• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme

Nasip kısmet tatlım eğer geleceği varsa ne yaparsan yap geliyor ama kısmeti yoksa da ne yaparsan yap tutunamıyo ne olduğunu bilemezsin bence kafana takıp çok düşünme böyle olmuştu diye.
eğer imkanın varsa özelde yaptır 1 saate alıyosun sonuçları
Suan ozele gidemem. Kizim var saglik ocaginada inemedim sabah hanim sayesnde annecim aciktim diye diye yedi beynimi :-) gidemedik. Annemler ust katimda oturuyo ama bilsinler istemiyrm. Annem masallah hemen babama soyluyo babamda huyudr abkamada banada kizar cocuk icin acele etmeyin. Ablam ikinci kizina dogum yapti 2.5 ay oldu banada diyolar melek 7 8 yas olmadan sakin ikinciyi yapmiyosun diye.. :KK70: cok karisiyolar o yuzdn onlara ses etmeden bni gormeden gidip gelmem lazim kizim suan 22 aylik eger varsa suan biseyim dogum gununde soyleriz diyorm varsa 3 aylik olur o xmn kimsede bsy diyemez. Ayyy cok gerginim herseye karisiyolar:KK69:

Evet canim esimde diyo afedersnz hayatim goguslerin degismis diye. Normalde yemek yemeyi abur cubur yemeyi cok seven biriyim 10 15 gundur istah yok. Ne abur cubur ne yemek gormek istemiyrm. En sevdgm sey pastadr esim aldi getrdi dolapta duruyo yemek istemiyrm. Simdi kahvalti yaptim ama midem agzimda keske kahvalti yapsaydim diyorum. En iyisi p.tesi gidiyim saglik ocagina bekliyim biraz dha tam 20 gun olsun. Ben kizimda tam 30 gunde adet olurdum 11 ocak sat 11 subat batti ve cok net iki cizgi gormustum bu ayni yasadgm belirtilerle. Ilk goguslerimdn anlamstm bnde bsy var die ve cikolata tatli turu gormek dahi istemiyodm. Hadi bakalim artik hayirlisi cok taktim kafaya ruyam karman cormandi
Ayy hadi hayırlısı, bekle bakalım pazartesiyi ama zor olacak o kadar beklemek :işsiz: ben hayatta bekleyemezdim sana kolay gelsin :KK48:
Umarım vardır ya, ben bile merakla bekleyecem pazartesiyi ;) ama dayanamaz hassas test fakan yaparsan hbr ver ;) hadi hayırlısı... :anneadayı:

Suan ozele gidemem. Kizim var saglik ocaginada inemedim sabah hanim sayesnde annecim aciktim diye diye yedi beynimi :-) gidemedik. Annemler ust katimda oturuyo ama bilsinler istemiyrm. Annem masallah hemen babama soyluyo babamda huyudr abkamada banada kizar cocuk icin acele etmeyin. Ablam ikinci kizina dogum yapti 2.5 ay oldu banada diyolar melek 7 8 yas olmadan sakin ikinciyi yapmiyosun diye.. :KK70: cok karisiyolar o yuzdn onlara ses etmeden bni gormeden gidip gelmem lazim kizim suan 22 aylik eger varsa suan biseyim dogum gununde soyleriz diyorm varsa 3 aylik olur o xmn kimsede bsy diyemez. Ayyy cok gerginim herseye karisiyolar:KK69:
dolanmaya diye çıkın küçük hanımla :)

Ayyy ne zormus işin valla canim ama boşver sen keyfine ailene bak, anne babada olsa o aileyi kuaracak olan sizsiniz onlar degil ;) aslinda bi yandan garipmisde genelde tersi olur çünkü, hadi hadi çocuk yap derler, sizinkilerde ters işlemiş mantik :halay:

Ayy hadi hayırlısı, bekle bakalım pazartesiyi ama zor olacak o kadar beklemek :işsiz: ben hayatta bekleyemezdim sana kolay gelsin :KK48:
Umarım vardır ya, ben bile merakla bekleyecem pazartesiyi :KK66: ama dayanamaz hassas test fakan yaparsan hbr ver :KK66: hadi hayırlısı... :anneadayı:
Yok canim beklicem napim bende cok sabirsizim ama normal testte cikmiyo bosa para veriyrm. Kizim gec dollenme degildi ilk annelik bilmiyorum adet dönemine kdr erken test bile yapmstm cikmadi normal testin haddi hesabi yok eczane sayemde ayakta durdu :D ama tam adet gunum hadi bakalm ddm pekde umidim yoktu bet 2 cizgi. Busefer kafam cok karıştı ne kdr cikar kac gun snra cikar kafam allak bullak

Canim 11 oldu saat o yuzdn p.tesiye biraktim yarin gidersem cumaya kaliyo sonuc ve gecen gun sonuc alicm die cingar cikarttim veznedeki pislkk adam dr. Yok ddi bi gittim odaya dr.um odada kadn gel veriyim sonucu ddi. Ond p.tesine birakcm sali gunu alirim artik. Yani ister istemez psikokojim etkileniyo 9 10 gun adetim gecikti. Mart ayinda esimle gene denemistim olirsa okir niyetine o ayda adetim gecikti ama kan testi negatfti hic gec dollenme falan dusunmedim eve temizlige giristim agir isler yaptim uniteyi cektim koltuklari cektim falan snra belim agridi wcye gittim pembe kan geldi karin agrisiyla birlikte snra su gbi kan akmaya basladi .adet gbi degildi sadece su gbi akinti kanama oldu 2 gun snra 4 gun boyunca kahve leke. Demekki vardi ama gec dollencekti bnm yuzumdn tutunamadi. O ay asiri bas donmem mide bulantim vardi ve sol kasigim coook kotu agriyodu. Dha snra gecti tabi. Adetlerimde duzeldi. Adet zamanida oyke cok bi belirti yasamam ben sadece adet gunum belim agrir aha smdi adet olcm derim olurum. 15gndr bel kasik agrisi var 2 gndurde goguslerim sizliyo ve karardi. Kafam karisiyo ister istemez. Beklicm artik p.tesi bakalim nolck

benimde gecen ay dollendi stresten surekli is yapmaktan tutummadii insallah bu ay jmudum

Yok canim beklicem napim bende cok sabirsizim ama normal testte cikmiyo bosa para veriyrm. Kizim gec dollenme degildi ilk annelik bilmiyorum adet dönemine kdr erken test bile yapmstm cikmadi normal testin haddi hesabi yok eczane sayemde ayakta durdu :KK70: ama tam adet gunum hadi bakalm ddm pekde umidim yoktu bet 2 cizgi. Busefer kafam cok karıştı ne kdr cikar kac gun snra cikar kafam allak bullak
Canım gebelikten gebelige değişir, ilk seferinde gec dollenme değildi yada tam adet gününde öğrendin die buda öyle olacak die bisey yok ;) ama tabi sabir varsa en iyisi sabretmek, bende yok o açıdan dedim :halay: hadi hayirlisi insallah güzel haberler gelir senden :anneadayı:

Babam benimde ablaminda kaynanalari aileyi sevmiyo bunlara torun morun vermeyin istemiyrm diyo. Niye evlendnz ben hep dizimin dibinde olun istiydm diyo :KK48: artik bi bahane bulup gidicem ve 3 ayi gecmedn kimseye bsy demicm o zmn cinsiyetide ogrenirsek cok guzel olur eger erkek olursa babam hiç bsy diyemez:super:

T

Tmm cnm.hayırlı hbrlerle git gel inş
Ya bi ara baktim koyu kirmizi kaniyo simdi acik renk kırmızı. Ama cok degil kanama su gibi az az . Bilemedim. Esiminde umrunda degil zaten istemiyodu ben istiyodum isine geldi. Istersen git yarin kan testi yaptır diyo. Moralim bozuldu. Sanirim tutunamadi bebeğim :(

Arkadaslar lutfen yardimci olurmusunuz banaa adet gunum 4 gun gectiginde beta hcg baktirdim ayin 7siydi 4.7 cikti.bekledim biraz daha 9unda lekelenmem oldu gecti bugun yani 10unda bi daha beta hcg baktirdim 1.3 cikti anlam veremedimnormalde lekelenmem olsa adetim devam eder yada lekelenmem degerim de bi cikti bi indi kafayi yemek uzereyim gec dollenme olabilir mi olsa da niye deger dussun ki

Ahh canım benim adet mi oldun :110: wardir bjr hayır, sıkma canını. Bidahakine inşallah :dua::KK200:
Canim adetmi tam anlamadim hala. Soluk kirmizi su gbi kan ama az az oluyo basim donuyo birazz. Bundan 4 5 ay once olmstu boyle gene tutunamamsti ama pembe kan geldi ve ardindan adet agrim basladi ve kanamam yogun akici ve koyu kirmiziydi. Snra normal adet gbi 7 8 gun surdu ama minik minik parcalar oluyodu. Bu simdi oglenden beri var ama afedrrnsz pedime bakiyorm adet kani gbi durmuyo . Pecete ye siliyrm biraz soluk kirmizi kan geliyo ama az az anlamadm. ? Kafam gene corba

2 hafta geriden geliyoruz bizde belki normal seyrine donebilir kese,bazi gebelerde gec dollenmr normale donebiliyormus kese gelisimine bağlı olarak :)

Back
X