Peki ne zaman cıktı kanda ve idrar daSelam. Benim geç yumurtlama ve döllenme oldu sonrada gebelik olmuş. Allahın işi işte
4 haftalikken gordum 6 haftada kalp atisiniCnm benim de geç dollenme ne zaman gördünüz ultrason da
Benim adetim den tam 28 gün sonra ciktiGeç döllenme ne zaman cıkıyor adet gecikmesinden sonra kanda veya idrar da ne zaman cıkıyo
Benim 9 gün geçti pazar günü pembesi leke geldi ondan sonra bişey gelmedi sırt da ağrı sol kasık da ağrı ve göğüs uçlarında hassasiyet var acaba olabilr miyim hamile 6 gün geçtikten sonra kanda 1.20 cıkmıştı 3 gün daha geçti hala regl yok ilk kez boyle bişey yaşıyorumBenim adetim den tam 28 gün sonra cikti
BnmdeBenim 9 gün geçti pazar günü pembesi leke geldi ondan sonra bişey gelmedi sırt da ağrı sol kasık da ağrı ve göğüs uçlarında hassasiyet var acaba olabilr miyim hamile 6 gün geçtikten sonra kanda 1.20 cıkmıştı 3 gün daha geçti hala regl yok ilk kez boyle bişey yaşıyorum
Gidersenz bana da bilgi verir misinz bnde pazartesi gitmek istiyorum eşim çalışıyor o yüzden boyle bi ihtimal varsa gtcm cunkuBnmde
10 gün geçti kahverengi akıntı sonra da pembe uç gündü r böyle
Nereye gitcem valla hastahane ye gitmek gelmiyor içimden biraz dan test yapcm habr veirrimGidersenz bana da bilgi verir misinz bnde pazartesi gitmek istiyorum eşim çalışıyor o yüzden boyle bi ihtimal varsa gtcm cunku
Yaklaşık bi hafta bel kas ağrısı var .Normal de zaten pko yum bn adet düzensiz ama . kahverengi akıntı gelir sonra da aynı gün içinde hemeb adet olur dum .İlkbkez bi kadar gecikti ve korkmaya başladım dusuk yaptığm zaman da böyle olmuştu başka hiçbir belirti yok bndeNereye gitcem valla hastahane ye gitmek gelmiyor içimden biraz dan test yapcm habr veirrim
Peki canım hayırlısı olsunNereye gitcem valla hastahane ye gitmek gelmiyor içimden biraz dan test yapcm habr veirrim
Haber ver inş vardırPeki canım hayırlısı olsun
Amin canım umudu m yok benim inşaallah rabbim sana bana tüm isteyenlere versinPeki canım hayırlısı olsun
AminnAmin canım umudu m yok benim inşaallah rabbim sana bana tüm isteyenlere versin
Yaptın mı canmAmin canım umudu m yok benim inşaallah rabbim sana bana tüm isteyenlere versin
Gide medim cnm ya şimdi nöbetçi eczane arıyorumYaptın mı canm
Ama çok kötü basim dönüyor eğer birşey varsada dusecek hala adet olmadım kahverengi akıntı var vede baş dönmesi haber vereceğimGide medim cnm ya şimdi nöbetçi eczane arıyorum
Canım bende adet düzensizliğide olduu için 10 haftalıkken öğrendimPeki ne zaman cıktı kanda ve idrar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?