• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenmemi acaba?

Ne yazık ki adet oldum bu gün gecikme o bu gerçekten boş şeylermiş canım rabbim ne zaman verirsr artık sen ne yaptın bi gelişme varmı
Merhaba, ben yıllarca senin gibi buralardan okuyup , kendimde aynı belirtileri bulup ne günler atlattım hep sonucum senin ki gibi adet olmak oldu .. herkes takmayınca olacak derdi ama bu nasıl mümkün olabilirdiki neyse ben 4 . Yılımda ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. Şuan 4,5aylık hamileyim ikizlerime 🥰İsteyen herkese nasip etsin Rabbim . Bu üzüntüyü biliyorum hiç üzülme gerçekten artık tıp çok ileride. 1 yılı geçince de çok beklemeye gerek yokmuş ben hata yapmışım..insallah en kısa zamanda alırsın beklediğin güzel haberi 🦋🦋

Merhaba, ben yıllarca senin gibi buralardan okuyup , kendimde aynı belirtileri bulup ne günler atlattım hep sonucum senin ki gibi adet olmak oldu .. herkes takmayınca olacak derdi ama bu nasıl mümkün olabilirdiki neyse ben 4 . Yılımda ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. Şuan 4,5aylık hamileyim ikizlerime 🥰İsteyen herkese nasip etsin Rabbim . Bu üzüntüyü biliyorum hiç üzülme gerçekten artık tıp çok ileride. 1 yılı geçince de çok beklemeye gerek yokmuş ben hata yapmışım..insallah en kısa zamanda alırsın beklediğin güzel haberi 🦋🦋
Güzel yorumun için çookk teşekkür ederim içime su serptin canımm inşallah rabbim nasip eder allah analı babalı büyütsün inşallah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin rabbim ❤️❤️❤️

Güzel yorumun için çookk teşekkür ederim içime su serptin canımm inşallah rabbim nasip eder allah analı babalı büyütsün inşallah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin rabbim ❤❤❤
Naptın cnm varmı gelısme ben bugunde adet olmadım sabah test denesemmı acaba

13 gün geçmişti adet oldum ne yazık ki iniallah canım bıraktım artık umut etmiyorum ne zaman olursa artık çok yıprattım kendimi çünkü

13 gün geçmişti adet oldum ne yazık ki iniallah canım bıraktım artık umut etmiyorum ne zaman olursa artık çok yıprattım kendimi çünkü
Baya gecmıs hıc dra gıttınmı yumurta catlamayınca bazen okdr uzun olmuyorsun hayırlısı benımde basıma gelıyo kac aydır ıstıyosunuz

Back