- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
Ben öteki adetime 3 gun kala öğrendim gebeligimi en son 23 eylülde adet olmuştum demek ki adet olmama yakın hamile kalmısim şu an 4 haftalık hamileyim konularıma bakabilirsin.Benim 8.gün bugün ama hani kanda cıkmadı 2 gün once pazar günü geldi pembemsi leke de 2-3 gün daha bklcm
Peki belirtileriniz var mıydı ne zaman başladı ve idrar da mı öğrendinz geblgnizi
Doktora gebelik öğrenmeden gittiğiniz oldumu?
Benim gebeligim 1 aylik olmasi gerekirdi ilk igrendigimde fakat gec dollenmeden 10 gunlktuGeç döllenme nedir nasıl olur ne zaman belli olur gebelik yaşayan tam bilgisi olan arkadaşlar bilgi verir misiniz
Cnm benim de geç dollenme ne zaman gördünüz ultrason daBenim gebeligim 1 aylik olmasi gerekirdi ilk igrendigimde fakat gec dollenmeden 10 gunlktu
bu kdr gecikme oluncada umutlanıyor insnBeklemek cok zor benim de oyle oldu 6. Gün baktırdım 1.20 idi bugün 9 gün oldu
ilk defa bende var gibi hissediyorum yarın 15 gün olcak ve gidicem nasip diyorumEvet zaten bi hormon bozuklgu yada bi adet gecikmesi hic yaşamadım pazar günü az bi pembesi leke gelince dedim acaba regl oldum ondan mı geldi ama cok acık pembe idi neyse bekledim işte o günden beri ne leke ne bi farklı bişey gelmedi sol kasık da 4-5 gündür ağrı göğüs uçlarında hafif ağrı var hassasiyet var pazar günü leke gelince pazartesi kan testi yaptırdım 1.20 cıktı sanki var gibi geliyor ama yine de bilemiyor insan
Selam. Benim geç yumurtlama ve döllenme oldu sonrada gebelik olmuş. Allahın işi işteGeç döllenme nedir nasıl olur ne zaman belli olur gebelik yaşayan tam bilgisi olan arkadaşlar bilgi verir misiniz
Tekrar kan verdin mi?Pazar günü oyle bişey olunca pazartesi kan verdim 1.20 cıktı acaba yeni olup da cıkmama ihtimali varmıdr
Herkese Mrb bn pko yum 45 50 günde bir adet oluyorum.Ama bu ay 60 gün oldu hiç. Böyle olmazdı.Uc gündür kahverengi akıntı sonra da kırmızı adet olacam diyip olamıyorum.Normalde kahverengi akıntı da olduğu zaman o gün adet oluyor dum . Gebelik testi falan da yapmadim uc gündür böyle ama adet yok bu neyin nesi dr acil cvp yazin38 gün çok uzun bir süre amabenim kızımda adet 5 gün geçti kesem daha oluşmamıştı rahim duvarın kalınlaşmış hamile olabilirsin sesi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?