GEÇ DÖLLENME

Benim 8.gün bugün ama hani kanda cıkmadı 2 gün once pazar günü geldi pembemsi leke de 2-3 gün daha bklcm
Ben öteki adetime 3 gun kala öğrendim gebeligimi en son 23 eylülde adet olmuştum demek ki adet olmama yakın hamile kalmısim şu an 4 haftalık hamileyim konularıma bakabilirsin.

Peki belirtileriniz var mıydı ne zaman başladı ve idrar da mı öğrendinz geblgnizi
Doktora gebelik öğrenmeden gittiğiniz oldumu?

Evde idarar testi yaptım 5-10 kere negatif çıktı yok heralde dedim. Sonra o gün çok hastalandım eşim acile götürdü doktor ilaçlı serum takın sesi adete 1 gün kala. Bende hamile olabilirim dedim Bir anda. Şüphem yoktu ama ilaç diyince emin olmak istedim. Test 11.25 çıktı gebesin eve git dinlen parol iç sesi. Sonra adeti 5 gün geçe gittim kadın doğuma gebelik olabilir belirtilerin var kese henüz oluşmamış 2 hafta sonra gel dedi. O gün hcg testi yaptı tekrar 500lerde falandı sanırım tam aklımda değil. 2 hafta sonra kesemi ve bebeğimi gördüm çok şükür.
Peki belirtileriniz var mıydı ne zaman başladı ve idrar da mı öğrendinz geblgnizi
Doktora gebelik öğrenmeden gittiğiniz oldumu?

Benim 9 gün geçti pazar günü pembemsi leke geldi sonra hic bişey gelmedi ne kanama nr leke hep de de düzenli olurm kist Vb hic bi sorunum yok implantasyon kanaması olabilir mi bu

Pazar günü oyle bişey olunca pazartesi kan verdim 1.20 cıktı acaba yeni olup da cıkmama ihtimali varmıdr

bende gecikmemin 8. günü kandan baktırdım 1.20 çktı negatif bugun 14. günü olmadım hala sizce ümit var mıı yarın 15 olcak olmazsam bir daha gideyim diyorum

İdrar testi yaptırdnz mı siz ben yaptım 3-4 kez negatifti pazartesi kan yaptırdım oda 1.20 idi hala regl olmadım pazar günü de jafif leke geldi bende anlam veremiyorum düşünmekten artık başım ağrıyor

Evet zaten bi hormon bozuklgu yada bi adet gecikmesi hic yaşamadım pazar günü az bi pembesi leke gelince dedim acaba regl oldum ondan mı geldi ama cok acık pembe idi neyse bekledim işte o günden beri ne leke ne bi farklı bişey gelmedi sol kasık da 4-5 gündür ağrı göğüs uçlarında hafif ağrı var hassasiyet var pazar günü leke gelince pazartesi kan testi yaptırdım 1.20 cıktı sanki var gibi geliyor ama yine de bilemiyor insan

ilk defa bende var gibi hissediyorum yarın 15 gün olcak ve gidicem nasip diyorum

38 gün çok uzun bir süre ama benim kızımda adet 5 gün geçti kesem daha oluşmamıştı rahim duvarın kalınlaşmış hamile olabilirsin sesi doktor
Herkese Mrb bn pko yum 45 50 günde bir adet oluyorum.Ama bu ay 60 gün oldu hiç. Böyle olmazdı.Uc gündür kahverengi akıntı sonra da kırmızı adet olacam diyip olamıyorum.Normalde kahverengi akıntı da olduğu zaman o gün adet oluyor dum . Gebelik testi falan da yapmadim uc gündür böyle ama adet yok bu neyin nesi dr acil cvp yazin

Kızlar bide kaşık ağrısı var hani adet olacağım zaman ağrı yapar di bir hafta önce de karin ağrısı oldu tamam dedim adet oluyor um ama gene birşey yok bide peçete ile silince baktım ilk gün kahverengi ikinci gün pembe bugün ise kıpkırmızı .Ben adet mi olacam yoksa bu gebelikte normal bi kanama yoksa hamile lik belirtileri mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…