GEÇ DÖLLENME ??

Queengibiqueen

Sıktınız ama artık he🫥
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2024
695
235
18
Kızlar ovülasyon testim 17-18 pik 19 çatlamaydı bat dündü olmadım kan verdim <2 çıktı buna rağmen hala adet olmadım geç döllenme olamaz değil mi biraz daha bekleyip olmazsam tarlusal kullanıcam çünkü

Bence tarlusal içme bekle canım hiç belli olmaz 20.gün gebeliğini öğrenen var inşallah hamilesindir 🤲🏻

Birde en son ki ilişkiden say bakalım gec döllenme o olur catlamadan deil de atıyorum catlama 19 ya sen 21 de ilişki yaşamışsındır o tutmuştur

Kızlar ovülasyon testim 17-18 pik 19 çatlamaydı bat dündü olmadım kan verdim <2 çıktı buna rağmen hala adet olmadım geç döllenme olamaz değil mi biraz daha bekleyip olmazsam tarlusal kullanıcam çünkü
Dün mu vermiştiniz kanı eğer öyleyse bekleyin bende seninle aydı catlama günüm bugün yine kan verdim 4cikti herşey olabilir

Ama çatlamadsn sonra bir gün csnlı kalıyor diye biliyorum yumurta. Öyle bir şey olabilir mi ki
Evet burada çok gördüm canım geç döllenme dedikleri işte sonuçta nezaman catladıgını bilmiyoruz ki testte silikleşiyor evet ama tam zamanı bilinmiyor hatta çatlatma iğnesi bile öyledir iğne yapılır bazen bir gün sonra bazen 2 gün sonra carlar kişiden kişiye değişiyor

Evet burada çok gördüm canım geç döllenme dedikleri işte sonuçta nezaman catladıgını bilmiyoruz ki testte silikleşiyor evet ama tam zamanı bilinmiyor hatta çatlatma iğnesi bile öyledir iğne yapılır bazen bir gün sonra bazen 2 gün sonra carlar kişiden kişiye değişiyor
Ama pik olduktan sonra silikleşince çatlıyordu hani 🥲 tüm bildiklerim bir yalan mıymıs. Bunca aydır kandırıldım mı aman Allahjm fjjf

Benim de mesela o gece kesin çatladı diye düşünüyorum o geceden sonraki sabah da silikleşmişti. Bilmiyorum geç döllenme ihtimali olur mu böyle. Ben geç döllenmeyi ikinci beklenmeyen bir yumurtlama olunca oluyor diyee biliyordum
Ben şimdi test aldırıyorum birde test yapıcam sonra adet olmayı bekleyeceğim zaten bu ayda bi tuhaflık vardı önceki konularımda da bahsettiğim gibi ne gebelik ne adet belirtisi hiç bir şey yok sadece şuan göğüs uçlarım açıyor hepsi bu bu ay çok garip döngüm düzenlidir normalde çünkü bedenimi tanıyorum

Ben şimdi test aldırıyorum birde test yapıcam sonra adet olmayı bekleyeceğim zaten bu ayda bi tuhaflık vardı önceki konularımda da bahsettiğim gibi ne gebelik ne adet belirtisi hiç bir şey yok sadece şuan göğüs uçlarım açıyor hepsi bu bu ay çok garip döngüm düzenlidir normalde çünkü bedenimi tanıyorum
Bence de bir test daha yap canım. Awox predictor laboquick bulabilirsen

Ama pik olduktan sonra silikleşince çatlıyordu hani 🥲 tüm bildiklerim bir yalan mıymıs. Bunca aydır kandırıldım mı aman Allahjm fjjf
Kız yok yani silikleşince catlıyor ama saatimi zamanını bilemezsin sana ovalüsyona bırak doktor takibinde olanı diyorum çatlatma iğnesinden sonra hemen catlamıyor belirli bir zamanı var yani

Back
X