- 30 Aralık 2017
- 25
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi zeynepkkcc93
-
Tam 12 gün evvel ilişkim oldu 8.gün kanda degerim 0.100 cıktı negatifHerkesin vücudu elbette farklıdır. Benim ilişkiden sonra 12. Gün idrarda silik çizgi, 13. Gün kanda çıkmıştı.
Eğer ilişki gününüzü biliyorsanız bence 15 gün bekleyin Z zeynepkkcc93
8 gunde kana gecmez ki .Tam 12 gün evvel ilişkim oldu 8.gün kanda degerim 0.100 cıktı negatifama hala adet olmadım benimde geç döllenme olabilir mi ?günüm geçti
Ya gercekten mi?inşaallah hamile olma sansım vardır inanılmaz beyaz akıntım bar göğüslerim cok sis olabilir miyim sizce?çarsamba kontrole doktora gidecegim8 gunde kana gecmez ki .
Olabilir olmayabilir su an cok aceleci davranip bos strese girmissiniz 4 5 gun daha beklemelisiniz .Ya gercekten mi?inşaallah hamile olma sansım vardır inanılmaz beyaz akıntım bar göğüslerim cok sis olabilir miyim sizce?çarsamba kontrole doktora gidecegim
Bilgilendirme için teşekkğr ediyorumOlabilir olmayabilir su an cok aceleci davranip bos strese girmissiniz 4 5 gun daha beklemelisiniz .
Benim adetim düzensiz. Polikistik over hastasıyım malum... adetin 22.günü yumurtladım. Geç döllenme olmuş 1 hafta geriden geliyoruz.merhaba kızlar size bi sorum olucak lütfen aydınlatın :) gec döllenme adet düzensizliği olan insanlarda mı olur?
Hayırlı olsun.adet gecikince kaçıncı gün kanda çıktı?bende poliksitik varBenim adetim düzensiz. Polikistik over hastasıyım malum... adetin 22.günü yumurtladım. Geç döllenme olmuş 1 hafta geriden geliyoruz.
Yumurtlama günüme gore hesapladığımda adetime 4gün kala kanda 61 çıkmıştı. Adet takvimime goreyse 1gün geçmişti. Ben takvime gore değil vucuduma gore hareket ettım çünkü polikistikte takvim uyuşmuyor.Hayırlı olsun.adet gecikince kaçıncı gün kanda çıktı?bende poliksitik var
Merhabalar yazdıklarınızı okudukça cvp yazmadan duramadım. Benim sat 27 Mart hala adet olmadm iki gün önce beta hcg yaptrdm 0.100 çıktı doktora gittim hormon testi yaptı herşey normal gebelik yok dedi geç döllenme olabilir mi dedim hiç bir açıklama yapmadı hala adet olmadım merakla bekliyorum sizde ne oldu sonuçTam 12 gün evvel ilişkim oldu 8.gün kanda degerim 0.100 cıktı negatifama hala adet olmadım benimde geç döllenme olabilir mi ?günüm geçti
Çok teşekkür ederim cevabın için inşallah öyledir. Sende inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini :)Ben 5 aylık hamileyim suan ben testi adet gecikmemden 1 hafta sonra yaptırdım yükseldi insallah sende hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?