• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEÇ DÖLLENME

Ve boşancam artık rezil oldum sülalede Herkes beni küçük dusuruyir
bunlar nasil dusunceler. Bu ruh halinden cikmalisin. Herkes kendi hayatina baksin!
Her sey nasip,kismetten oteye gidilmez veten de vermeyen de Allah. Bu insanlar seni degil de vermeyeni elestirerek gunaha giriyor farknda degil

bunlar nasil dusunceler. Bu ruh halinden cikmalisin. Herkes kendi hayatina baksin!
Her sey nasip,kismetten oteye gidilmez veten de vermeyen de Allah. Bu insanlar seni degil de vermeyeni elestirerek gunaha giriyor farknda degil
Canım vallaha bana dedikleeri su herkeste Pko var herkesin ilaçlarla gidiyor. vay efendim benm 4 yıl olmuş bu kislerim gitmemiş te

Çok severek evkednim ben eşimi de çok seviyor um:KK200: Ama başka çarem kalmadı yoruldum cvp vermekten ayrılır sam da deli olurum o derece eşimi seviyorum:hasta::kusmuk:

Mrb bnde de adet düzensizliği var 8 hafta oldu adet olmadım dun test yaptım negatif .Bu haftadır kahverengi pembe akintim var bu neyin nesi dır hamile isem neden çıkmadı testte adetlerim düzensiz pko yum
Canım bende pkoyum. Ben bide 2 defa adet söktürücü içtim olmuyorum diye. İçtim yine adet olmadım sonra şüphelenip test yaptım idrar testi direk çift çıktı. Kan değerim 136 bindi düşün öğrendiğimde. Ben 20 günden sonra yumurtlamışım oda tutmuş şansa. Ama 8 hafta çok uzun zaman adet olmadıysan test negatifse pkodandır. Beni 4 ay bazen hiç adet olmazdım. En iisi dr a görünmek.

Kızlar merhaba benim adetim geçeli 5 gün oldu 3. Gün kan testi verdim sonuç negatif doktor muayene etti rahim kalınlığı 10 mm dedi :110: benim ilk gebeliğimde geç döllenme olmuştu sol kasığımda feci ağrı ve batma oluyo sizce oluşuyo mu bebek

Merhabalar 1 yıllık evliyim doğum kontrol hapını 2 ay önce bıraktım bebek istiyoruz normalde adetlerimde maksimum 2 gün gecikme oluyordu bu ay adetime 2 gün kala korunmasız ilişkiye girdik eşimle adetim 5 gün gecikti yani ilişkiye gireli 1 hafta oldu kan testi yaptırdım negatif olduğunu söylediler evde test yaptım negatif çıktı internette geç döllenmeyi okudum böyle bişey mümkünmü ben şuan hamilemiyim çok küçük mide bulantım oluyor gün içinde ve normalde yorulmadığım işleri yaparken nefes nefese kaıyorum bir iki gündür ve sağ kasığımda batmalar oluyor küçük kramplar gibi bazende belim tatlı tatlı ağrı yapıyor kısa süreli acaba hamilemiyim lütfen yardımcı olun

kızlarr hamile misiniz merak ettm bende yeni katıldım da muhtemel adet tarihimden 8 gün önce yumurtlaman olmuş dedi doktorum bi kaç gün sonrasına kadar beraberlik oldu eşimle şuan adetime 2 gün var kan testi yaptım negatif cıktı. daha erken mi sizce ne kadar beklemeliyim test için olsa çıkar mıydı ?

Benim adetime 6 gün kala ben hamile olduğumu öğrendin kan testinde canım değerlerine bak kan testindeki

Back
X