- 28 Haziran 2024
- 25
- 9
- 26
- Konu Sahibi Bilgekkkkkkkkkkkkkk
Amin inşallahKimyasal gebelik , sağlıklı gebeliğin habercisidir bence , güzel düşünelim güzel şeyler olsun inşallah dualarınız kabul olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahKimyasal gebelik , sağlıklı gebeliğin habercisidir bence , güzel düşünelim güzel şeyler olsun inşallah dualarınız kabul olur
İnşallah , güzel haberlerinizi bekliyorum dualarım sizinleYarın gidip idrar vericem kuzum bakalım inşallah güzel haberlerle gelirim
Gecikmemin olduğu ay ben de çok stresli ve yoğun zamanlar geçiriyordum bundan dolayı yumurtlamamış geç yumurtlamış da olabilirim , stres bütün hormonları etkiliyor malesef düzenli yumurtlayan biriyseniz endişe etmeyin benceKızlar benimde gecikmenin 11. Günü bugün. Cumartesi kan verdim ama sonuç 0.1 çıktı sürekli düşündüğüm için stresten mi olmuyorum bilmiyorum ama kafam çok karisik
Her ay düzenli oluyorum nadiren 1 2 gun gecikmem oluyordu 2 sene önce 1 kere daha böyle çok geçirmiştim ama bu sefer 11 gün oldu ama.ne kanda ne idrarda bisey yok bana umut oldunuz insallah benimde bebeğim benimledirGecikmemin olduğu ay ben de çok stresli ve yoğun zamanlar geçiriyordum bundan dolayı yumurtlamamış geç yumurtlamış da olabilirim , stres bütün hormonları etkiliyor malesef düzenli yumurtlayan biriyseniz endişe etmeyin bence
Testler negatif çıktıysa , bugünleri de değerlendirin bence belki de şu an bir yumurtlama vardırHer ay düzenli oluyorum nadiren 1 2 gun gecikmem oluyordu 2 sene önce 1 kere daha böyle çok geçirmiştim ama bu sefer 11 gün oldu ama.ne kanda ne idrarda bisey yok bana umut oldunuz insallah benimde bebeğim benim
Insallahh. Zaten yarın hastaneye gidicem bakalım ne diyecek doktor goguslerim çok hassaslasti bide kabızlık var bakalım ne olacak meraktayimTestler negatif çıktıysa , bugünleri de değerlendirin bence belki de şu an bir yumurtlama vardır
Canım bugün gecikmemin 11.günü oldu ve göğüslerim ağrımaya başladı dokununca sızlıyor.yumurtlama zamanlarımda olduğu gbi sanki.idrar testi hala negatif.gecikme sürecinde sende de böyle şeyler oldu muGecikmemin 35. Gününde 141 çıkmıştı geçtiğimiz cuma günü hepimiz güzel haberlerle müjdelenelim inşallah
Evet hatta göğüslerim çok hassas regl olucam galiba dediğimi hatırlıyorumCanım bugün gecikmemin 11.günü oldu ve göğüslerim ağrımaya başladı dokununca sızlıyor.yumurtlama zamanlarımda olduğu gbi sanki.idrar testi hala negatif.gecikme sürecinde sende de böyle şeyler oldu mu
Hayırlı haberlerle dönersiniz inşallahInsallahh. Zaten yarın hastaneye gidicem bakalım ne diyecek doktor goguslerim çok hassaslasti bide kabızlık var bakalım ne olacak meraktayim
Ben de aynen öyle diyorumEvet hatta göğüslerim çok hassas regl olucam galiba dediğimi hatırlıyorum
İnşallah güzel şeylerin habercisidirBen de aynen öyle diyorum
İnşallah güzel şeylerin habercisidir
Hayırlı haberlerle dönersiniz
Maalesef söktürücü verdi doktor ultrasonda baktı bisey görünmüyor dedi kan testi falan istemedi en son cumartesi yaptırdığım icin. Oysaki umutlanmistim ama olmadı hayirlisi olsunHayırlı haberlerle dönersiniz inşallah
Maalesef söktürücü verdi doktor ultrasonda baktı bisey görünmüyor dedi kan testi falan istemedi en son cumartesi yaptırdığım icin. Oysaki umutlanmistim ama olmadı hayirlisi olsun
Hayırlısı olsun inşallahValla kahverengi leke gelmeye başladı.Heralde bu geç yumurtlama adet tarihini de 2 hafta ileri attı..Adet olucam galiba.Kısmet…
Hayırlı haberlerle gelirsin insallahHayırlısı olsun inşallah ben de yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek çok korkuyorum
Adetiniz düzenli mıydı yoksa düzensiz bir döngünüz mü vardı benim bugün 17.günüm hâlâ adet olmadım ama testler negatifDoktorlar 10. Gün pozitif çıkmazsa gebelik yoktur diyor genelde direkt söktürücüye zorluyorlar, vallahi heveslendirmek de istemiyorum ama konuyu baştan okursanız benim gecikmenin 35. Günü kan testim pozitif çıkmıştı, 10. Gün negatif çıkmıştı belki de 10. Günden sonra yumurtladım denk geldi