- 7 Aralık 2017
- 658
- 642
- 23
- Konu Sahibi Sensizim22
-
tm cnm beklicem teşekkürr ederim çok
Çok teşekkür ederim umarım bende geç döllenmeyimdir. Pazartesi günü gideceğim doktora. Çok çok teşekkür ederim bilgi verdiğini için. Her şey gönlünüzce olsunHerşey gönlünüzce olsun İnşallah
Çok teşekkür ederim umarım bende geç döllenmeyimdir. Pazartesi günü gideceğim doktora. Çok çok teşekkür ederim bilgi verdiğini için. Her şey gönlünüzce olsun
Buraya yazarsınız sonuçları.
bende şu an ikinciye hamileyim ve ne yazıkki tiroid hastası olduğumu öğrendim dua edin benim için bende sizin için edeceğim rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Seninde cnm hadi inş hayırlı haber olur ikimiz içinde :)Çok teşekkür ederim umarım bende geç döllenmeyimdir. Pazartesi günü gideceğim doktora. Çok çok teşekkür ederim bilgi verdiğini için. Her şey gönlünüzce olsun
İnş cnm rabbim yardımcın olsun inşahlar hayırlısı ile bebegini kucagıba almayı nasip etsinMutlaka yazacağım senden daha çok faydanalacakmisiz gibime geliyor. Derdimizin dermanı Allah. Safi ismi yüzü suyu hürmetine inşallah sen de bebeğinde sağlıklı hamilelik gecirirsin.
Kızlar merhaba bugün ben dayanamadım tekrar idrar testi aldım :))) idrar testini yaptım ama 2. Çigiyi göremedim testi öylece sabit bir yere bıraktım ve 2.çizgi bu sefer daha belirgilndi sizce varmıdır bu bekleyiş beni öldürecek meraktan ölüyorum bugün tam 12.gün geçeli bi bakarmısınız :)Mutlaka yazacağım senden daha çok faydanalacakmisiz gibime geliyor. Derdimizin dermanı Allah. Safi ismi yüzü suyu hürmetine inşallah sen de bebeğinde sağlıklı hamilelik gecirirsin.
Bence olmuş :)Kızlar merhaba bugün ben dayanamadım tekrar idrar testi aldım :))) idrar testini yaptım ama 2. Çigiyi göremedim testi öylece sabit bir yere bıraktım ve 2.çizgi bu sefer daha belirgilndi sizce varmıdır bu bekleyiş beni öldürecek meraktan ölüyorum bugün tam 12.gün geçeli bi bakarmısınız :)Eki Görüntüle 2081003 Eki Görüntüle 2081003
Kızlar merhaba bugün ben dayanamadım tekrar idrar testi aldım :))) idrar testini yaptım ama 2. Çigiyi göremedim testi öylece sabit bir yere bıraktım ve 2.çizgi bu sefer daha belirgilndi sizce varmıdır bu bekleyiş beni öldürecek meraktan ölüyorum bugün tam 12.gün geçeli bi bakarmısınız :)Eki Görüntüle 2081003 Eki Görüntüle 2081003
Ya inşallah yaaa :))))Canım tebrikler %99 hamile sin
İnş cnm ya bu testlerden korkuyorum çok valla :) biraz daha beklim de kan resti yapıtırıcam tekrarTebrik ederim canım herşeyin hayırlısı olsun İnşallah
İnş cnm ya bu testlerden korkuyorum çok valla :) biraz daha beklim de kan resti yapıtırıcam tekrar
Aynen tatlım ama brni tedirgin eden testi yaptım önce göremedim bişi var mı yok mu sonra testi bıraktım öyle masanın üzerinde aradan 1 saat falan geçmişdir herhalde bi de baktım ki 2. Çizgi olmuş şok oldum :) artık kan testi yaptırım diyorum ya yoksa test yanlışsa diyorum çünkü şuan içim kıpır kıpır yok çıkar üzülürüm beklim biraz daha diyorum ayyy bilemedim yaaaKız idrar da çıkıyor sa kan da hayli hayli yükselirçünkü gebelik hormonu önce kan da sonra idrar da yükselir
tatlım ne yaptın test yaptırdın mı ?Çok teşekkür ederim umarım bende geç döllenmeyimdir. Pazartesi günü gideceğim doktora. Çok çok teşekkür ederim bilgi verdiğini için. Her şey gönlünüzce olsun
Aynen tatlım ama brni tedirgin eden testi yaptım önce göremedim bişi var mı yok mu sonra testi bıraktım öyle masanın üzerinde aradan 1 saat falan geçmişdir herhalde bi de baktım ki 2. Çizgi olmuş şok oldum :) artık kan testi yaptırım diyorum ya yoksa test yanlışsa diyorum çünkü şuan içim kıpır kıpır yok çıkar üzülürüm beklim biraz daha diyorum ayyy bilemedim yaaa
Neee 90 günmü baya uzun sure gec dollenme olsa da nasıl cıkmafı cnm testtemı yapmadın hıcBenim 90 gün geçti yine de çıkmıyordu ilk gebeliğim de doktorları hamile olduğuma inandıramıyo dum adet söktürücü de içtim üstüneçok şükür birşey olmadı bebeğime 90 günün sonunda gittiğim de bana geç döllenme olmuştur büyük ihtimalle dedi ve ben üç aylık hamile olduğumu öğrenmiştim emin olmadan kesinlikle ilaç kullanmayın ve doktordan rica edin vajinal muayene etsin benim ancak o zaman çıkmıştı gebeliğim ortaya
Neee 90 günmü baya uzun sure gec dollenme olsa da nasıl cıkmafı cnm testtemı yapmadın hıc
Ay aman allah korumus cnm ya benımde 8 gunum gectı 2.gunumde cıkmadı ama belırtılerım var ıkı gundur yapıskan akıntım bel kasık agrım mıde yanmam ıdrarda koku ama bakalkm yarın dr a gıdıcem ne olcak yaCanım yapıyordum ama hiç bir şekilde çıkmadı ultrason da da çıkmadı kan da da malesef sanırım birazda doktorların ihmali vardı ama çok şükür yine de adet söktürücü kullanmama rağmen bir sorun olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?