gun gecikmemde 49.65 9. Gunu ise 164 tam bir hafta sonra yani bugun gittim keseyi gordum doktor cok saglikli ama 10 gun geriden geliyosun adet tarihine gore dedi oda tehlikeli degil gec dollenme olmus dedi bence seninki gayet iyi. 49 ciktiginda doktor banada cok dusuk dedi ama onemli olan 2 kart artmasi iki gunde ve degeri 10 olup saglikli gebelik gecirenleride gordum insallah saglikli olur ama kimyasaldan sonra saglikli gebelik geciriliyo normalde.
Doktorlarin hepsi boyle bende 49 cikmasina sevinmistim doktor oyle diyince korktum kimyasal.gebelik gecirdim bende 2 ay once o zaman degerim 5.60 cikmisti ama cok sukur atti onemli olan artmasiAy çok sevindim adınızaAllah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Darısı başıma inşallah 227 yi görünce doktorun yanına sevinçle koşa koşa gittim ama böyle bişey diyince de yıkılmadım değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?