• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç dollenme

behiyegulden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
16
3
38
37
Merhaba arkadaşlar
Bir konuda sizden yardım isteyeceğim .10.08 tarihinde adet gördüm bu ay karnimda aşırı şişlik ve aşırı akıntı şikayeti ile iki kere acile gittim acilde adette 3 gün önce hcg değeri 0.100 bir gün sonra 0.705 çıktı normalde adet tarihim 10.09 ama olmadim belirti yok sizce geç dollanme olabilir mi testi ne Zaman yaptirayim yoksa ilaç başlayacağım acilde yazılan destek olur musunuz ?

Merhaba arkadaşlar
Bir konuda sizden yardım isteyeceğim .10.08 tarihinde adet gördüm bu ay karnimda aşırı şişlik ve aşırı akıntı şikayeti ile iki kere acile gittim acilde adette 3 gün önce hcg değeri 0.100 bir gün sonra 0.705 çıktı normalde adet tarihim 10.09 ama olmadim belirti yok sizce geç dollanme olabilir mi testi ne Zaman yaptirayim yoksa ilaç başlayacağım acilde yazılan destek olur musunuz ?
Biraz dadahbekleyip test yaptiirin

Benimde seninle adet tarihlerim tamamen aynı. Senin son durumun ne oldu ? Ben gecikmenin 12. Günü tekrar tahlil yaptırdım 1.20 çıktı sonuç bu gün 14. Günüm hala gelen bişey yok. Bazıları 20 günden önce çıkmayabiliyormuş.

Back