- 15 Kasım 2022
- 351
- 443
- 31
-
- Konu Sahibi AyrisYigitbas
Anladıysam Arap olayımKızlar benim e nabızda böyle gözüküyor ama ben geç döllenmeyim 2 hafta geriden geliyoruz acaba neye gore dogum olucak 36 da bile alabilirim seker ve kilodan dolayi demisti bana yani dollenmeye goremi burdaki tarihe goremi adet tarihine goremi alicaklar cok merak ediyorum. İlk kizimda gec dollenme olmustu bana gore 38 haftada onlara gore 36 haftada aldilar onuda yani adet tarihine gore 38 haftada aldilar ama 36 haftaydi kilosu falan ay cok karisikEki Görüntüle 3373546
Allah yardımcımız olsunAnladıysam Arap olayımAllah yardımcınız olsun bende geç döllenmeyim 2 hafta bende sezeryan olucam ama doktorunuz bunu size söyler ayarlar yani
Bebeğinizin cinsiyeti nedir öğrenebilir miyimAllah yardımcımız olsun
Benim doktorum önce sat a göre beklenen doğum tarihi vermişti. 2 hafta sonra USG ile baktı. Geç döllenme dedi ve beklenen doğumu 23 Ağustostan 31 Ağustos a çekti.Kızlar benim e nabızda böyle gözüküyor ama ben geç döllenmeyim 2 hafta geriden geliyoruz acaba neye gore dogum olucak 36 da bile alabilirim seker ve kilodan dolayi demisti bana yani dollenmeye goremi burdaki tarihe goremi adet tarihine goremi alicaklar cok merak ediyorum. İlk kizimda gec dollenme olmustu bana gore 38 haftada onlara gore 36 haftada aldilar onuda yani adet tarihine gore 38 haftada aldilar ama 36 haftaydi kilosu falan ay cok karisikEki Görüntüle 3373546
Benim 2. Kızım geliyor insallah sizin nedirBebeğinizin cinsiyeti nedir öğrenebilir miyim
Benm cekmediler iste anlayamadim bende tahmini dogum tarihide vermediler sekerim var diye zaten sezeryan olucamBenim doktorum önce sat a göre beklenen doğum tarihi vermişti. 2 hafta sonra USG ile baktı. Geç döllenme dedi ve beklenen doğumu 23 Ağustostan 31 Ağustos a çekti.
Maşallah kız bir başka hayırlı evlat olsun inşallah bende kız istiyorum ama yarın kontrolüm var 10 haftalık tam belli olmaz şimdi dimi siz kaçıncı haftada tam öğrendinizBenim 2. Kızım geliyor insallah sizin nedir
Şahsi fikrim minimum 36 haftalık olsun döllenmeye göre. O ara sat a göre 38 olabilir. Çünkü 36. Haftada akciğerleri nefes almaya hazır oluyor.Benm cekmediler iste anlayamadim bende tahmini dogum tarihide vermediler sekerim var diye zaten sezeryan olucam
Tabi cok dogruŞahsi fikrim minimum 36 haftalık olsun döllenmeye göre. O ara sat a göre 38 olabilir. Çünkü 36. Haftada akciğerleri nefes almaya hazır oluyor.