• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEÇ DÖLLENME

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar slm.benimde tuaf şeyler oluyor ben bu ay klomen kullandım ve adetim geçikti kanda bakıldı 2.0 çıktı 6.12.13.15.ve20. Günü birliktelik oldu.şimdi eger 20 gün hariç diğer günler hamile kalsam çıkardı diye düşünüyorum.20. Günü olduysa geç döllenmemi olur.puff bu nasıl bir süreç anlamadım gitti.

Genelde benim bildiğim kadarı ile progesteron da ki dalgalanmalar hamilelikte , kistlerde ve hormonlarla alakalı problemi olanlarda oluyor. Bende çok küçük oranda pko var doktorum bile sen doğal yolla gebe kalabilirsin dedi ben her ay adet oluyorum ama biraz rötarlı :) benim 12 gün gecikti. Kan testi adet gecikmesinin 3.günü yaptırdım negatif çıktı. Adetimden bir gün önce de çok afedersiniz peçeteye pembe leke geldi. İlk defa karşılaştım acaba yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünerek yaptırdım kan testini de ama bakalım hala adet olmadım 😀
Canm noldu senın

merhaba bende kendi durumumu anlatayım bende de az bir pco var ve eşim aynı zamanda variskosel ameliyatı oldu ameliyatın 6. ayı bu ay ve ben şuanda 19 gün adet gecikmesi yaşıyorum normalde 4-5 hatta 8 gün gecikme yaşamıştım ama ilk defa bu kadar oldu idrar testi yaptım fakat negatifti sabah baktığımda çok silik ikinci çizgi var bugün kan testi verdim umudum yok ama yarını bekliyorum en son adet tarihim 12 ocak 3 senedir bekliyorum çok gazım var arada batmalar oluyor ama kist olabilir bu kadar geç öğrenen var mı acaba geç döllenme olabilir mi
Canö noldu senın

Benim oldu canım geç döllenme. Adetime 2 gün varken çatlamış yumurtalarım ve hamile kaldım ama ne yazıkki 3 aylıkken kalbi durdu. Doktorum geç döllenme oldugu için yumurtaların kalitesiz oldugu doneme denk gelmiştir yada yumurtan kalitesiz sperm yakalamıştır demişti.
Canm bende dıer ay adetnn 14 gunu gttım megerse adet gunu gelmem lazımmıstı baktı kalıtesız dedi bu ayda gectı 5 gun dun verdım kan cıkmadı sence verımmı gene daha sonra

Canm bende dıer ay adetnn 14 gunu gttım megerse adet gunu gelmem lazımmıstı baktı kalıtesız dedi bu ayda gectı 5 gun dun verdım kan cıkmadı sence verımmı gene daha sonra
Kanda cıksaydı cıkardı gibime geliyo ama doktoruna gene danış ezbere bişy demiyelim

Back