Merhabalar adet döngünüz nasıl acabaMerhaba betahcg değerim 1.20 idi reglime 4 gün kala şuan 3 gün gecikti test yaptırdım 2.39 çıktı geç döllenme olma olasılığı var mı sizce ,geç döllenme ile ilgili bana bilgi verebilecek biri var mı (geç döllenme olursa şayet bu değer yükselir mi ya da geç döllenme de ne zaman pozitif sonuç çıkıyor?) Adetim gelsin diye ilaç icicem korkuyorum da bir şey varsa zarar veririm diye
Adet döngüm 29 ile 30 gün arasında değişiyor ve 9 gün sürüyor.Gecen ay 18 inde geldi 26 sında bitti.Merhabalar adet döngünüz nasıl acaba
Hiç böyle bir gecikme yaşamamıştım daha önce bu beni aslında umutlandırdı ,ama değer de düşük çıkıyor arada kaldımZaten artış olmazsa Kimyasala döner bu ihtimal var bence kafaniza göre ilaç kullanmayın.
Doktor kontrolünde hareket edin
Yaaa gerçekten mi ,Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inşallah Allah'ım inşallah bende de böyle bir durum vardır inşallahBence de bekleyin biraz daha ben adet gününden 1 hafta sonra test yaptım negtip çıktı 2 hafta geçti artık doktora gidecektim ilaç versin diye gitmeden tekrar yaptım pozitif çıktı.tam adet beklediğim günlerde hamile kalmışım
Geç döllenme olabilir şimdilik bir ilaç kullanmayin geç döllenme de adetten bir hafta on gün sonra bile belli oluyorAdet döngüm 29 ile 30 gün arasında değişiyor ve 9 gün sürüyor.Gecen ay 18 inde geldi 26 sında bitti.
Teşekkür ederimGeç döllenme olabilir şimdilik bir ilaç kullanmayin geç döllenme de adetten bir hafta on gün sonra bile belli oluyor
Ricaa ederimTeşekkür ederim
2 yaşına girecek şimdi nerdeyse. Benimde hiç umudum yoktu kesin gecikti diye düşündüm sırf doktor sorarsa hamilelik yok demek için yapmıştım nasipmış oldu. Alalh sizin de gönlünüze göre versin hayırlı evlatlar versin insallahYaaa gerçekten mi ,Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inşallah Allah'ım inşallah bende de böyle bir durum vardır inşallahNe güzel bir umut oldunuz bana şuan bilemezsiniz
Maşallah şansı bahtı açık olsun inşallah iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim amin inşallah2 yaşına girecek şimdi nerdeyse. Benimde hiç umudum yoktu kesin gecikti diye düşündüm sırf doktor sorarsa hamilelik yok demek için yapmıştım nasipmış oldu. Alalh sizin de gönlünüze göre versin hayırlı evlatlar versin insallah
İnşallah benimki de yükselir teşekkür ederimAdet günümde test yaptım negatifti 11 gün geçtikten sonra silik çizgi ile öğrendim beta 73 çıkmıştı. Bence biraz daha bekleyin arada rakamlar çünkü
Merhaba canımm bebişin hayrlı olsun inşallah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin RabbimBence de bekleyin biraz daha ben adet gününden 1 hafta sonra test yaptım negtip çıktı 2 hafta geçti artık doktora gidecektim ilaç versin diye gitmeden tekrar yaptım pozitif çıktı.tam adet beklediğim günlerde hamile kalmışım
Merhaba çoktan doğdu bebeğim 2 yaşına girecek. Benimde 340larda felan çıkmıştı 3 4 haftalık diye tahmin etmiştik 3 hafta 4 günlük çıkmıştı. 4 hafta 2 günlükken doktora gittim dayanamadım sadece kese göründü bebek görünmedi 1 hafta 10 gün sonra tekrar gittim bebek göründü ama kalp atışı duyamadik 7 8 hafta arasinda da kalp atışını duyduk. Erken öğrenmek bırak stresli oluyo kalbini duyana kadar hep tetikdeydik bişey olacaktı eşimin morali çok bozulmuştu hatta neden gorunmuyo neden duyamıyoruz diye biraz sabretmek lazım işte. Sende sağlıkla kucağına alırsın insallah hayırlı olsunMerhaba canımm bebişin hayrlı olsun inşallah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Rabbimbnmde sanırım öyle oldu adet gecikmemin 9.günü pozitifi gördüm beta değerim 27 cıktı 2 gün sonra 106 oldu son adetime göre 6 haftalık olmam gerekiyor ama değer düşük oldugu için haftayo hesaplayamyrz sizinki nasıl gelişti bilgi verirmsn biraz
Oyyy maaşallahh 2 yaşına bile gelmişşMerhaba çoktan doğdu bebeğim 2 yaşına girecek. Benimde 340larda felan çıkmıştı 3 4 haftalık diye tahmin etmiştik 3 hafta 4 günlük çıkmıştı. 4 hafta 2 günlükken doktora gittim dayanamadım sadece kese göründü bebek görünmedi 1 hafta 10 gün sonra tekrar gittim bebek göründü ama kalp atışı duyamadik 7 8 hafta arasinda da kalp atışını duyduk. Erken öğrenmek bırak stresli oluyo kalbini duyana kadar hep tetikdeydik bişey olacaktı eşimin morali çok bozulmuştu hatta neden gorunmuyo neden duyamıyoruz diye biraz sabretmek lazım işte. Sende sağlıkla kucağına alırsın insallah hayırlı olsun
Evet milim milim hesap ederken kucağıma sığmayan bı çocuk oldu simdi zaman hızlı geçiyor anı olarak kaliyo o günler. Keyfini çıkar hamileliğinin. Ultrason kağıdı vermişse orda yazar aslında. Dua ediyorum sürekli bende sürekli Allah a emanet diye ben ne kadar koruyabilirim ki.Oyyy maaşallahh 2 yaşına bile gelmişşinşallah canım ya gercekten cok stresli hep test yapydm negatif cıkıyo du diye kendi kendme diyordum benim olursa cok gec gösterecek kendni diye benimki yine çok erken gösterdi büyük ihtimal seninle aynı olucaz bende hesabıma göre bugün 3+4 gösteriyor ama doktor hafta olarak bişey söleyemdm haftaya çarşamba cagrdı tekrar bakalım dedi inşallah haftasını öğrenirim hayrlısıyla Rabbim herkesin bebeğini çocuğunu korusun inşallah çok teşekkür ederim cevabın için içim rahatladı biraz
Yok daha vermedi haftaya tekrar cagrdı ozaman verir heraldee hakkımzda hayrlısı artık. Aynen öyle Rabbim korusun herkesinkini inşallahEvet milim milim hesap ederken kucağıma sığmayan bı çocuk oldu simdi zaman hızlı geçiyor anı olarak kaliyo o günler. Keyfini çıkar hamileliğinin. Ultrason kağıdı vermişse orda yazar aslında. Dua ediyorum sürekli bende sürekli Allah a emanet diye ben ne kadar koruyabilirim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?