Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalmadı umut hep yanlış Dr yüzünden 8 aydır çöpe gitti klomen den baska ilaç vermiyor lar bana aşılama yada artık gitmek istemiyorumYa ama kendi umudunu kesersen nasıl anne olacaksın inan başarırsn bence
bunlar nasil dusunceler. Bu ruh halinden cikmalisin. Herkes kendi hayatina baksin!Ve boşancam artık rezil oldum sülalede Herkes beni küçük dusuruyir
Canım vallaha bana dedikleeri su herkeste Pko var herkesin ilaçlarla gidiyor. vay efendim benm 4 yıl olmuş bu kislerim gitmemiş tebunlar nasil dusunceler. Bu ruh halinden cikmalisin. Herkes kendi hayatina baksin!
Her sey nasip,kismetten oteye gidilmez veten de vermeyen de Allah. Bu insanlar seni degil de vermeyeni elestirerek gunaha giriyor farknda degil
Bana birşey dede biraz umut dolu olayım gerçekten çok kotu yumKalmadı umut hep yanlış Dr yüzünden 8 aydır çöpe gitti klomen den baska ilaç vermiyor lar bana aşılama yada artık gitmek istemiyorum
Canım bn de kırmızı lari gordum. Hiç sasmadim alistim artık ve artık istemiyorum[/QUOT
Canımmm merak etmeyesin olur elbet umudunu kesme yaradandan.bende hep vazgectim diyordum ama hic vazgecemedim oluverdi insaallah olur seninde....
Canım bende pkoyum. Ben bide 2 defa adet söktürücü içtim olmuyorum diye. İçtim yine adet olmadım sonra şüphelenip test yaptım idrar testi direk çift çıktı. Kan değerim 136 bindi düşün öğrendiğimde. Ben 20 günden sonra yumurtlamışım oda tutmuş şansa. Ama 8 hafta çok uzun zaman adet olmadıysan test negatifse pkodandır. Beni 4 ay bazen hiç adet olmazdım. En iisi dr a görünmek.Mrb bnde de adet düzensizliği var 8 hafta oldu adet olmadım dun test yaptım negatif .Bu haftadır kahverengi pembe akintim var bu neyin nesi dır hamile isem neden çıkmadı testte adetlerim düzensiz pko yum