Geç döllenme

Çok teşekkür ederim umarım bende geç döllenmeyimdir. Pazartesi günü gideceğim doktora. Çok çok teşekkür ederim bilgi verdiğini için. Her şey gönlünüzce olsun

Buraya yazarsınız sonuçları.
bende şu an ikinciye hamileyim ve ne yazıkki tiroid hastası olduğumu öğrendim dua edin benim için bende sizin için edeceğim rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Buraya yazarsınız sonuçları.
bende şu an ikinciye hamileyim ve ne yazıkki tiroid hastası olduğumu öğrendim dua edin benim için bende sizin için edeceğim rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Mutlaka yazacağım senden daha çok faydanalacakmisiz gibime geliyor. Derdimizin dermanı Allah. Safi ismi yüzü suyu hürmetine inşallah sen de bebeğinde sağlıklı hamilelik gecirirsin.

Mutlaka yazacağım senden daha çok faydanalacakmisiz gibime geliyor. Derdimizin dermanı Allah. Safi ismi yüzü suyu hürmetine inşallah sen de bebeğinde sağlıklı hamilelik gecirirsin.
İnş cnm rabbim yardımcın olsun inşahlar hayırlısı ile bebegini kucagıba almayı nasip etsin

Kızlar merhaba bugün ben dayanamadım tekrar idrar testi aldım :))) idrar testini yaptım ama 2. Çigiyi göremedim testi öylece sabit bir yere bıraktım ve 2.çizgi bu sefer daha belirgilndi sizce varmıdır bu bekleyiş beni öldürecek meraktan ölüyorum bugün tam 12.gün geçeli bi bakarmısınız :)

Kız idrar da çıkıyor sa kan da hayli hayli yükselir çünkü gebelik hormonu önce kan da sonra idrar da yükselir
Aynen tatlım ama brni tedirgin eden testi yaptım önce göremedim bişi var mı yok mu sonra testi bıraktım öyle masanın üzerinde aradan 1 saat falan geçmişdir herhalde bi de baktım ki 2. Çizgi olmuş şok oldum :) artık kan testi yaptırım diyorum ya yoksa test yanlışsa diyorum çünkü şuan içim kıpır kıpır yok çıkar üzülürüm beklim biraz daha diyorum ayyy bilemedim yaaa

Sabah ilk idrar ile tekrar yap kesin sonuç alırsın inşallah

Neee 90 günmü baya uzun sure gec dollenme olsa da nasıl cıkmafı cnm testtemı yapmadın hıc

Neee 90 günmü baya uzun sure gec dollenme olsa da nasıl cıkmafı cnm testtemı yapmadın hıc

Canım yapıyordum ama hiç bir şekilde çıkmadı ultrason da da çıkmadı kan da da malesef sanırım birazda doktorların ihmali vardı ama çok şükür yine de adet söktürücü kullanmama rağmen bir sorun olmadı

Ay aman allah korumus cnm ya benımde 8 gunum gectı 2.gunumde cıkmadı ama belırtılerım var ıkı gundur yapıskan akıntım bel kasık agrım mıde yanmam ıdrarda koku ama bakalkm yarın dr a gıdıcem ne olcak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…